Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Hartan Topline S?
Přidejte zkušenost s Hartan Topline SJá ji celou dobu vozím v přední kapse na boudě. Nikdy nepřekážela a ani to nevypadalo, že tam něco je navíc ![]()
@Monty 1 píše:
Já ji celou dobu vozím v přední kapse na boudě. Nikdy nepřekážela a ani to nevypadalo, že tam něco je navíc
nojo, jenže korbicka kapsu bohuzel nemá. Taky by me zajímalo kam pláštěnku dat.
@Monty 1 píše:
Já ji celou dobu vozím v přední kapse na boudě. Nikdy nepřekážela a ani to nevypadalo, že tam něco je navíc
já taky tak
ale u korbičky nevím, tu jsme nepořizovali… ![]()
Kupili sme Hartan Arktis biely s kozusinkou a chcela som sa opytat niekoho kto ma cim cistite tu kozenku aby zostala pekna biela? Dakujem…
Který typ od Hartanu je nejlepší, máte někdo zkušenosti? Jaká jde na Hartana nasadit autosedačka?
Hartan má adaptér na autosedačky Romer a Maxi Cosi. Typ Hartanu si musíte vybrat podle toho, co od kočáru chcete. Jestli jen město nebo i terén… Racer bych řekla je spíš městský, Topline S nebo X zas do terénu. Já mám Topline S s tím quad systémem, s těmi výměnými předními koly a jsem maximálně spokojená.
Topline S se mi z nich líbí asi nejvíc a tu autosedačku maxi cosi. Kamarádka je s ním spokojená, má ho v takový kožence a vypadá to moc hezky. A snad se to vyrábí i v Německu, tak by ta kvalita mohla být dobrá.
Hartan je německý kočár
Kvalita odpovídá ceně ![]()
Já mám Topline S s. Oliver kolekci v klasickým materiálu a je fakt moc hezký a máme ho přes rok, jsme hodně venku, celé léto spal malej v kočáru na zahradě a není vůbec vyšisovaný, i když máme tmavě modrý. Taky jsem měla MAxi Cosi cabriofix a hooodně jsem využila ty adaptéry. Jen se to nacvakne a jedete. Šla bych do něj zas. Jen je teda na nějaké nošení poměrně těžký, takže pokud máte 50kg i s postelí, asi na vás bude těžký. Já ho nikde nenosím, jen šupnu do auta a nemám problém, ale je to dobré dopředu vědět ![]()
Tak to je dobrý vědět, ale máme přízemní baráček, tak bych ho taky nikam netahala. Koukala sem na netu, že na ně mají dnes 14% slevu na www.baby-centrum.cz Já půjdu asi do Stokke, nebo do Mutsy. ![]()
Taky máme z babycentra kočárek… chce to obejdnat dost dopředu, Hartana jsme objednávali 3 měsíce předem… tak šťastnou ruku a ať jste spokojení ![]()
Tak jsme byli v tom Baby Centru v Pardubicích, ani jsem nečekala, že je to tak velký a hezký obchod.
Mají tam toho opravdu hodně Bugaboo, Stokke, Mutsy i Hartany. Všechno co jsem potřebovala vidět na jednom místě. Manžel si tam sedl a byl rád, že nemusí nikde lítat. Koupila jsem tam všechno co jsem potřebovala a oba máme klid. ![]()
Můj manžel si tam tenkrát taky sedl a já vybírala
Myslím, že ty židle tam mají strategicky ![]()
A jaký kočárek jste nakonec vybrali??? Já se tam byla tenkrát podívat sama a pak jsme ho tam jeli objednat…
Mají toho tam moc, tak váhám nad Hartanem Xperia 2015 barva 232
http://www.baby-centrum.cz/…16908897.jpg
a Bugaboo Buffalo Escape
http://www.baby-centrum.cz/…22957402.jpg
Takhle tmavemodry hartan mame
my akorat mame uvnitr bily podlad s modrym prouzkem..a mam i tu vloznou tasku, ktera je super vec…libi se mi, ze k te modre jde vsechno, ale ta druha barva u Bugaboo je taky dobra
rozhodovani nezavidim
Bugaboo mela kamoska a spokojenost pry taky velka ![]()