Kočárek Hartan Topline S

Máte zkušenost s Hartan Topline S?

Přidejte zkušenost s Hartan Topline S
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2307
29.12.11 17:13
ebirka píše:
foto jsem vkladala do teto diskuze Mame myslim taky uni barvu :). Lenka se narodila v lednu, byli jsme mesic bez kocaru (stejne byla zima :) ). Do kombitasche se vlezla do konce zari, takze do 9 mes., ted uz je ve sportaku ve fusaku.

Ebirko krásný pejsek :mrgreen: . Naši měli podobnýho a bylo to zlatíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
29.12.11 17:17

ve fusaku se do nej vleze v pohode, neni tam nijak narvana, bouda se da pred dite pretahnout, kdyz sedi, treba kdyz fouka, aby ji neficelo do obliceje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
29.12.11 17:19

diky, je to vsechnomilujici tvor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2307
29.12.11 17:44

Holky a máte tu jejich originál přebalovací tašku? Jestli ano, co v ní všechno je.Z obrázku to není moc poznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
29.12.11 17:54

Original tasku jsme si objednali.. Kdyz jsem vynechala korbicku, tak tu tasku jsem si neodpustila :D je opravdu prostorna… Ale nechci ti tady popisovat pocet kapsicek, atd.. Ani si tim nejsem jista.. Na netu se mi nepodarilo najit jinou fotku, ale presne takovy budeme mit… Nekupovali jsme slunecnik, ale prodlouzenou clonu s moskitierou… Prijde mi to lepsi i kvuli mistu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
29.12.11 18:04

abych byla uprimna tasku mam, ale dvakrat nadsena z ni teda nejsem. Kapes ma hodne, ale je na me moc zdobna :). Takze pokud bys ji chtela, rada Ti ji prodam, je defacto fungl nova, max. jednou pouzita. Ale koukala jsem na stranky kocarku v Koline a asi tasku menili, protoze ja mam jinou, kdyztak vyfotim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2307
29.12.11 18:24
Rjumik píše:
Original tasku jsme si objednali.. Kdyz jsem vynechala korbicku, tak tu tasku jsem si neodpustila :D je opravdu prostorna… Ale nechci ti tady popisovat pocet kapsicek, atd.. Ani si tim nejsem jista.. Na netu se mi nepodarilo najit jinou fotku, ale presne takovy budeme mit… Nekupovali jsme slunecnik, ale prodlouzenou clonu s moskitierou… Prijde mi to lepsi i kvuli mistu…

Rjumiku, jak píšeš tu prodlouženou clonu s moskytierou - to je jak je tam na konci boudičky takový kšilt? A ta moskytiera se přidělává nějak zvlášť? A jde to dobře a sedí tam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2307
29.12.11 18:25
ebirka píše:
abych byla uprimna tasku mam, ale dvakrat nadsena z ni teda nejsem. Kapes ma hodne, ale je na me moc zdobna :). Takze pokud bys ji chtela, rada Ti ji prodam, je defacto fungl nova, max. jednou pouzita. Ale koukala jsem na stranky kocarku v Koline a asi tasku menili, protoze ja mam jinou, kdyztak vyfotim.

Ebirko, to jsi moc hodná, ale já bych chtěla tu tašku do barvy kočárku, takže to budu objednávat s tím. Ale můžeš jí zkusit prodat na Aukru nebo někde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
29.12.11 18:35

jj, ja vim, vlastne jsem o tom doted ani nepremyslela :).

Tu clonu s moskitierou v lonske kolekci jeste nemeli, skoda. Koupila jsem si univerzalni moskitieru od emitexu, takovou zaclonu s gumickou :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2307
29.12.11 18:38

V pohodě Ebi. Koukám, že v minulé kolekci toho měli o dost méně. Právě o té tašce říkala prodavačka, že byla minulý rok o dost míň vybavená, že jí teď hodně vychytali. Tak jsem zvědavá. Ale holky asi jste mě přesvědčili a půjdem do něj. Ještě akorát uvidíme kde koupíme.
Normálně ho dělají i v KIKU a že když tam přijeme s nabídkou, tak dodrží cenu a ještě dají 10% slevu. Ale bojím se trochu pak třeba s reklamací. Tak uvidíme.
Jinak díky Vám moc :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
30.12.11 09:55

Ano, je to prodlouzeny ksilt s moskitierou.. Sedi krasne, tak uvidime… Nas kocar vysel na 22.0000,– a mame u nich 10%slevu, takze kdyby jsi chtela,neni problem vas kocar vzit na tu nasi slevu… :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2307
30.12.11 10:01
Rjumik píše:
Ano, je to prodlouzeny ksilt s moskitierou.. Sedi krasne, tak uvidime… Nas kocar vysel na 22.0000,– a mame u nich 10%slevu, takze kdyby jsi chtela,neni problem vas kocar vzit na tu nasi slevu… :idea:

Ahojky Rjumiku - tvoje nabídka je úžasná, ale to nemůžu přijmout. :oops: Nám to teď vše s korbou, výměnnýma kolama, orig.taška,moskyteierou,ochrana na kolečka, auto sedačka, adaptéry spočítali na 30 tis. takže hezký viď :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2307
30.12.11 10:02
ebirka píše:
ve fusaku se do nej vleze v pohode, neni tam nijak narvana, bouda se da pred dite pretahnout, kdyz sedi, treba kdyz fouka, aby ji neficelo do obliceje.

Ebirko prosimtě píšeš, že dáváš malou na zimu do fusaku. To jsi kupovala nějaký fusak přímo od Hartanu nebo máš nějaký univerzální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
30.12.11 10:22

Ale prosim tebe :) reknes jim tam jen, ze chces vyuzit 10% slevu a me prijmeni.. Nic vic, nic min ;) no uvidis, kazdopadnemeto neva, jinak bych ti to nenabizela… Kazda Kc dobra. Jen jestli ti muzu poradit - pokud budete rovnou kupovat nanoznik na zimu, tak si neobjednavej origo Hartan… Je hrozne slabounkej. Maji univerzalni nanoznik a ten na Hrtan krasne sedi a je o hodne teplejsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2307
30.12.11 10:28
Rjumik píše:
Ale prosim tebe :) reknes jim tam jen, ze chces vyuzit 10% slevu a me prijmeni.. Nic vic, nic min ;) no uvidis, kazdopadnemeto neva, jinak bych ti to nenabizela… Kazda Kc dobra. Jen jestli ti muzu poradit - pokud budete rovnou kupovat nanoznik na zimu, tak si neobjednavej origo Hartan… Je hrozne slabounkej. Maji univerzalni nanoznik a ten na Hrtan krasne sedi a je o hodne teplejsi…

JJ já vím, ale pak třeba kdyby byla reklamace, tak by to bylo složitý. Ale jsi moc hodná.
JJ díky za každou radu, tu určo přivítám.A jaký nánožník jste tedy kupovali?
Asi mě budou ještě pořád napadat nějaký otázky, tak vždy napíšu :roll: . Pořád mi to hlavou šrotuje a je hrozně fine, když někdo poradí :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí