X-lander x-run - máte někdo?

• Fotoalbum (24)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s X-lander X-run?

Přidejte zkušenost s X-lander X-run
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2303
7.2.14 21:48

@hofka Korbu mám, i autosedačku a adaptéry.. mě chybí sporťák a podvozek :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
8.2.14 08:00

A ja se rozhodla, ze asi proste pujdu do noveho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
8.2.14 08:05

Kdybych si dneska kupovala kočárek an stejný účely znova, půjdu do tfk joggster III na 16kách kolách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
8.2.14 08:39
@Krrysa píše:
Kdybych si dneska kupovala kočárek an stejný účely znova, půjdu do tfk joggster III na 16kách kolách…

tfk jsou taky krásný kočáry a asi kvalitnější než xlandery…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
8.2.14 08:48

Koukala sem i na joggster, ale ten se mi vubec nelibi. Ono kazdy kocar ma nejakou tu mouchu, nelze vybrat 100% kazdy mame jiné požadavky. Koukala jsem ale ze ty barvy neodpovídají reálu u x landeru. chtela jsem nejdriv šedivou barvu, ale pujdu asi do modré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2303
8.2.14 09:13

@Krrysa Když mám už korbu a sedačku po předchozích dětech od x landera, tak nebudu kupovat komplet nový kočár, mě se na tomhle líbí, že na to pomocí adaptérů pasuje, to co mám.
@Lindii Taky mě napadlo zvažovat nový :think:, ale nevím, příjde mi to už „zbytečné“. Takže asi když neseženu bazarový, tak si nechám svůj starý kočár, pokud se do té doby neprodá.. Taky není špatný, ale snad x runa seženu :hug:.. mám ještě 4 měsíce :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
8.2.14 09:45

@xyolga no ja uz prave kocar prodavam, defakto uz je prodany. Ja uz shanim x lander dlouho a myslim si, ze ani jen tak bazarovej nebude. Lidi kupuji spis vic městské kočárky. Ikdyz buh vi, kdy bude druhe ditko, tak si ho necham a pozdeji dokoupim korbicku. Nebo se pak zas prodá, svou službu udela, cili mne se to vyplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12680
18.2.14 13:56

@xyolga Už jsi sehnala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2303
18.2.14 14:02

@Tůmička Jojo :dance: za 3,5, ale ještě ho nemám doma..Koupila jsem ho od paní ze vsetína, která nebyla ochotná posílat jej poštou(moje štěstí, neb jsem nebyla první zájemce :lol: ), tak si kočárek vyvzvedl můj táta, který bydlí nedaleko.. Teď se chystá ho pobalit a poslat.. :P Dokonce je v mé vytoužené barvičce. Jediné co ho trápí tak jsou pérka skládacího mechanismu. Táta říkal, že se to nejspíš bude dát spravit, nicméně, že to i tak funguje. :think: Tak uvidím až mi dojde.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
18.2.14 14:04

@xyolga peknej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12680
18.2.14 14:04

@xyolga no tak super :) krásná barvička :)) já jsem se právě rozhodla pro prodej :D takže jdu pozdě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2303
18.2.14 14:09

Už jsem sehnala..ve vytoužené zelené :dance: :dance: :P
Vy jste se rozhodla prodat ten váš? Myslím, že ten se prodá snadno. A rychle. Já jsem náhodou narazila na aktuální inzerát, který tam byl asi dvě hodiny a už jsem nebyla první zájemce. V ten samý den se na tom stejném inzertním servru objevil ještě jeden inzerát na x run a už odpoledne tam nebyl.. Tady na emiminu, na modrém koníkovi (a tuším, že snad i na mimibazaru) jsem viděla v inzerátech zájemce, kteří měli na tento kočárek vystavenou poptávku. :kytka: tedy neváhala bych některý z těch inzerátu najít, nebo vystavit vlastní nabídku :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
18.2.14 15:53

@xyolga no a uz si ho otestovala?:)) ja za mesic budu tedy nakonec kupovat novy. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2303
18.2.14 17:42

@Lindii Ještě ne.. má ho u sebe otec.. ještě jsme se nedohodli, jestli ho pošle nebo jestli si pro něj přijedeme.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
28.2.14 08:31

@xyolga tak uz? :mrgreen: jinak sem koukala, ze uz je nekde kolekce 2014, ale kromě novych barevných variaci netusim co tam bude noveho. Mozna nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí