Kočárek Hartan Topline S

Máte zkušenost s Hartan Topline S?

Přidejte zkušenost s Hartan Topline S
Napsat příspěvek
Velikost písma:
115
12.1.15 09:38

Já ji celou dobu vozím v přední kapse na boudě. Nikdy nepřekážela a ani to nevypadalo, že tam něco je navíc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10129
12.1.15 09:44
@Monty 1 píše:
Já ji celou dobu vozím v přední kapse na boudě. Nikdy nepřekážela a ani to nevypadalo, že tam něco je navíc :-)

nojo, jenže korbicka kapsu bohuzel nemá. Taky by me zajímalo kam pláštěnku dat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
12.1.15 10:04
@Monty 1 píše:
Já ji celou dobu vozím v přední kapse na boudě. Nikdy nepřekážela a ani to nevypadalo, že tam něco je navíc :-)

já taky tak ;) ale u korbičky nevím, tu jsme nepořizovali… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
12.1.15 10:17

Kupili sme Hartan Arktis biely s kozusinkou a chcela som sa opytat niekoho kto ma cim cistite tu kozenku aby zostala pekna biela? Dakujem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2121
12.1.15 10:53

No právě korbička kapsu nemá:/ tu má právě až sporták

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
13.2.15 19:30

Hartan

Který typ od Hartanu je nejlepší, máte někdo zkušenosti? Jaká jde na Hartana nasadit autosedačka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
14.2.15 20:42

Hartan má adaptér na autosedačky Romer a Maxi Cosi. Typ Hartanu si musíte vybrat podle toho, co od kočáru chcete. Jestli jen město nebo i terén… Racer bych řekla je spíš městský, Topline S nebo X zas do terénu. Já mám Topline S s tím quad systémem, s těmi výměnými předními koly a jsem maximálně spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
14.2.15 20:48

Topline S se mi z nich líbí asi nejvíc a tu autosedačku maxi cosi. Kamarádka je s ním spokojená, má ho v takový kožence a vypadá to moc hezky. A snad se to vyrábí i v Německu, tak by ta kvalita mohla být dobrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
15.2.15 08:25

Hartan je německý kočár ;) Kvalita odpovídá ceně ;)
Já mám Topline S s. Oliver kolekci v klasickým materiálu a je fakt moc hezký a máme ho přes rok, jsme hodně venku, celé léto spal malej v kočáru na zahradě a není vůbec vyšisovaný, i když máme tmavě modrý. Taky jsem měla MAxi Cosi cabriofix a hooodně jsem využila ty adaptéry. Jen se to nacvakne a jedete. Šla bych do něj zas. Jen je teda na nějaké nošení poměrně těžký, takže pokud máte 50kg i s postelí, asi na vás bude těžký. Já ho nikde nenosím, jen šupnu do auta a nemám problém, ale je to dobré dopředu vědět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
15.2.15 13:29

Tak to je dobrý vědět, ale máme přízemní baráček, tak bych ho taky nikam netahala. Koukala sem na netu, že na ně mají dnes 14% slevu na www.baby-centrum.cz Já půjdu asi do Stokke, nebo do Mutsy. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
15.2.15 14:23

Taky máme z babycentra kočárek… chce to obejdnat dost dopředu, Hartana jsme objednávali 3 měsíce předem… tak šťastnou ruku a ať jste spokojení :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
15.2.15 17:48

Tak jsme byli v tom Baby Centru v Pardubicích, ani jsem nečekala, že je to tak velký a hezký obchod. :) Mají tam toho opravdu hodně Bugaboo, Stokke, Mutsy i Hartany. Všechno co jsem potřebovala vidět na jednom místě. Manžel si tam sedl a byl rád, že nemusí nikde lítat. Koupila jsem tam všechno co jsem potřebovala a oba máme klid. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
15.2.15 19:33

Můj manžel si tam tenkrát taky sedl a já vybírala :mrgreen: Myslím, že ty židle tam mají strategicky :jazyk:

A jaký kočárek jste nakonec vybrali??? Já se tam byla tenkrát podívat sama a pak jsme ho tam jeli objednat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
16.2.15 17:56

Mají toho tam moc, tak váhám nad Hartanem Xperia 2015 barva 232
 http://www.baby-centrum.cz/…16908897.jpg

a Bugaboo Buffalo Escape
http://www.baby-centrum.cz/…22957402.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
16.2.15 19:05

Takhle tmavemodry hartan mame ;) my akorat mame uvnitr bily podlad s modrym prouzkem..a mam i tu vloznou tasku, ktera je super vec…libi se mi, ze k te modre jde vsechno, ale ta druha barva u Bugaboo je taky dobra ;) rozhodovani nezavidim :mrgreen: Bugaboo mela kamoska a spokojenost pry taky velka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí