Kočárek - Easywalker Qtro

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5415
30.12.11 21:51

Easywalker Qtro

Ahoj holky, budeme kupovat náš první kočárek a pořád ještě nemáme vybráno. Dítě se narodí v květnu. Chceme určitě 4kolku s otočnými předními kolečky. Budeme jezdit převážně ve městě, ale je tu i možnost terénu. Chci trojkombinaci, prostorný nákupní košík, sporťák nejlépe otočný po i proti směru jízdy. Koukala jsem přes doporučení tady v jiné diskusi na Easywalker Qtro akorát nemá sporták možnost dát proti směru jízdy :( Moc recenzí jsem na tento kočárek nenašla, můžete prosím napsat některá své zkušenosti, případně doporučit kočárek jiný? Nemůžu za boha vybrat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s EasyWalker Qtro Plus?

Přidejte zkušenost s EasyWalker Qtro Plus
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5254
30.12.11 22:24

Má ho kamarádka a je nadšená, prý by neměnila. Já mám bugaboo a taky skvělý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
30.12.11 22:25

já mám zkušenosti s easywalker se 4 kolečkama pro dvojčata a je skvělý! Lehký, výborná manipulace a ovladatelnost, jednoduché nasazování korbičky, uvažuju o něm pro jedno dítě taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
31.12.11 08:54

Mám tento kočárek, koupila sem si ho po vyzkoušení kamarádky a je prostě perfektní. Líbí se mi na něm hlavně kvalita zpracování, ovladatelnost. Působí hrozně lehce… skládá se relativě dobře řekla bych a korba jde případně taky složit na placku. Mimochodem ta korbička ja prý jedna z těch větších…
Je to kočárek vhodný podlě mě na kombinaci město / terén, má ohromný košík, což je super. Terén zvládne relativně v pohodě a ve městě se skvěle ovládá. Samozrejmě ale existujou do terenu lepší kočárky ale ve městě to snima bude peklo a stejne tak naopak :)
Krom toho vypada podle mě hrozně hezky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
31.12.11 13:24
pryfish píše:
Mám tento kočárek, koupila sem si ho po vyzkoušení kamarádky a je prostě perfektní. Líbí se mi na něm hlavně kvalita zpracování, ovladatelnost. Působí hrozně lehce… skládá se relativě dobře řekla bych a korba jde případně taky složit na placku. Mimochodem ta korbička ja prý jedna z těch větších…
Je to kočárek vhodný podlě mě na kombinaci město / terén, má ohromný košík, což je super. Terén zvládne relativně v pohodě a ve městě se skvěle ovládá. Samozrejmě ale existujou do terenu lepší kočárky ale ve městě to snima bude peklo a stejne tak naopak :)
Krom toho vypada podle mě hrozně hezky :)

s ovladatelností v terénu souhlasím, my jsme s dvojčatovou verzí zvládli bez problému břeh řeky, kde byla jen malá (40cm široká) cestička, takže kočár musel po trávě a kořenech a tak… a super to zvládl :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
27.8.12 12:27

Můžu se zeptat na délku zádové opěrky, délku sedací části a délky podložky na nožičky (ta polohovací)?? Moc děkuji. Neviděla jsem ho na živo, takže vybírám pouze podle fotek a netu… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
1.2.14 11:16

Mám a je super :-) už bych neměnila. také jsem chtěla otočnou sedačku ale pak jsem polevila protože je opravdu i prostorný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
1.2.14 11:17

@pryfish nemáš náhodou stupátko ke kočárku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jin88
18.4.24 10:15
@Lucie 85 píše: Více

Stupatko jsme chvili meli - Easyboard.

Mohu urcite doporucit, protoze se s nim jezdi lepe, nez s ostatnimi stupatky ( ostatni nemaji nafukovaci kolecko )

• Citovat
  • Upravit
56505
18.4.24 10:55
@Jin88 píše: Více

Přestaň spamovat staré diskuze. Navíc citovaná uživatelka jíž osm let není aktivní. :zed:

Příspěvek upraven 18.04.24 v 11:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
18.4.24 11:52

Za další, uživatelka již má velké dítě, tvoje rady ohledně kočárku jsou úplně mimo. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jin88
18.4.24 12:24
@topazio píše: Více

Uplne mimo? Je videt, ze jste easywalker nemela, protoze easywalker Qtro se dela uz nekolik rad a kazdy, kdo tam zkousel pripojit jiny board nez original easywalker vam rekne, ze mam pravdu. Navic uzivatel pri koupi si rad procte i stare diskuze ( tak to delam ja, vy ne? )

• Citovat
  • Upravit
56505
18.4.24 12:28

Radit již neaktivní uživatelce, která tu kdysi psala je úplně mimo. Nebo spamovat diskuze odkazy na zuby. Přečti si pravidla Emimina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jin88
18.4.24 12:30

https://www.emimino.cz/…nky-uziti-1/#… napadani nevhodnym zpusobem uzivatele je taky porusovani pravidel..

• Citovat
  • Upravit
56505
18.4.24 12:32

Napadání? Ty jsi úplně mimo. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie