X-lander x-run - máte někdo?

Máte zkušenost s X-lander X-run?

Přidejte zkušenost s X-lander X-run
Napsat příspěvek
Velikost písma:
83
29.10.14 21:51
@hofka píše:
Občas v něm vezu i čtyřletou, když je nemocná k doktorovi.. a vleze se. Pravda, už dělá takový kraviny jako že brzdí přední kolo nohou a tak, ale sveze se:-)

Dekuji moc za prispevek, asi do nej pujdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
27.2.15 13:19

Rozdil mezi verzemi

Ahoj holky - muzu se zeptat - nevite jaky je rozdil mezi verzemi X-lander X-run verzi 2013,2014 a 2015..? Je to jen v barve..? Nevim kde to zjistit.. V okolí ho nikde neprodávají… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
27.2.15 13:45

Ahoj. Máme verzi 2013. Dle obrázku nejnovější verze Vidim par rozdílu v detailech - jiného polstrování, kryt na průhled ve stříška, kapsa ve stříška. Jinak nic. Jinak kočárek je nepřekonatelnou do terénu, Velká kola, vse projede, stabilní. Nicméně nejde do lehu pokud bych ho chtěla pro mimino tak ho znovu neberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
27.2.15 14:00

@Alyss1 Dekuju..no chtela bych s nim jezdit od cervna kdy bude male 6 mesicu na bruslich.. :think: a sem tam vyrazit na vylet - jinak si plne vystacim s jinym kocarem co mame.. jde mi hlavne o ty brusle a obcasne vylety do terenu - proto se mi nechce kupovat kocar jeste drazsi.. :think: a brzda je resena porad stejne u vsech verzi? A sklopeni do lehu teda taky asi porad jeste nic co..? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
27.2.15 16:11

Hodnotim jen podle obrazku: brzda stejna, )leh také. Ten leh byl tak napůl. Ale nevadilo to, spal tak a spí do ted. Na brusle jsem moc nevyužíla, na běhání super. Žádný jiný kočárek v terénu ne projel to co my. Sníh, kameny, kořeny…a stabilní konstrukce - po dvou letech se ani nehla, jako nova. Jen jsme měnili pneumatikx.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
27.2.15 21:59

@Alyss1 a na brusle si ho nevyuzila ze byl na brusle hloupy nebo jen ze si moc nebruslila? ja prave tomu behani uz moc nedam spis ty brusle :-) stabilni konstrukce me moc tesi :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
28.2.15 06:44

Ne jen jsem ne bruslí la. Byt jsem to mela v planu:) ale párkrát jsem byla a dobry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
28.2.15 08:00

@Zuzee87 Já s ním bruslím a až na to, že je nutné počítat s tím, že nezastavíš na fleku jako třeba s kočárkem, který má brzdy na zadních kolech, tak mi přijde na brusle super. Měla jsem ho po prvé, když bylo malé zhruba 7 měsíců. Pak jsem ho nějak na zimu prodala. S tím, že jsem si koupila jiný, který měl 16" kola všechny tři a litovala jsem. A teď jsem si ho minulé jaro znovu koupila, protože na brusle je povedený a krásně se ovládá i mimo brusle. To pro mě bylo důležité, protože na stezku chodím pěšky a pak jsme kolikrát ještě šli na procházku.

Nemáte někdo zkušenost s x=runem a hlubokou korbičkou. Jak se ovládá, přeci jen těžiště bude jinde a zda je stabilní. A zda nemáte zkušenost, zda nejde na něj skejtík pro sourozence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
28.2.15 08:11

Mela jsem na nem i korbu. Ovládal se stejné dobře jako sporťák. Stabilní stejné dobře. skejt nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
28.2.15 08:20

@Alyss1 Diky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
28.2.15 13:00

Bruslení ok, jen se trošku kmitá při vyšší rychlosti-možná jen ten náš? Brzdu moc nevyužívám už mi skoro ani nebrzdí, ale to jde možná přitáhnout jako u kola?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
1.3.15 19:29

Porad nevim jestli ten nebo nejaky s brzdama na zadnich kolech.. ale nechce se mi davat vic penez :-/ jen kvuli lepsim brzdam… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
2.3.15 06:30

@Zuzee87 jestli nebudeš jezdit na bruslích nejake kopce, tak x run je pohodě. Jinak zadni jedno kolo mi také sem tam kmita, ale nejspíš to budou povoleny dráty nebo něco s tim kolem. Protoze, když je prohodim, tak to dela furt to samé. Je to jen občas, tak jsem to zatím neresila. Jinak ja mam kousek z roku 2009, tak ten ma nárok na chybky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
19.3.15 21:28

Zdravím Vás všechny, mám takovou zvláštní otázku mám x lander x run europa, koupila jsem ho nový 7.11.2013. Předtím sem bohužel měla twinx a to byla každá vyjížďka za trest, tu sem píchla tu upadlo kolo, dokonce se mi jednou v lese sekla i brzda. Pak jsem se konečně začala zajímat o nějaký kočár, který by mi vyhovoval do terénu a s x landrem jsem maximálně spokojená. Jenže synovi je už 2,5 roku a místo kočárku má odrážedlo. Druhý dítě neplánujem, možná za pár let. A já přemýšlím co s kočárkem. Když ho zabalím a schovám na půdu, tak kdovíco bude za pár let a budu litovat že jsem ho neprodala. Hodně špatně se mi to píše, ale asi ho prodám. Zatím jsem ho nenafotila, ani inzerát jsem nedala. Tak jen jestli by měl někdo zájem. Škoda že nebudeme mít další dítě, se kterým bych si užívala venčení konečně bez starostí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
20.3.15 12:46

@tetrivek myslím, že zájem bude, moc se jich na bazárcích neprodává

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie