Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander X-run?
Přidejte zkušenost s X-lander X-run@xyolga mne to nevadi s barvami. Mne se líbil ten sedivej, ale ani modrém a ruzovej neni osklivej. Mozna ten ruzovej bych nechtela ![]()
@xyolga to mi právě přijde blbý.. korbička je děsně malinká a sporťák až pro starší dítě. pokud se v tom má pohodlně vyspat, tkto dle mě není pro půlroční mímo a starší se ti zase nevejde do korby… a zase dneska už bych miminečko nedala do neodpruženýho kočárku..
@Lindii Nechtěla jsem dávat půl roční dítě do kočárku, který nejde do úplného lehu a pak se mi zalíbil XA
Chěla jsem mít dva sporťáky na střídání, tak je mám a stejně je nestřídám. Uvidím no. Možná kdybych ten druhý složila a dala do kočárkárny, tak s ním budu jezdit. Je pěknej, nemá žádný velký vady, krom pár škrábanečků
Na turistiku je super, vyštrachala jsem se s ním i po červené kolem Černolických skal na hřebenovku Brd nebo i po šutrech na Hvíždinec (možná znáte), to teda dalo hodně zabrat, ale přežil kočár i já:-) Holka v něm byla cca od 7 měsíce, sice ještě neseděla, ale když se dobře utáhnou kšíry, sedí neshrbeně a spící jsem holt podepřela hlavu po stranách.
Já měla kolekci 2012/2013 v te barvě Antarctica(mám holčičku). Ano, už jsem ho prodala
Kamarádka měla kolekci tuším 2010…a měla ho v oranžové barvě.-)
Můj šel více polohovat, měla jsem košík, a nánožník, který jsem mohla k sedačce přidělat, což kamarádka nemohla..neměla k němu ani suchý zip, ani ty cvočky co jsem měla já. Takže jí to vadilo, protože nánožník sklouzával. Vůbec ta kolekce 2012/2013 je lepší i designem..Měla jsem zabudovanou moskytieru pod nohama a mohla jí dát na zip k boudičce..bylo tam hodně rozdílů, ale nebudu Vám nic vnucovat. X lander X run sehnat bazarový je nadlidský úkol… ![]()
Malou jsem v něm vozila od 6 měsíce a vůbec nevadí, že nejde do úplného lehu. Půlroční dítě stejně nechce v korbičce ležet ale chce koukat…malé to nevadilo, byla naopak velice spokojená. Zkusím najít fotky ![]()
@Sandra752 bomba!! Moc vam to slusi. Skoda, hned bych ho brala
a kdyz si jela na bruslích, kocar stíhal v pohode?
@Lindii Kočár naprosto v pohodě, jehodně stabilní. A nikdy bych nechtěla, aby brzda u kočáru na bruslení, prudce brzdila..mě vyhovovalo to, že hned nezastavíš. ![]()
@Sandra752 píše:
@Lindii Kočár naprosto v pohodě, jehodně stabilní. A nikdy bych nechtěla, aby brzda u kočáru na bruslení, prudce brzdila..mě vyhovovalo to, že hned nezastavíš.
jo, je to spíš takové přibrzďování.. prudké brzdění by nemuselo být bezpečné, to je pravda
Holky já mám zkušenost s ruční brzdou jen od toho Quinnyho, taky nestavěl na fleku, ale hodně pomáhala, při sjíždění prudkého svahu. Nemuseli jsme křečovitě držet kočárek, aby se nerozjel. My především pěstujeme turistiku. Brusle mě netrápí, na ty se bojím
.
Mě u toho spor´táku nešlo o to, l že by mimino nebylo spokojený, a le přišlo mi to vyloženě nezdravý. moje dítka v půkl roce možná tak uměly na bříško, víc ne a nechat dítě celej den v polosedě mi nepřišlo v pořádku. mnohem raději jsem ho dala do veliké korby na břicho, ať taky kouká.
Každé dítě je taky jiné že?'
Moje na břiše nesnesla být…vám tady píšu, že kolekce novější jde více do lehu. A nezdravý pololeh? A co teprve taková autosedačka?