Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky holky, prosím o info na kočárek Hartan Topline S nebo Hartan obecně. Prosím o zkušenosti a kde jse kupovali. I německé e-shopy nebo kamenné prodejny
Předem děkuji.
Máte zkušenost s Hartan Topline S?
Přidejte zkušenost s Hartan Topline SAhojky,
my cekame prvni mimi v breznu a mame objednany Hartan Topline S.. Ma ho totiz segra a tak ho mam odzkouseny perfektne ![]()
Jedina vec, ktera me mozna bude stvat je, ze kdyz detatko otocim po smeru jizdy, tak si musim kolecka zaaretovat a tudiz je ovadani tezsi…
Jinak muzu jen doporucit..
My jsme se rozjeli do Kolina - http://www.kocarky.cz/…pline-s.html
Maji tam i nabidku barev, ktere na netu nenajdes…
Snad ti to nejak pomuze ![]()
Díky moc Rjumiku.
My máme termín koncem dubna, ale termíny dodání jsou docela dlouhé, tak aby se co nejdřív objednal. Zkoušeli jsme s ním jezdit v obchodě a na ovládání mi přišel právě naprosto super. A má i spoustu vychytávek, které jiné kočárky nemají.
Ještě k tomu obchodu v Kolíně. Posílala jsem tam poptávku, tak jsem zvědavá jestli se ozvou. A kdy by Ti měl kočárek dorazit?
Na ovladani super je, ale kdyz uz ho uzivas jako sportak a prehodis si rukojet, tak jsou otocna kolecka u tebe (vzadu) a tak je to trosku narocnejsi… My jsme ho objednavali 2.zari a koncem listopadu nam volali, ze jim dorazil… Vyuzili jsme moznosti uskladnit kocarek u nich (at ziji povery) a chystame se pro nej koncem unora.. Termin mam 15.3, tak chvili pobude u nasich… Samozrejmeje moznost vyuzit dodani domu… V kolekci 2012 maji uz opravdu komplet vse… ![]()
mam Topline X, spokojenost nejvetsi. Mam ho taky z Kolina, dodaci lhuta byla dlouha, objednavali jsme koncem listopadu a dosel v pulce unora. Kdyztak se ptej, co by Te zajimalo.
Holky díky moc za infa. ![]()
Na několika recenzích jsem četla, že má hodně nízko položený košík a nic se tam nedá dát, protože to pak drhne. Nemáte zkušenost?
A potom jestli máte ten kočár s vloženou taškou nebo s korbičkou?
Mám z toho hlavu docela kolem. Je to dost drahý kočár, ale nejvíce splňuje naše požadavky. DO města i do terénu.
Přemýšleli jsme i o zakoupení těch dvou předních pevných kol - s tím asi ještě nikdo zkušenost nemáte, co? ![]()
A ještě jak je to s reklamacema? Dají v tom Kolíně náhradní kočár? Nebo jak se to řeší?
Rjumik píše:
Na ovladani super je, ale kdyz uz ho uzivas jako sportak a prehodis si rukojet, tak jsou otocna kolecka u tebe (vzadu) a tak je to trosku narocnejsi… My jsme ho objednavali 2.zari a koncem listopadu nam volali, ze jim dorazil… Vyuzili jsme moznosti uskladnit kocarek u nich (at ziji povery) a chystame se pro nej koncem unora.. Termin mam 15.3, tak chvili pobude u nasich… Samozrejmeje moznost vyuzit dodani domu… V kolekci 2012 maji uz opravdu komplet vse…
A Rjumiku vy víte co to bude? My to nechceme vědět, tak ještě řešíme barvu
.
kosik to ma nizko, nosnost tusim 5 kg. Ale bezne s nim jezdim do druzstva pro zeleninu a ovoce a nikdy mi to nedrhlo, pokud jsme jeli do lesa, tak jsem ten kosik dala pryc, preci jen vetve a parezy.
Topline X ma vsechny kola pevny. Mame kombitasche. Reklamaci jsme v Koline neresili, tak nevim, toto je spolehliva znacka a moc reklamaci na ne neni. Po 11 mes. jezdeni vypada porad jako novy, je to poradny, festovni kocar, zadna rachotinka.
ebirka píše:
kosik to ma nizko, nosnost tusim 5 kg. Ale bezne s nim jezdim do druzstva pro zeleninu a ovoce a nikdy mi to nedrhlo, pokud jsme jeli do lesa, tak jsem ten kosik dala pryc, preci jen vetve a parezy.
Topline X ma vsechny kola pevny. Mame kombitasche. Reklamaci jsme v Koline neresili, tak nevim, toto je spolehliva znacka a moc reklamaci na ne neni. Po 11 mes. jezdeni vypada porad jako novy, je to poradny, festovni kocar, zadna rachotinka.
tak to je super. A můžu se jen zeptat jakou máte barvu a kdyby ti nevadilo třeba jen vložit fotku.Jestli nechceš, tak neva. A jak jsi spokojná s tou kombitasche? A tobě se mimčo narodilo v únoru? A teď už ho vozíš ve sporťáku?
My mame taky mame kombitasche… Budeme mit chlapecka, ale barvu mame bezovou.. Kdyby vydrzel i na druhe mimi.. ![]()
V kolekci 2011 se pevna kola nedala dokoupit.. S reklamaci zkusenosti nemam a segra zatim nic reklamovat nemusela.. Zkuste si tam zajet.. Nma se tam maximalne venovali a myslim,ze je lepsi,kdyz se na vse zeptas.. Male penize to nejsou, ale myslim, ze to za to stoji…
foto jsem vkladala do teto diskuze Mame myslim taky uni barvu
. Lenka se narodila v lednu, byli jsme mesic bez kocaru (stejne byla zima
). Do kombitasche se vlezla do konce zari, takze do 9 mes., ted uz je ve sportaku ve fusaku.
Rjumik píše:
My mame taky mame kombitasche… Budeme mit chlapecka, ale barvu mame bezovou.. Kdyby vydrzel i na druhe mimi..V kolekci 2011 se pevna kola nedala dokoupit.. S reklamaci zkusenosti nemam a segra zatim nic reklamovat nemusela.. Zkuste si tam zajet.. Nma se tam maximalne venovali a myslim,ze je lepsi,kdyz se na vse zeptas.. Male penize to nejsou, ale myslim, ze to za to stoji…
Tak to jsi mě trochu uklidnila
. My byli v Malvíkovi a měli ho tam vystavený, takže jsme ovládání zkusili. Je pravda, že na vše jsme se museli ptát a dopídit. Mě se hrozně líbí MUTSY UR, ale na ovládání mi přišel složitější a sporťák teda úplně naprd.
Toho Hartana mi přijde, že moc lidí nemá. Ale když holky píšete, že je super, tak vám budu věřit
![]()
ebirka píše:
foto jsem vkladala do teto diskuze Mame myslim taky uni barvu. Lenka se narodila v lednu, byli jsme mesic bez kocaru (stejne byla zima
). Do kombitasche se vlezla do konce zari, takze do 9 mes., ted uz je ve sportaku ve fusaku.
hezká barvička.
Ona teď sice není zima, ale mě přijde ten sporťák suprový, že je takový dost zakrytý. Je to tak? A má malá dost místa v tom sporťáku?