Kočárek Hartan Topline S

Máte zkušenost s Hartan Topline S?

Přidejte zkušenost s Hartan Topline S
Napsat příspěvek
Velikost písma:
35
16.2.15 19:28

:D jsou krásný oba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
16.2.15 19:30

Já váhala tenkrát mezi třema, to bylo dilema… pak už jen Hartan, ale zase mezi typy :lol: a pak barva :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
16.2.15 20:55

Je to horší než auto. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
13.6.15 11:35

Šité doplňky na kočárek

Holky, prosím vás, nechávali jste si někde šít nějaké doplňky na kočárek Hartan? Případně napiště prosím kde. Chtěla bych si někde nechat ušít clonu a vložku do kočárku. Možná i něco dalšího. Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
27.6.15 12:03

Jestli muzu doporucit, objednejte si origo clonu s moskitierou…hoooodne prakticka vec a sedi to. Vlozku mam tu jejich, jinou jsem neresila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4278
11.11.15 11:34

Ahoj holky prosim o radu ohledne hartanu topline s, dnes chci vymenit korbu za sportak mam od hartanu nanoznik muzete mi nekdo rict kde se pripina? na nanozniku jsou dva cvocky na prip uti ale na boude sportaku jsem nikde nenasla dva volne cvoky ke kterym by se nanoznik mel pripinat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
11.11.15 13:11

Musí se odepnout stříška a místo ní dát nánožník. Stejně jako sluneční clona. Nebojte, stříška drží :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4278
11.11.15 13:53

@Kačírek aha no to maji teda trochu nevychytane ale co uz :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
28.1.16 14:05

Hartan Topline S po roce

Ahoj, po roce užívání Hartanu Topline S jsem se rozhodla zaslat menší recenzi kočárku - pro rodiče, kteří se třeba právě rozhodují jaký vlastně vybrat. A že je to sakra těžký úkol :nevim: :lol:! Kočárek jsme kupovali v Malvíkovi v době, kdy byly slevy 30% - kočárek měli skladem, takže nejlepší cena v ČR :) Chlapeček se nám měl narodit v březnu, takže jsme se rozhodli koupit pouze sportovní kočárek a dokoupili jsme do něj vložnou tašku Emitex (tu mimochodem prodávám :)), která do něj bezva sedla! Originál korba i taška mi přišli zbytečně drahé :roll:. Nakonec vložnou tašku jsme využili jen 3-4 měsíce.
Kočárek po roce nevykazuje absolutně žádné vady ani závady. Kola jsou perfektní i do velkého terénu - vyzkoušeno na Šumavě :dance: Kočárek je úžasně ovladatelný - pokud manžel vytahne golfky je vyřízený - už si zvyknul na tu dokonalost pohybu. Člověk ho otočí jedním prstem :potlesk: Kupodivu přehazování řízení, které se mi na Topline S moc líbilo - jsem skoro nevyužila. Ale občas v MHD se hodí. Kočárek je rozměrově dost velký i po složení (mimochodem skládání - pohodička). Zabírá nám půlku kufru Octavia Combi, u Hyundaie kombíka zabere prakticky celý kufr. Díky tomu má ale dítě velký prostor! Vybrala jsem si bílou variantu kočárku - často vidím inzeráty, že maminky koupí Hartan kromě bílého - moc tomu nerozumím, protože se fantasticky udržuje - jde o bílou koženku, kterou jen setřu vlhkým hadříkem a zas je jako nový! Snad jen že se víc líbí mouchám v lese a nesmí člověk být nemehlo a sedřít koženku o zeď domu… :oops: Já osobně můžu bílou doporučit! :palec: :andel: Co bych kočárku vytkla - je košík pod kočárem - je asi moc nízko, protože dole naskakují kamínky :cert: - hrozná špína se tam drží, nejde tam nic dát, pokud je třeba mokro :zed: Jako bonus máme ruční brzdu, která mi přišla úúúplně zbytečná, když nebruslím :D - ale brždění z kopce je parádní! Tak snad jsem na nic nezapomněla! Přeji šťasný výběr! Mimochodem - i po slevě byl příšerně drahý, ale nevím jak vy - já jsem si řekla, že celý život na sobě šetřím a že poprvé nebudu - i kvůli mimí :pankac: :mavam: A tak ať vyberete jakýkoliv, ať se vám s ním pěkně drandí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2121
20.12.16 11:34

Zdravím chci se prosím zeptat nechystáte se některá prodávat hlubokou korbičku na hartana rok v 2014-2015 s tím novějším uchycením. Celkem nutně ji sháním barva nejlíp šedá nebo černá s bílou koženkou:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
26.1.18 14:01

Holky, jake jsou rozmery korbicky? A jde kosik, o kterem pisete, ze je prilis nizko, oddelat?
 Diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
27.1.18 22:17

Jeste prosim dotaz, jde zakoupit nahradni kolecka-ta zadni, velka? Sedi tam i ten quad system, urceny do terenu za predni mala? Nebo jde vymenit plast sjeteho kola?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí