Kočárek Hartan Topline S

Máte zkušenost s Hartan Topline S?

Přidejte zkušenost s Hartan Topline S
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1309
26.3.14 12:47

@primavera1 teplejsi je softtasche :palec: mam lednove miminko a chodili jsme jen ve fusaku + kombineza v tech nejchladnejsich dnech, pak uz jen fusak a kabatek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
26.3.14 13:17

@Alickaaa jo jo, takovou informaci jsem taky v Německu dostala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.5.14 16:45

Ahoj..také máme Hartan Topline S a k tomu máme softtasche a teď jak se mi blíží termín tak začínám plašit co vše ještě nemám. Objevila jsem, že se k nim prodávají nějaké matrace a povlečení - potřebuji to dokoupit, nebo ta softtasche stačí?? Jak to máte vy??

Děkuju Lenka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
26.5.14 22:35

Holky budu nejspis prodavat svuj prenadherny kocarek.. Je to snad i nejaka limitovka s kridly na bocich. Kdybyste o nekom vedeli ;) jeste ho nemam na netu, tady to davam jako prvni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
27.5.14 14:46

@LenduleN1 no nevím, ale přijde mi zbytečné kupovat značkové - Hartaňácké povlečení. Také jsem ho chtěla, ale cena byla stejná jako za asi tak 3 povlečení neznačkové. A taky pozor - Němci mají jiné rozměry peřinek!!! Jinak já mám letní holčičku a softtasche a matraci jsem do ní nekupovala ani fusak - viz. dikuze výše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2121
17.8.14 09:11

Zdravim :) chci se zeptat nechystate se nekdo prodavat kocarek? Akorat prosim ne v bile barve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
20.10.14 12:18

Dobrý den, prodávám kočárek Hartan Topline S a pán co by ho chtěl koupit se ptá, jestli jde ke kočárku přikoupit a namontovat ruční brzda. Máte s tím někdo zkušenost? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2121
20.10.14 13:25

Myslím že určo domontovat samostaně nejde. Říkali nám to ted při koupi hartana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
27.10.14 11:04

Mám taky lednové dítě a softtasche. Jak už tu holky psaly, měla jsem jen fusak a kombinézu a úplně to stačilo. Ta taška fakt krásně drží teplo. Žádnou matraci ani povlečení jsem nekupovala. Mám péřovou peřinku do kočárku, ale nikdy jsem ji nepoužila, protože jsem měla fusak a pak už se tam žádná peřinka nevešla. Peřinka je spíš do korby, do té tašky ne.

Ruční brzda tam podle mě domontovat nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
27.10.14 11:49

Bohužel ta brzda skutečně nejde. Psala jsem do Německa a potvrdil mi to přímo výrobce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
11.11.14 09:11

Vložná taška / korba

Ahoj holky, prosím, nemáte některá na prodej vložnou tašku nebo korbičku pro kočárek Topline S 412 - bílá koženka? Moc díky! :mavam: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
11.11.14 11:32

Já mám S. Olivera tmavě modrého, takže bohužel… jinak jezdí u nás v Pardubicích v té bílé kožence a je teda luxusní!!! :lol: mají holčičku a nádhera! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
18.11.14 23:04

Německo

Ahoj, mám prosbu, nekupoval někdy v poslední době někdo hartan topline S přes německý eshop? Nemůžete nějaký doporučit, pokud se to stále při kurzu vyplatí? Hledám stránky pro kamarádku, moje bohužel z 2012 již nefungují. Ale přesvědčila jsem ji zatím, ať pokukuje po tomto kočáru. Díky za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
19.11.14 06:12

Já jsem kupovala kočárek v 7/2013 v Německu, ale v kamenném obchodě. Právě ho prodávám - kdyby měla kamarádka zájem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2121
12.1.15 09:24

Zdravím chci se zeptat kdo áte tento kočárek v čem vozíte pláštěnku od hluboké korby kdo máte mám ji zatím v košíku ale tam zbytečně zabírá místo ak bych to ráda vyřešila třeba nějakou tou taštičkou na konstrukci kočárku ale nenapadá mě kde ji dobře umístit poradíte? Díky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí