X-lander x-run - máte někdo?

• Fotoalbum (24)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s X-lander X-run?

Přidejte zkušenost s X-lander X-run
Napsat příspěvek
Velikost písma:
tetrivek29
1.11.13 12:50

Taky jsem se zamilovala do x-landru x run, mám twinx a ten půjde z domu, do terénu je k nepoužití. Ještě nevím jestli mám koupit nový nebo z bazaru. Malému je třináct měsíců má 82cm a 12.5kg a tak koupím sporťák. Můžu se Vás zeptat jak velké děti v něm vozíte??Mám v plánu žádný golfky nekupovat a používat jen x-lander sporťák dokud se bude malej vozit. Bydlím na vsi a než se dostanu z domova na asfalt můsím po polňačce…Je pro dítě dostatečně prostorný???Díky moc za odpovědi. Ještě jsem ho na živo nikde neviděla.

• Citovat
  • Upravit
Sandra752
1.11.13 13:58
@tetrivek29 píše:
Taky jsem se zamilovala do x-landru x run, mám twinx a ten půjde z domu, do terénu je k nepoužití. Ještě nevím jestli mám koupit nový nebo z bazaru. Malému je třináct měsíců má 82cm a 12.5kg a tak koupím sporťák. Můžu se Vás zeptat jak velké děti v něm vozíte??Mám v plánu žádný golfky nekupovat a používat jen x-lander sporťák dokud se bude malej vozit. Bydlím na vsi a než se dostanu z domova na asfalt můsím po polňačce…Je pro dítě dostatečně prostorný???Díky moc za odpovědi. Ještě jsem ho na živo nikde neviděla.

Tak kočárek je opravdu prostorný a velice skladný, já bych do golfek když ho mám nešla…když ho skládáte, odendáte všechny kola stiskem.. :palec: Vůbec nemusíte mít obavy..prostoru dost :hug:

• Citovat
  • Upravit
14110
1.11.13 14:46
@tetrivek29 píše:

za mě by mohla být mnohem dleší opěrka nohou, malýmu je rok a čouhaj. jiank ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
1.11.13 16:43
@tetrivek29 píše:

Momentálně mám dítě velké přesně jako Ty a zatím prostorný je. Nedostatek vidím v tom, že není vůbec odpružený (ale dítě je zavěšené v sedačce, takže se tam houpe, rány dostávám jen já do rukou). Asi bych se poohlídla po něčem odpruženém s možností pak na to nacvaknout korbu, v případě dalšího dítěte. Jinak kočárek projede opravdu všechno, toho se bát nemusíš :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
2.11.13 14:53

Ahojky, koupim x lander x run 2013 nejlepe ten sedy Preferuji Pardubicky kraj. Pripadne nabidky prosim do zprav :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
2.11.13 14:55

Ahojky, uz jste nekdo vyzkousel s bruslema? Ja budu pres zimu porizovat a snad na jare s malou vyjedem :palec: jinak sem se chtela zeptat, to madlo u kocarku neni teleskopicke, je jen ohebne v kloubu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tetrivek29
3.11.13 17:20

Díky za odpovědi. Už jsem to konzultovala i doma. Sice se mi nikdy trojkolka nelíbila, ale teď už vím že je stabilní a hlavně do terénu, konečně se s malým podívám tam, kam jsem se už dlouho nedostala. Koukala jsem po bazarech ale než dát 5 až 6 tisíc, tak si asi objednáme nový z netu za 7 500kč.
:D už se na něj těším, konečně budem jezdit i ve sněhu.

• Citovat
  • Upravit
tetrivek29
3.11.13 17:28

Je pravda že sporťák má nosnost jen do 18kg, teď má malej 12,5kg tak abych ho nekupovala zbytečně. Plánovala jsem si že by v něm jezdil i když bude chodit na delší výlety, třeba i do těch tří let. Ale nevím aby neměl ve dvou letech těch 18kg a nám byl kočár nanic… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14110
3.11.13 20:05
@tetrivek29 píše:
Je pravda že sporťák má nosnost jen do 18kg, teď má malej 12,5kg tak abych ho nekupovala zbytečně. Plánovala jsem si že by v něm jezdil i když bude chodit na delší výlety, třeba i do těch tří let. Ale nevím aby neměl ve dvou letech těch 18kg a nám byl kočár nanic… :nevim:

tolik váží moje čtyřletá dcera :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tetrivek29
10.11.13 17:51

Díky za rady, už máme sporťák doma a je úžasnej. Lehoučkej, snadno se skládá, malému se líbí, když s ním jedu třeba po kamenité cestě tak si brouká brm, brm…
i na nerovném terénu má skvělou stabilitu. Nelituju toho že sem ho koupila, jen si nadávám, že už jsem si ho měla koupit dávno, byla bych bez starostí na procházkách, jestli to projedem nebo ne. Opravdu projede cokoliv. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2
17.1.14 09:12

Ahoj, mam ho rok a vzdycky jsem byla maximalne spokojena.Jak funkcnosti tak i designem.Jsme docela akcni rodinka(brusle, hory, atd.)a nikdy jsem s timto kocarkem nemela zadny problem v terenu. U prvniho miminka jsem vystridala 5 kocarku a zadny nebyl vyhovujici.Ono je tezke radit, on totiz neexistuje kocarek, ktery by nemel sve plusy a minusy.Jsem rada, ze jsem si vybrala tento, nemenila bych. Jedina nevyhoda je, ze musim sundat zadni kola, abych ho mohla dat do kufru auta, ale jde to tak lehce, ze mi to ani nevadi.Nas prcek uz zacal chodit a do kocarku uz nechce, takze budeme prodavat. Skoda, ze uz neplanujeme dalsi mimi, nechala bych si ho. Hodne stesti ve vyberu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.1.14 09:16

Ahoj, nosnost je do 18kg, ale to je pouze doporucena hranice vyrobcem. A 18kg ma nase 4-leta dcera.Deti rostou na vaze rychle, ale jak zacnou litat tak si tu vahu udrzi. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
17.1.14 11:02

Hned bych zpátky brala x run..prodala jsem ho v červenci a lituju :zed:

• Citovat
  • Upravit
2303
3.2.14 09:44

Ahoj, zvažuji koupení tohoto kočárku. Sháním po bazarech- určitě budu kupovat jetý. Tedy ze starších kolekcí, které nemají košík. Je tam jen jakýsi baťůžek a na sporťáku na zadní straně kapsa. Jak vám tyto úložné prostory dostačovaly?
Jinak je něco co by jste kočárku vytkli? Jasný je, že polohování není až do lehu, to přežiji. Ale co třeba to madlo pro dítě? zdá se mi dost vysoko :think: nevadí to něčemu?
A předevnším mě zajímají jízdní vlastnosti. Máte negativní zkušenosti, má nějakou slabinu (nízký podvozek?) nebo??
Případně nenajde se někdo, kdo by měl doma tento kočárek již bez užitku?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
3.2.14 10:02

@xyolga mě ten batůžek dole přijde docela na prt, nechala jsem si ušít normální košík, jinak podle mě jde do lehu hodně málo, je to spíš polosed. jinak je to podle mě super kočár, to madlo by úpravda mohlo být níže.. ale jinak super…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí