Kočárek Hartan Topline S

Máte zkušenost s Hartan Topline S?

Přidejte zkušenost s Hartan Topline S
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
15.5.12 08:52

Na ovladani super je, ale kdyz uz ho uzivas jako sportak a prehodis si rukojet, tak jsou otocna kolecka u tebe (vzadu) a tak je to trosku narocnejsi.

Tak tomuhle nerozumím, máme objednaný kočárek topline S a myslela jsem si, že když má otočnou korbičku a ještě k tomu přehazovací rukojeť, tak ty otočné kolečka můžu mít kde chci. Ale tady se píše, že když pořehodím rukojeť při využívaní sporťáku, tak je hůř ovladatelný, když dítě sedí po směru jízdy ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
evcaj
17.5.12 18:33

ahoj,
chtela jsem se zeptat, jako mate zkusenost s objednáním kočárku Hartan v německých e-shopech, případně, který e-shop byste doporucili? diky moc

• Citovat
  • Upravit
3
4.6.12 14:05

Topliner S

Ahoj holky,

mohla bych poprosit o radu - čekám miminko koncem září, rozhodla jsem se pro Topline S a teď řeším, jestli zvolit korbičku nebo tašku, která varianta je pro toto období / spíše zimní/ vhodnější? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
4.6.12 15:44
@gabrijel píše:
Ahoj holky,mohla bych poprosit o radu - čekám miminko koncem září, rozhodla jsem se pro Topline S a teď řeším, jestli zvolit korbičku nebo tašku, která varianta je pro toto období / spíše zimní/ vhodnější? :lol:

Ahoj, já jsem pořídila Topline X, což je skoro totožné, používám od 5 měsíců miminka a mám v tom vložnou tašku - Softtasche, a podle mě je skvělá. Hrozně mě mrzí že jsem ten kočárek neměla od narození :oops: Nemůžu říct jak s korbičkou, ale s taškou bych se zimy vůbec nebála. A kočár je úžasnej nemůžu si ho vynachválit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
4.6.12 22:47
@evcaj píše:
ahoj,
chtela jsem se zeptat, jako mate zkusenost s objednáním kočárku Hartan v německých e-shopech, případně, který e-shop byste doporucili? diky moc

Já objednávala tady http://www.babyonlineshop.de/. Maximální spokojenost. Doba dodání 10 týdnů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
4.6.12 22:49

Já mám miminko teď a na léto doporučují tu korbičku, za což jsem ráda, protože mě se ty vložný tašky nelíbí. Takže na zimu si myslím, že to rozhodně problém nebude. Hodně se ty tašky využívají :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
5.6.12 08:41

Holky, děkuji za vaše rady, moc.
Já pořád váhám, mně osobně se asi taky víc líbí korbička :oops: , ale nedokážu zvážit, co bude pro miminko lepší - kvůli zimě, prostoru, nějak obecně… :?:
Děkuji za pomoc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
5.6.12 10:11

Já bych to viděla že v létě možná fakt lepší ta korbička, bude vzdušnější, na zimu bych šla do tašky já osobně, miminko tam bude zavřenější, nebude tam mít tolik prostoru kolem sebe, a ta taška je docela teplá (což je asi nevýhoda na léto). Mně se ty vložné tašky líbí zase víc než korbičky, to musí každý zvážit podle vkusu :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
5.6.12 10:20

jo, ten babyonlineshop.de jsem chtela taky doporucit

my objednali pres spielemax hartan VIP s kombitasche tak doufam udeme spokojeni, od lidi co meli hartan jsem slysela jen pozitivaovsem ojednaci lhuty sileny - u nas 12 tydnu

• Citovat
  • Upravit
3
5.6.12 15:14

Tak to asi vyhraje taška - můžu Vás ještě poprosit o radu: jaký je rozdíl mezi soft a kombitasche - která varianta bude pro nás lepší?
Někde na diskuzi jsem četala o nevhodném nánožníku u Hartanu, máte s tím někdo zkušenost? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
5.6.12 15:46

my máme listopaďátko, koupila jsem kombitasche - je větší než soft, takže se tam perfektně vešla s lodgerem, kombitasche jsme používali až do května a stále hodně místa, ale už chtěla koukat ven. koupila jsem ještě ten U DÍL a nemůžu si ho vynachválit, hodně šikovná věc. takže pro zimní dítko kombitasche + U díl. jinak mám topline s a dokoupila jsem tu přední nápravu. dodací lhůta v Malvíku 4měsíce :cert: kočárek nám dorazil chvíli před porodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
5.6.12 16:10

Já mám softtasche a spokojenost, mám i nánožník a nějak si na něj stěžovat nemůžu, a jak píše tinkal, ten „U“ díl prodlužovací je taky skvělá věc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.6.12 12:42

Dobrý den.
Máme také v plánu si kupovat kočárek Topline S. Protože je kvalitou zaručeně asi nejlepší. Jen nějak nechápu tu vložnou tašku - ta jde jako přiděla k podvozku kočárku aniž by bylo potřeba si kupovat korbičku? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
25.6.12 14:00
@Mištule píše:
Dobrý den.
Máme také v plánu si kupovat kočárek Topline S. Protože je kvalitou zaručeně asi nejlepší. Jen nějak nechápu tu vložnou tašku - ta jde jako přiděla k podvozku kočárku aniž by bylo potřeba si kupovat korbičku? Děkuji

Ano, vložnou tašku „vložíš“ dovnitř kočárku - ten sporťák dáš do lehu, takže vznikne prostě rovná plocha, ta se dá ukončit ještě takovým prodlužovacím „U“ dílem, a do toho vložíš tu tašku. Je to super 8) Já jsem z toho kočárku nadšená. Mám Topline X, ale je to totéž až na ta kola. Myslím že nebudeš litovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
7.7.12 11:32

Kombitasche

@tinkal píše:
my máme listopaďátko, koupila jsem kombitasche - je větší než soft, takže se tam perfektně vešla s lodgerem, kombitasche jsme používali až do května a stále hodně místa, ale už chtěla koukat ven. koupila jsem ještě ten U DÍL a nemůžu si ho vynachválit, hodně šikovná věc. takže pro zimní dítko kombitasche + U díl. jinak mám topline s a dokoupila jsem tu přední nápravu. dodací lhůta v Malvíku 4měsíce :cert: kočárek nám dorazil chvíli před porodem.

Taky máme termín v listopadu a váhám mezi Kombitasche a korbičkou. Dává se do té Kombitasche ještě fusak? A dá se naopak oddělat takový ten vršek, aby dítě v tašce v létě mohlo ležet volně jako v korbičce?
Díky. Už mi z toho vybírání kočárku jde hlava kolem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí