Easy walker duo polohovací zipy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3198
18.4.13 12:35

Easy walker duo polohovací zipy

Holky prosím vás…dnes jsem byla s dětma poprvé ve sporťáku, koukaly, byly nadšené, pak začaly usínat, tak jsem pomocí zipů dala obě do spací polohy, vše ok, za dvě hodiny se ale vzbudily a chtěly koukat a zde je kámen úrazu…strašně dlouho mně trvalo než jsem zipy zapnula, vůbec to nešlo k sobě, jak tam holky ležely, opravdu jsem se nadřela! A když jsem to konečně zapla, nešly mně dát k sobě vůbec ty zacvakávací jističe, to jsem se nadřela ještě víc. Ach jo, to tak budu bojovat vždy? Nemáte nějakou vychytávku? Měla jsem normálně strach, aby se ty zipy nerozjely

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17013
18.4.13 12:40

Tak ať děti neleží, ať si sednou, to je logické, že s ležícíma dětma to nejde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
18.4.13 12:47
@araw píše:
Tak ať děti neleží, ať si sednou, to je logické, že s ležícíma dětma to nejde :nevim:
8o
  • Citovat
  • Upravit
R2
3656
18.4.13 12:51

Ahoj, já taky byla včera s holkama poprvé ve sportáku venku, a musím říct, že nahorů jsem to měla dané hned, asi se jedná jen o grif, ale než jsem to dala dolů tak mi to chvíli trvalo, přece jenom na poprvé, myslím, že časem na to přijdem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
18.4.13 12:56
@K.Black píše:
8o

No co? Já mám taky u golfů blbé polohování a pokud frajer leží, tak to nezvednu :mrgreen: Tak se holt děti musí posadit, aby to šlo zvednout ne? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
18.4.13 13:02

@araw já kulím oko, jak jsi rychle vyřešila záhadu ;) :mrgreen: p. s taky jsem ho vždycky posadila, jinak to nejde ;)

• Citovat
  • Upravit
3198
18.4.13 13:03

Holky dík, já právě zkoušela jednu posadit ale jak byla připásaná, tak to do sedu nešlo, no zítra na to půjdu jinak… :lol: já vím, že vám, co máte sporťáky déle, může můj dotaz připadat poněkud padlej na hlavu, ale co jsem kdy viděla kočáry, všude byly jen páčky a poloha sed leh byla za sekundu hotová, já tady to prostě neznám a tak se ptám :roll: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
18.4.13 13:11
@K.Black píše:
@araw já kulím oko, jak jsi rychle vyřešila záhadu ;) :mrgreen: p. s taky jsem ho vždycky posadila, jinak to nejde ;)

Jo, já myslela že je to špatně, ale třebas ani slaloma jsem nedala do sedu, pokud jsem kluka neposadila. To je pak jasné, že zipy a pod. dostávaj na frak :mrgreen: @mikela páčky už jsou jen na málo kočárech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
18.4.13 13:13

@araw a jak jsem psala o těch zacvakávacích jističích…tak to mně teda nešlo ani v sedu, tam fakt nevím, jak na to. a prosím tě myslíš, že je mám vždy na tu chvilku, kdy to budu dávat do sedu, odpásat, aby si sedly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
18.4.13 13:34

@mikela Kočárek sice neznám, ale nepomohl by ti návod? ;)
 www.slideshare.net/…10-cz-260111

Případně video na
www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport