Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander X-run?
Přidejte zkušenost s X-lander X-run@saraxxx to asi nema. Mam kolekci 2013 a jsem nadmíru spoky. Ja nepoužívám ani golfak. Je lehký a dobre se skládá do auta. Cili jiny kocar nepoužívám a ani nechci:)
@hofka no tak ja ji ne připoutat, tak je během 5.ti minut na zemi ![]()
Koupila jsem pack x lander x move:-) vse sedí jen bouda me zradila myslela jsem že to zasouvání je stejné:-(x move ma uzčí než x run tak ještě musím zjistit jaké ma ty drážky xa popřípade bych pořídila z xa:-)boudu america:-)
Mě pasovala na x run bouda z X3 model 2010 na model x=run 2008,
Bylo to teda taky o chlup širší, ale šlo to tam narvat.
jinak barva dobrá ![]()
No nemám, ale o víkendu to zkusím stihnout vyfotit. Uvažovala jsem, že bych si ji i koupila, ale přijde mi, že x, run je hezčí s tou menší boudou. I sem měřila rozdíl ve vzdálenosti trubek konstrukce, ale samo, že jsem si to nenapsala. Jinak ale bouda fungovala normálně. Rozhodně to upínání je stejné. Jinak teda vyndavání madla u x-run mi přijde lepší u té starší verze. U verze 2010 co jsem měla jsem s tím hrozně bojovala.
@saraxxx Hele a tobě tam pasují komplet ty potahy z x-move i to zavěšení sedačky. A za kolik prodáváš šedý set? No já ho mám v celkem dobrém stavu jen mi malinko vadí ta zhroucená povolená sedačka hodně do V. Která je tada malé úplně šumák.
Dobrý den, moc bych se chtěla zeptat, jak se jmenovala barva kočárku X-lander x-run, který jste měla..Moc děkuji ![]()
Ahoj, máme x lander run 2014 a jsme PLNĚ spokojeni teda jsme nadspokojeni. Sportujem a tento kočárek s mírně ohnutymi koly je naprosto vynikající. Dítko super snáší takže za Me super nemohli jsem pořídit lepší
Holky, také váhám s koupí kočárku na zimu. Mám Teutonii Spirit, je super, ale docela úzká, potřebuji aby se vešlo 2 leté dítě s fusakem a v diskuzi jsem četla, že je x-run úzký, ve skutečnosti jsem ho neviděla, ale na fotce mi připadá celkem široká ta sedačka. Tak si snad opět pořídím Quinny Speedi. Jakou máte zkušenost s větším děckem. Děkuji
Mám ho od lonského jara To bylo dceři 2,5 na brusle jsme chvilku jezdili s fusakem a rozhodně není žádný drobek a v pohodě. Možná by se vešla i nyní. Na šířku myslím ok, ale případně mohu přeměřit
Quinny bude širší, ale zas má mnohem kratší zádovku.
Občas v něm vezu i čtyřletou, když je nemocná k doktorovi.. a vleze se. Pravda, už dělá takový kraviny jako že brzdí přední kolo nohou a tak, ale sveze se:-)