Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky prosím vás…dnes jsem byla s dětma poprvé ve sporťáku, koukaly, byly nadšené, pak začaly usínat, tak jsem pomocí zipů dala obě do spací polohy, vše ok, za dvě hodiny se ale vzbudily a chtěly koukat a zde je kámen úrazu…strašně dlouho mně trvalo než jsem zipy zapnula, vůbec to nešlo k sobě, jak tam holky ležely, opravdu jsem se nadřela! A když jsem to konečně zapla, nešly mně dát k sobě vůbec ty zacvakávací jističe, to jsem se nadřela ještě víc. Ach jo, to tak budu bojovat vždy? Nemáte nějakou vychytávku? Měla jsem normálně strach, aby se ty zipy nerozjely
Tak ať děti neleží, ať si sednou, to je logické, že s ležícíma dětma to nejde ![]()
@araw píše:
Tak ať děti neleží, ať si sednou, to je logické, že s ležícíma dětma to nejde
Ahoj, já taky byla včera s holkama poprvé ve sportáku venku, a musím říct, že nahorů jsem to měla dané hned, asi se jedná jen o grif, ale než jsem to dala dolů tak mi to chvíli trvalo, přece jenom na poprvé, myslím, že časem na to přijdem ![]()
@K.Black píše:
No co? Já mám taky u golfů blbé polohování a pokud frajer leží, tak to nezvednu
Tak se holt děti musí posadit, aby to šlo zvednout ne?
![]()
@araw já kulím oko, jak jsi rychle vyřešila záhadu
p. s taky jsem ho vždycky posadila, jinak to nejde ![]()
Holky dík, já právě zkoušela jednu posadit ale jak byla připásaná, tak to do sedu nešlo, no zítra na to půjdu jinak…
já vím, že vám, co máte sporťáky déle, může můj dotaz připadat poněkud padlej na hlavu, ale co jsem kdy viděla kočáry, všude byly jen páčky a poloha sed leh byla za sekundu hotová, já tady to prostě neznám a tak se ptám
![]()
@K.Black píše:
@araw já kulím oko, jak jsi rychle vyřešila záhadu![]()
p. s taky jsem ho vždycky posadila, jinak to nejde
Jo, já myslela že je to špatně, ale třebas ani slaloma jsem nedala do sedu, pokud jsem kluka neposadila. To je pak jasné, že zipy a pod. dostávaj na frak
@mikela páčky už jsou jen na málo kočárech ![]()
@araw a jak jsem psala o těch zacvakávacích jističích…tak to mně teda nešlo ani v sedu, tam fakt nevím, jak na to. a prosím tě myslíš, že je mám vždy na tu chvilku, kdy to budu dávat do sedu, odpásat, aby si sedly?
@mikela Kočárek sice neznám, ale nepomohl by ti návod? ![]()
www.slideshare.net/…10-cz-260111
Případně video na
www.youtube.com/watch?…