Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander X-run?
Přidejte zkušenost s X-lander X-run@hofka Korbu mám, i autosedačku a adaptéry.. mě chybí sporťák a podvozek
![]()
Kdybych si dneska kupovala kočárek an stejný účely znova, půjdu do tfk joggster III na 16kách kolách…
@Krrysa píše:
Kdybych si dneska kupovala kočárek an stejný účely znova, půjdu do tfk joggster III na 16kách kolách…
tfk jsou taky krásný kočáry a asi kvalitnější než xlandery…
Koukala sem i na joggster, ale ten se mi vubec nelibi. Ono kazdy kocar ma nejakou tu mouchu, nelze vybrat 100% kazdy mame jiné požadavky. Koukala jsem ale ze ty barvy neodpovídají reálu u x landeru. chtela jsem nejdriv šedivou barvu, ale pujdu asi do modré.
@Krrysa Když mám už korbu a sedačku po předchozích dětech od x landera, tak nebudu kupovat komplet nový kočár, mě se na tomhle líbí, že na to pomocí adaptérů pasuje, to co mám.
@Lindii Taky mě napadlo zvažovat nový
, ale nevím, příjde mi to už „zbytečné“. Takže asi když neseženu bazarový, tak si nechám svůj starý kočár, pokud se do té doby neprodá.. Taky není špatný, ale snad x runa seženu
.. mám ještě 4 měsíce ![]()
@xyolga no ja uz prave kocar prodavam, defakto uz je prodany. Ja uz shanim x lander dlouho a myslim si, ze ani jen tak bazarovej nebude. Lidi kupuji spis vic městské kočárky. Ikdyz buh vi, kdy bude druhe ditko, tak si ho necham a pozdeji dokoupim korbicku. Nebo se pak zas prodá, svou službu udela, cili mne se to vyplatí.
@Tůmička Jojo
za 3,5, ale ještě ho nemám doma..Koupila jsem ho od paní ze vsetína, která nebyla ochotná posílat jej poštou(moje štěstí, neb jsem nebyla první zájemce
), tak si kočárek vyvzvedl můj táta, který bydlí nedaleko.. Teď se chystá ho pobalit a poslat..
Dokonce je v mé vytoužené barvičce. Jediné co ho trápí tak jsou pérka skládacího mechanismu. Táta říkal, že se to nejspíš bude dát spravit, nicméně, že to i tak funguje.
Tak uvidím až mi dojde.. ![]()
@xyolga no tak super
krásná barvička
já jsem se právě rozhodla pro prodej
takže jdu pozdě ![]()
Už jsem sehnala..ve vytoužené zelené
![]()
Vy jste se rozhodla prodat ten váš? Myslím, že ten se prodá snadno. A rychle. Já jsem náhodou narazila na aktuální inzerát, který tam byl asi dvě hodiny a už jsem nebyla první zájemce. V ten samý den se na tom stejném inzertním servru objevil ještě jeden inzerát na x run a už odpoledne tam nebyl.. Tady na emiminu, na modrém koníkovi (a tuším, že snad i na mimibazaru) jsem viděla v inzerátech zájemce, kteří měli na tento kočárek vystavenou poptávku.
tedy neváhala bych některý z těch inzerátu najít, nebo vystavit vlastní nabídku ![]()
@xyolga no a uz si ho otestovala?:)) ja za mesic budu tedy nakonec kupovat novy. ![]()
@Lindii Ještě ne.. má ho u sebe otec.. ještě jsme se nedohodli, jestli ho pošle nebo jestli si pro něj přijedeme.. ![]()
@xyolga tak uz?
jinak sem koukala, ze uz je nekde kolekce 2014, ale kromě novych barevných variaci netusim co tam bude noveho. Mozna nic