Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, budeme kupovat náš první kočárek a pořád ještě nemáme vybráno. Dítě se narodí v květnu. Chceme určitě 4kolku s otočnými předními kolečky. Budeme jezdit převážně ve městě, ale je tu i možnost terénu. Chci trojkombinaci, prostorný nákupní košík, sporťák nejlépe otočný po i proti směru jízdy. Koukala jsem přes doporučení tady v jiné diskusi na Easywalker Qtro akorát nemá sporták možnost dát proti směru jízdy
Moc recenzí jsem na tento kočárek nenašla, můžete prosím napsat některá své zkušenosti, případně doporučit kočárek jiný? Nemůžu za boha vybrat ![]()
Máte zkušenost s EasyWalker Qtro Plus?
Přidejte zkušenost s EasyWalker Qtro PlusMá ho kamarádka a je nadšená, prý by neměnila. Já mám bugaboo a taky skvělý.
já mám zkušenosti s easywalker se 4 kolečkama pro dvojčata a je skvělý! Lehký, výborná manipulace a ovladatelnost, jednoduché nasazování korbičky, uvažuju o něm pro jedno dítě taky.
Mám tento kočárek, koupila sem si ho po vyzkoušení kamarádky a je prostě perfektní. Líbí se mi na něm hlavně kvalita zpracování, ovladatelnost. Působí hrozně lehce… skládá se relativě dobře řekla bych a korba jde případně taky složit na placku. Mimochodem ta korbička ja prý jedna z těch větších…
Je to kočárek vhodný podlě mě na kombinaci město / terén, má ohromný košík, což je super. Terén zvládne relativně v pohodě a ve městě se skvěle ovládá. Samozrejmě ale existujou do terenu lepší kočárky ale ve městě to snima bude peklo a stejne tak naopak ![]()
Krom toho vypada podle mě hrozně hezky ![]()
pryfish píše:
Mám tento kočárek, koupila sem si ho po vyzkoušení kamarádky a je prostě perfektní. Líbí se mi na něm hlavně kvalita zpracování, ovladatelnost. Působí hrozně lehce… skládá se relativě dobře řekla bych a korba jde případně taky složit na placku. Mimochodem ta korbička ja prý jedna z těch větších…
Je to kočárek vhodný podlě mě na kombinaci město / terén, má ohromný košík, což je super. Terén zvládne relativně v pohodě a ve městě se skvěle ovládá. Samozrejmě ale existujou do terenu lepší kočárky ale ve městě to snima bude peklo a stejne tak naopak
Krom toho vypada podle mě hrozně hezky
s ovladatelností v terénu souhlasím, my jsme s dvojčatovou verzí zvládli bez problému břeh řeky, kde byla jen malá (40cm široká) cestička, takže kočár musel po trávě a kořenech a tak… a super to zvládl ![]()
Můžu se zeptat na délku zádové opěrky, délku sedací části a délky podložky na nožičky (ta polohovací)?? Moc děkuji. Neviděla jsem ho na živo, takže vybírám pouze podle fotek a netu… ![]()
Mám a je super
už bych neměnila. také jsem chtěla otočnou sedačku ale pak jsem polevila protože je opravdu i prostorný ![]()
@Lucie 85 píše: Více
Stupatko jsme chvili meli - Easyboard.
Mohu urcite doporucit, protoze se s nim jezdi lepe, nez s ostatnimi stupatky ( ostatni nemaji nafukovaci kolecko )
@Jin88 píše: Více
Přestaň spamovat staré diskuze. Navíc citovaná uživatelka jíž osm let není aktivní. ![]()
Příspěvek upraven 18.04.24 v 11:59
Za další, uživatelka již má velké dítě, tvoje rady ohledně kočárku jsou úplně mimo. ![]()
@topazio píše: Více
Uplne mimo? Je videt, ze jste easywalker nemela, protoze easywalker Qtro se dela uz nekolik rad a kazdy, kdo tam zkousel pripojit jiny board nez original easywalker vam rekne, ze mam pravdu. Navic uzivatel pri koupi si rad procte i stare diskuze ( tak to delam ja, vy ne? )
Radit již neaktivní uživatelce, která tu kdysi psala je úplně mimo. Nebo spamovat diskuze odkazy na zuby. Přečti si pravidla Emimina.
https://www.emimino.cz/…nky-uziti-1/#… napadani nevhodnym zpusobem uzivatele je taky porusovani pravidel..