Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander X-run?
Přidejte zkušenost s X-lander X-runZrovna dneska mi přijede jedna paní ho ukázat. Už teda bazárkový, ale tak uvidíme, taky jsem zvědavá. A objednala sis nový?
Mám a jsem nadšená
Je suprovej, jezdím s ním i na bruslích. Občas se lidi pokukujou po šikmých kolech
, ale jinak pohoda
Jediná drobnost…když byl syn ještě malý tak když seděl, tak mu ve výhledu vadilo madlo, Takže to bylo prozatím odendané
.
Ja ho mam, zatim ctyri mes. Jsen moc spokojena. Super se ovlada, chodim s nim behat. Jeli jsme v nem kdyz bylo 25 cm snehz a ok. Jen se neda zcela polozit do lehu:(
Ja jsem ho taky chtela, byla jsem z nej na obrazku unesena. Sla jsem se na nej ale radsi podivat do prodejny a rozmyslela jsem si to. Nesplnil ocekavani. Jde o to, co od toho kocarku potrebujes. Me se libily barvy, strasne se mi libila integrovana moskytiera. Co se mi nelibilo, bylo pevne predni kolo(diky tem nahnutym zadnim se sice docela dobre ovlada, ale s otocnym se to neda srovnat, stejne ten kocar musis lehce prizvednout), maly prostor pro dite, polohovani zad, za ktereho jsem tekla uz na mem prvnim kocarku, spatna brzda.
Jo zapomnela jsem:madlo je tam nejak divne, jsem zvykla na lepsi ovladani a ze se vyklopi do strany a pak taky, nejde uplne do lehu
Taky jsem nad ním hodně uvažovala - chtěla jsem kočár, který zvládne mírnější terén a brusle a po té co jsem si ho prohlédla na prodejně jsem od něj upustila a vybrala TFK. Jak píše @fifinka609 vadilo mi především pevné kolo, malý prostor pro dítko a také že nejde do úplného lehu. TFK má výměnná kola (dáš si pevné na brusle a do města otočné), super velký sedák, integrovanou moskytiéru, jde do úplného lehu a samozřejmě spoustu dalších výhod
![]()
@Sandra752 mám o měsím mladšího chlapečka a taky jsem ho moc chtěla, koukala jsem na něj te´d na veletrhu a strašně mi vadilo to, že nejde dát do lehu, to enbyl ani pololeh, spíš polosed… jinak super. těžko bych mohla u kočáru s neotočným kolem říct, že mi vadí neotočné kolo ![]()
@aničkakytička.ja si taky nemyslela, za by mi to vadilo, ale brala jsem to jako jedinou vadu perfekntniho kocarku. Pak kdyz jsem to vse videla nazivo, tak bylo jasne, ze to ostatni to nezachrani ![]()
@fifinka609 tak já takový kočár scháněla s tím, že prostě to kolo je neotočný
jakýkoliv kočár s otočným kolem se stejně na brusela musí aretovat, jiank se klepe. a zas ty, co ho mají otočné, nemají tak veliká zadní kola. mám srovnání třeba s janéčkem.. sice otočné kolo, a le oproti tomu neotočnýmu, a le s velkejma kolama, se s trašně nadřu…jinak co se sezeí týče, ty mají všechny x landery na jedno brdo ![]()
@aničkakytička jde o to, jestli ten kocarek bude vyuzivat vice na brusleni nebo i jako kocarek do mesta. Ja nejdriv chtela kocarek na brusleni a pak jsem zjistila, ze na to moje hlemyzdi brusleni mi staci jakykoli kocarek s brzdou.
Taky se mi libil, než jsem ho viděla naživo. Koupila jsem si pak Baby Jogger FIT a nelituju. Do Runu už by se mi Mates nevešel a to mu jeste nejsou dva. A kvalita No comment. Kamarádka ho potreti reklamuje - nejdřív madlo, pak se paral, ted smajda kolecko…brzda nefungovala nikdy.
TFK se nám taky líbil, připadal mi ale obrovskej…no to že neni úplně do lehu je blbý…ale vrátit se už nedá:(
ale co do neotočnýho kola - nevim, mě se s jezdí krásně, zatáčim i při běhu jednou rukou, takže to jako závadu nevidim…
Ja ho chtela jak do mesta, tak do terenu, tak na koleckace
takze nazory 50:50..ja ho vudela u kamaradky a ten polosed ci pololeh mi hroznej neprisel…no uvidime… ![]()
Ahojda, je tu někdo, kdo ho má?
Jste spokojený? Co by jste mu vytkli? Já si ho objednala(po dlouhém váhání). Jen nějaké názory a Vaše zkušenosti, Díky