Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Hartan Topline S?
Přidejte zkušenost s Hartan Topline SVse by bylo na vase jmeno, atd.. O me by nikde papirove nebyla ani zminka… Kdby nahodou, tak dej vedet
my jsmesi vzaliten univerzalni nanoznik… Jinak si myslim, ze budete mit super vybavenykocar
my to mame bez autosedacky a korbicky… Nechteli jsme maxi-cosi, vymenny kolecka se v kolekci 2011 nedelali… Uz aby jsme si povozili, co? ![]()
mame taky tu slevu, ale na kocar se nevztahovala, tak nevim, jestli by to slo
.
Jinak fusak mam Aesthetic, zmenseny se krasne vesel do kombitasche a prodlouzeny je paradni ve sportaku. Zadny nanoznik jsem nekupovala, ten fusak dle me staci.
Ahoj, ja mela Hartan racer S a buga boo a buga boo byl nesrovnatelne lepsi. Ja mam od te doby, co jsem ho mela doma, k Hartanum vseobecne uplnou averzi. Ale nechci ho nikomu hanit. Jak jsem si zvykla na lehouckou ovladatelnost buga boo, tak Hartan se pro me stal tezko ovladatelnym, tezkym a nemotornym krapem, ktereho jsem se s radosti zbavila. Ovsem vydrzi i vybuch granatu. Zato buga boo uz mel exitus, moc toho nevydrzel, tak pro treti ditko chci najit nejakou uplne novou znacku…
Paju, jak jsi psala, Hartan je drzak a ja jsem rada, ze mi vydrzi i pro dalsi deti
.
Rjumik píše:
Vse by bylo na vase jmeno, atd.. O me by nikde papirove nebyla ani zminka… Kdby nahodou, tak dej vedetmy jsmesi vzaliten univerzalni nanoznik… Jinak si myslim, ze budete mit super vybavenykocar
my to mame bez autosedacky a korbicky… Nechteli jsme maxi-cosi, vymenny kolecka se v kolekci 2011 nedelali… Uz aby jsme si povozili, co?
OK Rjumiku budu o tom tedy uvažovat a kdybych se rozhodla, tak dám vědět. Ještě jednou moc díky za nabídku - jsi moc hodná ![]()
No jasne, rozjet se s Hartanem proti kamionu, tak je kamion na cucky ![]()
Ahojky holčiny, jak se daří?
Jsem tu opět s otázkou
. Jak je kočárek skladný do kufru? Asi zabere poměrně dost místa, co?
Ahojky:-)
ja mam zkusenosti jen se sportakem. Nijak hrozny mi to neprijde, ale my mame kombika, takze prostoru celkem dost.. S korbickou to bude asi „horsi“… ![]()
facial - mame astru kombi a kocarek se vejde, na vozeni na nakupy to ale neni, protoze zabere pomerne dost mista. Na druhou stranu jsme s nim jeli na dovolenou na hory a uvezli jsme vsechno i s hartanem
.
Ahojky díky holky,
ještě co nákupní košík. Je dost malý, co?Asi se tam toho moc nevejde. Se ze sebe zblázním - pořád něco řeším
![]()
Kočárek je objednán
. Už se těšíme až dorazí. Dodací lhůta je tam 12 týdnů. ![]()
.. já ho budu muset kočárek narvat do kufru i s přepravkou na 40ti kilovýho psa
![]()
ixule píše: .. já ho budu muset kočárek narvat do kufru i s přepravkou na 40ti kilovýho psa![]()
Ty budeš nebo už máš taky Hartan?
facial píše:ixule píše: .. já ho budu muset kočárek narvat do kufru i s přepravkou na 40ti kilovýho psaTy budeš nebo už máš taky Hartan?![]()
budu kupovat, snažím se ještě najít něco levnějšího, ale vůbec se mi to nedaří, takže to tak prostě dopadne
.. ještě mám na objednání čas, objednám tak někdy v únoru či březnu
ixule píše:facial píše:budu kupovat, snažím se ještě najít něco levnějšího, ale vůbec se mi to nedaří, takže to tak prostě dopadneixule píše: .. já ho budu muset kočárek narvat do kufru i s přepravkou na 40ti kilovýho psaTy budeš nebo už máš taky Hartan?![]()
.. ještě mám na objednání čas, objednám tak někdy v únoru či březnu
No my taky vybírali kočárek přes měsíc, ale prostě nic lepšího - ve funkčnosti - jsme nenašli. Včera v obchodě říkám, jestli nám třeba můžou nějak poradit s kočárkem. A oni a už jste na něco koukali. A já - líbí se nám nejvíc Hartan. No a oni, že mi nic jiného a lepšího nabídnout nemůžou, protože nic tak už není
.
My to objednávali v Praze v detskydum.cz Cena byla od nich nejlepší a jsou hrozně vstřícní a ochotný.
S tím objednáváním, bych moc neotálela. Je tam opravdu dodací lhůta 12 týdnů. Nám má přijít týden před porodem ![]()