X-lander x-run - máte někdo?

• Fotoalbum (24)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s X-lander X-run?

Přidejte zkušenost s X-lander X-run
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2303
4.2.14 11:31

@Sandra752 @Krrysa holky všeho s mírou..dokud mám hlavu na krku, tak nenechám dětem křivit páteř :pankac: ani sedačka ani pololeh není optimální na dlouhodobější sezení.. u nás se doma nikdy moc nepěstovalo ani takové to sedátko, děti se placatily na dece na zemi. Pořád tu je možnost vozit na konstrukci korbu, moje děti byly obě malé, tak se nebojím, že by v ní nevydržely délkou, horší to bylo vždy se zvědavostí, ale tu jsem ukonejšila šátkem a nosítkem :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
4.2.14 11:34

Co člověk, to názor :mrgreen: v půl roce se pololehem páteř nekřiví..

• Citovat
  • Upravit
2303
4.2.14 11:39

@Sandra752 no při chvilkovém svezení stopro ne.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
4.2.14 15:30

@Sandra752 při chvilkovém ne, já jsem ale psala o tom, že mi dítko vyrostlo z korby, u nás např ve 4 měsících se mi syn do ní nevešel. a na ten sporťák bylo prostě ještě malinké, ani půl roční bych tam nedala na celý den… psalal jsem celý den, ne na chvilku 8o protože já třeba s dětma opravdu na celý dny v létě pryč jezdila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
4.2.14 18:57

@Krrysa VE 4 MĚSÍCÍCH? 8o JÁ V KORBĚ OD X LANDERU VOZILA DO 6 MĚSÍCE, A JEŠTĚ BY SE VLEZLA, ALE CHTĚLA KOUKAT :mrgreen: :mrgreen: A TO NEBYLA ŽÁDNÝ DROBEK.-D

• Citovat
  • Upravit
15074
4.2.14 23:09

Já teď pro mrně na xrun nasadila korbu, je teda hodně jetá, na balkon mi stačí-jezdím venku s jiným kočárkem zatím, ročník nevím, ale víc jak do 6 měsíců bych ji netipovala, xlanderovský jsou prostě malinký. Ale dcerka mi v půl roce se v kočárku přetáčela na břicho, šla na čtyři a už přehazovala ruce ven.. takže buď kšíry nebo sporťák a tenkrát jsem šla do sporťáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
5.2.14 07:38

@Sandra752 nekecám, já mám děti průměrný, a le jako miminka byly hrozně veliký… :mrgreen: takže se tenkrát kupoval polák, v maritě jsem vozila do 9ti měsíců v korbě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
5.2.14 09:58

Taky nevim proc by mel byt nezdravej pololeh, vzdyt se deti klubiickujou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
5.2.14 11:08

Při polosedu se pořád vyvýjí tlak na páteř, když se dítě klubíčkuje, tlak tam není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2303
5.2.14 12:17

Nenašel by se přeci jen někdo, kdo kočárek za rozumnou cenu nabízí?? projíždím marně bazary, a jsem trochu nejistá, jestli vůbec seženu :think:
@hofka škoda, že teprve nasazuješ korbu :lol: nebydlíš tuším daleko.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
5.2.14 22:30
@xyolga píše:
Nenašel by se přeci jen někdo, kdo kočárek za rozumnou cenu nabízí?? projíždím marně bazary, a jsem trochu nejistá, jestli vůbec seženu :think:
@hofka škoda, že teprve nasazuješ korbu :lol: nebydlíš tuším daleko.. :pankac:

já budu prodávat, pokud kočár přežije, tak za tři roky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
5.2.14 22:31
@Lindii píše:
Taky nevim proc by mel byt nezdravej pololeh, vzdyt se deti klubiickujou. :nevim:

klubíčko je naprosto jiná poloha než pololeh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2303
6.2.14 09:09

@hofka za tři roky už budu prodávat kočár taky :P :mrgreen: Kdy budeš korbičku nasazovat?? já někdy v červnu :mrgreen:
A ano, klubíčko se s pololehem nedá srovnávat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
6.2.14 10:50

No je, to samozrejmne, jen sem tim chtela rict, ze bych to nevidela jako tragédii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
7.2.14 21:03
@xyolga píše:
@hofka za tři roky už budu prodávat kočár taky :P :mrgreen: Kdy budeš korbičku nasazovat?? já někdy v červnu :mrgreen:
A ano, klubíčko se s pololehem nedá srovnávat :pankac:

já ji mám nasazenou teď, prcek má 3 měsíce, ale používám jen na balkon nebo na výlet do terénu, korbička je totiž hodně jetá, nejde sklopit bouda a nemá moc vychytávek.. můžu pak korbu na podobné účely klidně poslat dál kdyby byl zájem, za pár měsíců:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí