Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s EasyWalker Qtro Plus?
Přidejte zkušenost s EasyWalker Qtro Plus@Jin88 píše: Více
@admin můžete jí vysvětlit, že je zakázané spamovat diskuze reklamou? Navíc píšu slušně a nenapadám. Tato uživatelka je úplně mimo.
@admin prosim o smazani meho uctu na emimino, protoze mne uzivatel @topazio bezduvodne sikanuje na vsech mych vlaknench!
Je videt ze admin topazio se nevhodne vyjadruje k uzivatelum a taktez spamuje vsechny me diskuze primo, misto zpravy SZ. Pokud se ja chovam nevhodne i tak i pro tohoto uzivatele to plati taktez. Nebo admini nemusi dodrzovat pravidla?
Podivejte se i na jeji ostatni reakce na me prispevky v jinych vlaknech. Taky vam nerikam ze jste mimo… Navic prisevek je naprosto relevantni a hodnotny. Zkousela jste EasyBoard?
@Jin88 píše: Více
Spamuješ reklamou na zuby diskuze. Nikdo tě nešikanuje. A nejsem povinná ti psát SZ. Ty si přečíst pravidla Emimina. Kdyby tu každý spamoval jako ty, tak tu diskuze zaniknou kvůli nevyžádané reklamě.
@topazio Za a) nespamuju B) jste tady psala jak me rady ohledne kocarku jsou mimo a to rozhodne nejsou.
Za takovou sikanu mi tady ma ucast nestoji, lide jako vy kazi diskuze! Navic ted spamujete taky.. a ja bohuzel taky, abych reagoval na ty vase prispevky
@Jin88 píše: Více
Dobrý den,
již jednou jsem Vám kvůli reklamě smazala účet. Ve zprávách po e-mailu, jste řekl, že již nebudete přidávat takový obsah. Kolega Vám vysvětlil, že vkládání stejných příspěvků se stejnými odkazy bereme jako reklamu, která je zde proti pravidlům. Po odblokování účtu jste však začal vkládat úplně stejné příspěvky. Zrušení účtu najdete ve svém profilu, to jsem již psala v e-mailové komunikaci. Uživatelka topazio není admin, ale stálá uživatelka této platformy.
Mějte se hezky
Jana