Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Hartan Topline S?
Přidejte zkušenost s Hartan Topline S@primavera1 teplejsi je softtasche
mam lednove miminko a chodili jsme jen ve fusaku + kombineza v tech nejchladnejsich dnech, pak uz jen fusak a kabatek ![]()
@Alickaaa jo jo, takovou informaci jsem taky v Německu dostala ![]()
Ahoj..také máme Hartan Topline S a k tomu máme softtasche a teď jak se mi blíží termín tak začínám plašit co vše ještě nemám. Objevila jsem, že se k nim prodávají nějaké matrace a povlečení - potřebuji to dokoupit, nebo ta softtasche stačí?? Jak to máte vy??
Děkuju Lenka ![]()
Holky budu nejspis prodavat svuj prenadherny kocarek.. Je to snad i nejaka limitovka s kridly na bocich. Kdybyste o nekom vedeli
jeste ho nemam na netu, tady to davam jako prvni..
@LenduleN1 no nevím, ale přijde mi zbytečné kupovat značkové - Hartaňácké povlečení. Také jsem ho chtěla, ale cena byla stejná jako za asi tak 3 povlečení neznačkové. A taky pozor - Němci mají jiné rozměry peřinek!!! Jinak já mám letní holčičku a softtasche a matraci jsem do ní nekupovala ani fusak - viz. dikuze výše.
Zdravim
chci se zeptat nechystate se nekdo prodavat kocarek? Akorat prosim ne v bile barve.
Dobrý den, prodávám kočárek Hartan Topline S a pán co by ho chtěl koupit se ptá, jestli jde ke kočárku přikoupit a namontovat ruční brzda. Máte s tím někdo zkušenost? Děkuji
Myslím že určo domontovat samostaně nejde. Říkali nám to ted při koupi hartana.
Mám taky lednové dítě a softtasche. Jak už tu holky psaly, měla jsem jen fusak a kombinézu a úplně to stačilo. Ta taška fakt krásně drží teplo. Žádnou matraci ani povlečení jsem nekupovala. Mám péřovou peřinku do kočárku, ale nikdy jsem ji nepoužila, protože jsem měla fusak a pak už se tam žádná peřinka nevešla. Peřinka je spíš do korby, do té tašky ne.
Ruční brzda tam podle mě domontovat nejde…
Bohužel ta brzda skutečně nejde. Psala jsem do Německa a potvrdil mi to přímo výrobce.
Ahoj holky, prosím, nemáte některá na prodej vložnou tašku nebo korbičku pro kočárek Topline S 412 - bílá koženka? Moc díky!
![]()
Já mám S. Olivera tmavě modrého, takže bohužel… jinak jezdí u nás v Pardubicích v té bílé kožence a je teda luxusní!!!
mají holčičku a nádhera! ![]()
Ahoj, mám prosbu, nekupoval někdy v poslední době někdo hartan topline S přes německý eshop? Nemůžete nějaký doporučit, pokud se to stále při kurzu vyplatí? Hledám stránky pro kamarádku, moje bohužel z 2012 již nefungují. Ale přesvědčila jsem ji zatím, ať pokukuje po tomto kočáru. Díky za odpověď
Já jsem kupovala kočárek v 7/2013 v Německu, ale v kamenném obchodě. Právě ho prodávám - kdyby měla kamarádka zájem. ![]()
Zdravím chci se zeptat kdo áte tento kočárek v čem vozíte pláštěnku od hluboké korby kdo máte mám ji zatím v košíku ale tam zbytečně zabírá místo ak bych to ráda vyřešila třeba nějakou tou taštičkou na konstrukci kočárku ale nenapadá mě kde ji dobře umístit poradíte? Díky:)