Kočárek Hartan Topline S

Máte zkušenost s Hartan Topline S?

Přidejte zkušenost s Hartan Topline S
Napsat příspěvek
Velikost písma:
541
8.7.12 23:15

@Ewiczka já byla s kombitasche naprosto spokojená! malá v ní měla v zimě Lodgera, vešel se tam perfektně, dokonce jsme ji na horách použili místo postýlky. ted již druhým měsícem jezdíme jen ve sportáku s tím,,U,,dílem a ten je taky praktický, nic nám z kočárku nevypadává, ten ti 100% doporučuji. Mně kombitasche vyhovovala i v tom, že když Lill usnula, vytáhla jsem jen tašku a vyběhla s ní do bytu, tam mi dospala. s korbičkou to asi tak snadno nepůjde, zdali vůbec. A naprosto tě chápu, já měla o kočácích i noční můry. byl to boj, ale jsem z toplinu nadšená a určo si ho nechám i na druhé mimi.
z té kombi jde udělat fusak a v létě jde samozřejmě sundat ten vršek, ale do léta vám stejně nevydrží :lol: my už jsme od dubna bez ní, možná tak do května by ještě vydržela, ale už jsem chtěla sporták :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
8.7.12 23:17

@Ewiczka mrkni na diskuzi hartan měnitelná náprava - na fotky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jelika
12.7.12 19:23

Taky jsme se rozhodli pro Hartan Topline S, teď řešíme, jestli to koupit u nás nebo v německém eshopu a pár tisíc ušetřit, i když na druhou stranu tak trochu přijít o záruku (složité). Neví někdo o nějakém kamenném obchodě v Německu blízko hranic s Ústeckým krajem?

• Citovat
  • Upravit
67
12.7.12 19:29

Jinak samozřejmě též řešíme, jestli pevnou korbičku nebo tu kombitasche :-) Termin máme v půlce prosince.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.9.12 18:35

prodlužovací díl

Mám Hartana se softasche a potřebovala bych poradit, zda je nutné kupovat prodlužovací díl. Mám teď prcka od června a v zimě jí taška už asi bude malá. Ale uvažovala jsem, že bych zní odepla ten zadní díl (jako když z ní chcete udělat fusak) a svrchní díl (kryt tašky) a používala bych to jako ten prodlužovací díl. Myslíte, že by se mi tam vešel fusak? Co jsem se totiž dívala na obrázky prodlužovacího dílu, tak to opravdu jen uzavírá sporťák. Což by upravená softashe uzavírala taky, co myslíte?

@marmelada78 píše:
Já mám softtasche a spokojenost, mám i nánožník a nějak si na něj stěžovat nemůžu, a jak píše tinkal, ten „U“ díl prodlužovací je taky skvělá věc..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.13 16:42

Tak jsem se po dlouhém rozmýšlení dokopala k objednání kočáru. Nakonec volba padla na Hartan topline S a objednala jsem ho z Německa, rozdíl 6tis oproti koupi u nás my přijde brutální.
Už se na něj moc těším. :)

Vy co už ho máte, používáte slunečník?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
12.2.13 16:46
@maminkaAMATÉRKA píše:
Tak jsem se po dlouhém rozmýšlení dokopala k objednání kočáru. Nakonec volba padla na Hartan topline S a objednala jsem ho z Německa, rozdíl 6tis oproti koupi u nás my přijde brutální.
Už se na něj moc těším. :)Vy co už ho máte, používáte slunečník?

Cau. Mame ho rok a pul a taky z De a taky max. spokojenost. Destnik nemam, v De za nej chteli 100e a v CR se mi tam zadny nelibil ani nesel bohuzel nandat. Davam plinku pres strisku a je to mnohem mnohem praktictejsi!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kacema
12.2.13 16:56

slunečník

My máme teda Hartan topline X s přehoditelnou rukojetí. Slunečník proto vůbec nepotřebujem a když tak dám rukojeť na druhou stranu. A ani bych ho nekupovala, plínka je fakt lepší :-)

• Citovat
  • Upravit
402
12.2.13 17:02
@Kacema píše:
My máme teda Hartan topline X s přehoditelnou rukojetí. Slunečník proto vůbec nepotřebujem a když tak dám rukojeť na druhou stranu. A ani bych ho nekupovala, plínka je fakt lepší :-)

Top line s ma taky prehazovatelnou rukojet, takze to bude take jedna z variant, hm? Uz aby bylo leto ;-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.13 17:05

Já jsem si nebyla jistá, jestli přehazovatelná rukojeť bude stačit. (Předpokládám, že budem hooodně výletovat.) Slunečník v barvě přímo na kočár byl +30euro tak jsem ho vzala. Mimčo čekáme v červnu, tak jsem si řikala, že ho využijem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
12.2.13 17:09
@maminkaAMATÉRKA píše:
Já jsem si nebyla jistá, jestli přehazovatelná rukojeť bude stačit. (Předpokládám, že budem hooodně výletovat.) Slunečník v barvě přímo na kočár byl +30euro tak jsem ho vzala. Mimčo čekáme v červnu, tak jsem si řikala, že ho využijem.

Nechci Ti s vyletovanim kazit iluze… ;-). Ale treba se mylim ;-). Kdy mas termin? Ja cekam druhy 20/6…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.13 17:15

@Jasnenka79
12.6.
Myslíš, že to nepůjde kvůli kočáru nebo kvůli tomu, že mimčo bude malinký? Je mi jasný, že toho asi hodně bude jinak než si maluju, ale… Jsem zvyklá trávit hodně času venku no, tak se nechci moc omezovat pokud to půjde. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
12.2.13 17:22

Ne nic s destnikem ani kocarkem to nema spolecnyho…Ja jsem taky sportovne zalozena a po porodu jsem byla rada, ze jsem byla rada ;-). Taktak jsem zvladala peci o mimco a kojeni, natoz o sebe, nic jsem nenaspala (kojeni moc neslo) a ve finale spala kazdou volnou chvilicku, abych vubec ‚prezila‘… Na cestovani nebo jakoukoliv zabavu nebyl cas ani pomysleni. Ale to je ma zkusenost, nemela jsem ( a nechci) Ti tim nasazovat brouka do hlavy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
12.2.13 17:23

No a jestli budou vedra, novorozenci by vubec nemeli na slunicko, takze se muze stat, ze budete venku jen k veceru kolem 17-18h…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
12.2.13 17:26
@maminkaAMATÉRKA píše:

Já mám slunečník na Hartan a já slunečník moc ráda používám, jednak je to na kočárku pěkné, ale hlavně já vidím praktické a to, že velmi moc, že na miminko pod slunečníkem vidím, což s různými záclonkami a plenkami ne.
Mám také sluneční clonu a též ji hodně využiji, protože ne vždy se hodí slunečník, když slunce svítí zpříma do kočárku, ale jak je z boku, tak je slunečník skvělý. Jak jsem psala, ráda vidím na miminko a navíc v druhém roce života se dítě nenechá přikrývat plenkou, ale pod slunečníkem může sedět pěkně chráněné ve stínu :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí