X-lander x-run - máte někdo?

Máte zkušenost s X-lander X-run?

Přidejte zkušenost s X-lander X-run
Napsat příspěvek
Velikost písma:
509
11.6.14 12:13

@saraxxx Dobrý, kde se ti povedlo sehnat? Moc nejsou. :) Je to bájo kočárek na sport. Teď na konci kočárkového období jsem se k němu znovu vrátila. A hezky se ovládá i s 16 kg dítětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
11.6.14 14:19

@Ada22 nabídla mi ho paní od nás uplně náhoda:-))) :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
11.6.14 14:32

@saraxxx A už jste vyrazili na testovací jízdu? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
11.6.14 15:23

@Ada22 ano a velké nadšení:-)))
jen když sjíždím z kopečka tak to při bržedí cukááá dělá vám to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
11.6.14 15:31

@Ada22 a jaký máte vy.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
11.6.14 16:32

Hm tak mě necuká já nemám seřízenou brzdu :D Musím si vyměnit lanko. Ale že to cuká je celkem možné, ta brzda je blbě řešená, že brzdí o gumu předního kola. Většinou se v dnešní době dělají brzdy co brzdí o ráfek nebo kotoučové. Ale je to asi jedno z mála mínusů tohoto kočárku. Zas na bruslích se s tím dobrzdit dá. Pak mi přijde, že by mohli dělat boudu jako u ostatních x -landeru. I na novém modelu je střecha co moc nekreje.

Když byla Eli malá, tak jsem měla kolekci x-lander x-run desert. A ted jsem si koupila kolekci 2007,přeci jen už jí je 2,5 a moc se mi do toho nechtělo vrážet peníze. Je v dobrém stavu. Jen mi malinko vadí, že sedačka je malinko víc propadlá než u novějších modelů. Asi by to šlo vyztužit. Eli to neva, tak neřeším. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
11.6.14 16:43

Mě momentálně nebrzdí vůbec, musím ji taky nechat seřídit. Naštěstí vedle máme cykloservis, tam to snad zvládnou:-) Jinak taky lehce cukala, ono nejde ani tak o brzdění jako spíš přibrzďování:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
11.6.14 23:34

@hofka no u toho dobrždování to tak cuká kvuli tomu že to brzdí o tu gumu mám menené i lanko, ted jdu zitra nechat vycentrovat kola:-)asi po tech letech nejsou uplnmě ok:-) :oops: ještě vycentrovat a je ok :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
12.6.14 13:40

Jej to brzdění by mohlo byt lepsi, to je pravda. Jedinne co mne stve jsou pasy. Proc u vsech kočáru je dělají daleko od sebe. Dítěti to pak padá na ruce a nepodrzi si ani pití. Tak zapinam pod rukama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
12.6.14 13:46
@Lindii píše:
Jej to brzdění by mohlo byt lepsi, to je pravda. Jedinne co mne stve jsou pasy. Proc u vsech kočáru je dělají daleko od sebe. Dítěti to pak padá na ruce a nepodrzi si ani pití. Tak zapinam pod rukama.

tak s tím jsem problém neměla u dcery a nemám ani teď u 7měsíčního.. pásy drží dobře. Mám z nich tedy vyvlíknuté ty chrániče popruhů ramenních, někde jsem je asi ztratila. A starší dítko jsem vlastně už ani nepoutala, mě spíš vadilo, že ty pásy pak nejdou oddělat úplně - nevím jestli u všech modelů je to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
12.6.14 22:24

@Lindii @hofka holky a mate x run jako jedinný kočárek:-)???ja mám i slalom a uvažuju zda neprodat oba a koupit nový x run:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
12.6.14 22:27

@Lindii prosím tě maš nový typ x run ma prodlouženou stříšku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
13.6.14 10:18
@saraxxx píše:
@Lindii @hofka holky a mate x run jako jedinný kočárek:-)???ja mám i slalom a uvažuju zda neprodat oba a koupit nový x run:-)

mám dva, kombinaci Dorjan-jezdila jsem s korbou, teď je na balkoně a X sporťák.. ten Dorjan sporták mi nevyhovuje, takže leda jako záložní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2303
13.6.14 10:34

@saraxxx Já x runa plánuji jako jediný kočár (teda ještě pochopitelně počítám časem s golfáčem)
Mimochodem včera proběhla u nás první jízda :dance:.. zatím ne v plné sestavě a jen do obchodu pro rohlíky a plínky ale už se moc těším na nějaké pořádné výlety :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
13.6.14 12:26

@saraxxx Dokáži si představit x-run jako jedinný kočárek. Zvládne terén super na sport a je v pohodě i do MHD. Jak už jsem psala celkem snadno se ovládá i skoro s tříletým dítětem.
Jestli ten kousek co jsi pořídila je po techniké stránce ok, tak bych se na nákup nového asi vykašlala. Já měla první nový a přijde mi, že ten starší co mám teď je v lepším stavu než ten co jsem měla nový.
Košík pod kočárek lze dokoupit http://www.mimibazar.cz/foto.php?… a na stříška jde také vylepšit.

Já si tam udělala kšilt, ale měla jsem ho trubka udělat ještě delší. A nějak se mi to vymklo a je krabaŤák, ale tak účel to splní. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí