Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander X-run?
Přidejte zkušenost s X-lander X-runMěla jsem ho dva měsíce, byl skoro nový a děs
Na bruslích absolutně nestabilní (proti Baby Jogeru, co mám teď), brzda je úplně na nic, madlo před dítětem překáží, nejde polohovat a je strašlivě malý. Syn není zrovna přerostlý, ale už na roce mu nebyl zrovna pohodlný. Kvalita zpracování…no polskej křáp. Jsem ráda, že jsem se ho zbavila. Nákup si dobře zvaž, mě se strašně líbil od pohledu, ale skutečnost byla poněkud jiná…snad jsem tě moc nerozhodila svým negativismem, ale byl to fakt můj nejhorší kočár, co jsem měla na obě děti… Přeji dobrý výběr ![]()
Ten bez košíku mám, pořídila jsem si síťku na madlo kočárku a pak byl prostor dostačující na potřeby pro dítě, na nákupy holt batoh. Je to prostě sportovní kočár, ne nákupní vozík:-)
Síťovou tašku mám tuto - http://prislusenstvi-ke-kocarkum.heureka.cz/…-na-kocarek/ .. jinak kočárek má těžiště vzadu-jde tím lehce s ním manipulovat, ale jak se přetíží, může se převrátit když třeba dítě sleze a na madle je větší zátěž. Já spokojená byla, holka v něm jezdila do tří let, vlezla se v pohodě, madlo nevadilo, brzda je fakt, že tah má malý, ale možná v nějakém cykloservisu jde dotáhnout, při bruslení ve větší rychlosti trošku kmitá, ale nevadilo mi to.. má své mouchy, ale to asi každý kočár a záleží jak komu sedne a jaké má nároky.
Já mám doma z roku 2008. Kupovala jsem ho jako bazarový už, ale ježděný minimálně. My ho zatím nevyužili. Máme XA. A vůbec nevím, jestli X run vůbec vyndáme ze sklepa
@Štuclíček @hofka @Krrysa holky dík za názory. Já kočár nechci na brusle, ale spíš na turistiku, do lesa..na cesty necesty. Měla jsem kdysi kočárek Quinny speedy, ten byl bezvadný, dozadu se taky převažoval, ale kvůli přednímu aretovacímu kolečku se překlápěl i do stran. Tenhle myslím bude stabilnější.
Co se týče košíku nejsem sice nakupovací maniak, ale vypravit se někam se dvěma dětma je skoro na krosnu, natož když pojedu se třema, takže košík je důležité kritérium.. ale viděla jsem na mimibazaru, že tam nějaká paní košík na tento kočárek šije.. ![]()
@Tůmička Hmm..když ho nepoužíváte, snad se neurazíte, když se zeptám, jestli neuvažujete o prodeji??
Nicméně váše děťátko ještě není nijak veliké, to kočárek třeba ještě užijete…
![]()
@xyolga no právě o prodeji uvažuji. Ale musím to ještě probrat s chlapem.. My nejdřív koupili tento a pak jsem si „vyprosila“ XA
@xyolga já jsem ho ve výsledku anbrusle taky tolik nevyužila, brala jsem ho všude, do lesa, pole, louky, byla jsem ráda, díky těm velikejm kolům mi projel vším, a le myslím, že to je na starší dítko…
@Krrysa Já jsem pro něj asi rozhodnutá
, v korbičce snad nebude problém aby miminko jezdilo od narození
. Korbičku doma mám i s adaptéry
.
@Tůmička Tak mi případně napište do soukromých zpráv ![]()
Ja sem pro nej taky rozhodnuta, ale shanim kolekci 2013 a zatim nikde nemuzu sehnat. Myslim bazarovej. ![]()
@xyolga Já si to tedy ještě rozmyslím a večer až budu volat s chlapem, tak se ho zeptám, co si o prodeji myslí
Jinak je to tento a leží mi v něm 3,5 měsíční mimi (pouze na zkoušku - den, kdy jsme si ho přivezli domů)
@Lindii U té nové kolekce je omezený výběr barev
já bych nejraději zelený.. ale je pravda, že to není nejpodstatněšjí kritérium..
Tak starší verzi bych si nekoupila ani za prd…
Já měla 2012/2013 a byla super, madlo není vysoko, je tam košík co mi postačil, nánožník lze zachytit, což u starších nejde, a jde docelůa dost do lehu ![]()
@Sandra752 Mě přijde,(podle obrázků a fotek na netu) že základní konstrukce obou typů je v podstatě stejná
. Nedokážu tedy posoudit rozdílnost v úhlu polohování
, to by mě zajímalo. Myslíš, že je nějaký rozdíl?
Jinak se mi inovace na nových ročnících oproti starým zdají spíš drobného rázu- různé vychytávky, hezčí potahy, tedy v podstatě detaily
teda až na ten košík, ale ten by snad mohl jít nahradit
nemám osobní zkušenost, tak je jen těžko mohu srovnat. Úchyt pro nánožník jsem neměla ani u jednoho kočárku, suchými zipy to vždy šlo k rámu přidělat bez problémů. Předpokládám, že i u tohoto si vystačím s improvizací ![]()
@xyolga Já si pořizovala novou kolekci a kamarádka starší..máme holčičky 5 dní do sebe a kočárek jsme ssi pořizovali zhruba stejně..
@Sandra752 Tak to můžeš věru dobře srovnávat
A nevíš jak je na tom kolekce 2011? taky má „lepší“ polohování?