Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander X-run?
Přidejte zkušenost s X-lander X-run@Sandra752 tak já už ho mám doma. Koupila jsem ho. Je úžasnej. Uvidíme, jak se v němu bude líbit pak pasažérovi. Hlubokej máme jinej, takže na tenhle si budu muset počkat ještě nějakou tu chvíli
jinak mě to polohování taky nepřijde tak šílený. Sice to není úplně leh, ale určitě je to víc leh než sed
@Tůmička Dekuji za info
takze ten polosed ci pololeh ok!? Jakou barvu mate!? A kolekci 2012!?
@Sandra752 Jako fakt to není tak hrozné
je to podle mě přirovnatelné k autosedačce ten sklon (vajíčko). Nene, já mám starší. Snad 2009. Stál mě jen 2400,–. Novější kolekce by byla dražší. Ale mě to stačí. Je super
Jsem maximálně spokojená. Sice nemá ty vychytávky jako tu moskitiéru nebo zacvaknutí madla pro dítě na stříšce, ale to jsou věci, které oželím. Za ty peníze, co bych chtěla
Na nový nemáme no.
@Tůmička nechci moralizovat
ale právě jsem zkoumala nejdřív tady tu staršíé kolekci a ta mi přišal, že jde do lehu víc, než ta nová. jela jsem na veltrh, že ho tam kdyžtak koupím a prdlajs, přišlo mi to méně v lehu, než ten starej…
@aničkakytička fakt? tak to já nevim, já tu novou neviděla na živo. Že by páni inženýři zase něco pokákli?
mě se vždycky líbí, když někdo vymyslí něco nového a je horší jak to původní… každopádně tenhle starý jde opravdu položit dost.
@Tůmička já sem t právě nejdšív zkoušela u kámošky, má taky ten starší, takovej ten černo oranžovej.. položila sem ho do toho a tak hrozný mi to nepřišlo.. tak natěšená na veletrh na ty super barvičky a nevzala sem si ho…
Ten novej vypadá fakt suprove. Líbí se mi ta integrovaná moskitiera. Škoda jen toho lehu no teda. Já jsem ráda, že jsem sehnala takhle levně. Moc jsem ho chtěla, ale nikdo ho moc neprodává a když už tak drahé
Mě se moskytiera tyk líbí. ten pololeh nevim…nemám zkušenost, upřímě mi to přijde škoda, stačila by malá úprava, a šlo by to do lehu:( ale hodně jsem slyšela, že děti stejně nechtějí ležet, a nevidim moc rozdíl v tom pololehu co je v xlanderu, v autosedačce či v lehátku…a celý dny v tom nebude…
nemáte některá zkušenost jak to děti snášejí, když něleží úplně? nemyslim mimina, ale i ty starší…
@Alyss1 mě přijde, že těm větším je to celekm šumák, já to řešila z titulu, že mám dítko docela malé…
Já ho mám taky, jenže jsem teď marodili, tak jsem ho ještě nestihla vyzkoušet. Zatím s ním jezdím doma po bytě a je to dobré uspávadlo
Bojím se té brzdy, ale prý to na přibrždění stačí. No a když mi nebude vyhovovat, tak ho rychle prodám a koupím TFK
. Mám barvu šedou, ale ten se už letos nedá sehnat.
Já mám také dítko mladé (4 měs) ale velké…za chvíli se do hluboké korby nevejde…no asi to nebudu řešit a dám ho do sporťáku…celé dny venku nejsem a poloha je to podobná jako v lehátečku…jinak jsem s x landerem ale moc spokojená…
Tak já jsem ho už konečně taky vyzkoušela na bruslích. Totálně jsem se zamilovala do těch velkých kol! Projedou fakt všechno (zkoušela jsem i včera v lese). jenom musím nějak vycentrovat kola, trochu to drncá i na asfaltu. Bohužel jsem ho kupovala přes e-shop, takže na nějaký servis asi můžu zapomenout. A brzda brzdí tak nárazově, tak se na to musím podívat. Nevím, zda si ho nechám nebo pořídím lepší kvůli té brzdě, ale byl to super zážitek a zítra jdu zas ![]()