Kočárek Hartan Topline S

Máte zkušenost s Hartan Topline S?

Přidejte zkušenost s Hartan Topline S
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12.2.13 17:46

@Jasnenka79
Jasný, no uvidíme jak to nakonec. Máme navíc tři velký psiska se kterýma jsem zvyklá chodit denně min na hodinové procházky. Tak se budem muset když tak přostřídat s tatínkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kacema
12.2.13 18:22
@Jasnenka79 píše:
Ne nic s destnikem ani kocarkem to nema spolecnyho…Ja jsem taky sportovne zalozena a po porodu jsem byla rada, ze jsem byla rada ;-). Taktak jsem zvladala peci o mimco a kojeni, natoz o sebe, nic jsem nenaspala (kojeni moc neslo) a ve finale spala kazdou volnou chvilicku, abych vubec ‚prezila‘… Na cestovani nebo jakoukoliv zabavu nebyl cas ani pomysleni. Ale to je ma zkusenost, nemela jsem ( a nechci) Ti tim nasazovat brouka do hlavy…

Tak to já musím oponovat :-) malá se nám narodila loni také v polovině června a je fakt, že když byly pařáky, tak jsme chodili ven jen ráno. První měsíc byl sice mazec se spaním, kojením, no se vším, ale po šestinedělí už jsme jeli do Jeseníků, ve třech měsících do Jizerek… a bylo to úplně v pohodě. Co se kočáru týče, trajdáme po lesních cestách, po kopcích a jsme moc spokojení. Máme softasche a na zimu jsme teď odepli zadní díl a udělali z toho polosporťák. Do tašky by se malá s fusakem nedostala, ale zase jsme jí nechtěla dávat hned do sporťáku. Toto je pro nás optimální řešení. Takže spokojenost

• Citovat
  • Upravit
28446
12.2.13 18:28
@AninaEli píše:
Já mám slunečník na Hartan a já slunečník moc ráda používám, jednak je to na kočárku pěkné, ale hlavně já vidím praktické a to, že velmi moc, že na miminko pod slunečníkem vidím, což s různými záclonkami a plenkami ne.
Mám také sluneční clonu a též ji hodně využiji, protože ne vždy se hodí slunečník, když slunce svítí zpříma do kočárku, ale jak je z boku, tak je slunečník skvělý. Jak jsem psala, ráda vidím na miminko a navíc v druhém roce života se dítě nenechá přikrývat plenkou, ale pod slunečníkem může sedět pěkně chráněné ve stínu :palec:.

A náš Vojta se narodil na konci května a nepamatuji si, že bychom nějak moc nechodili ven. Takové ty pařáky bývají cca 14 dní v červenci, ale to moc přes den nechodíme všeobecně, ale jinak dopoledne a odpoledne chodíme ven v pohodě i přes léto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veverusche
11.4.13 13:41

MaminkaAmaterka: to tak poslouchej, to mam nejradeji, kdyz nekdo napise: no to nebudes moct tohleto a tamhleto, to ja, kdyz si vzpomenu, taky jsem si rikala!!! Brecy jedny uhrancivy. Budes s prckem moct to, co budes chtit a uznas za vhodne. Takze i v lete do paraku (Nasi male bylo pri lonskych 40ctkach 14 dni, a lezela s plenkou v kocaru ve stinu. Svatej klid.). Co se tyce hartanu, mam topline S, kupovala jsem hlubokou, pred mesicem jsem ji z ni teprve vynadavala (dalsi fama, no to se ti tam ale nebude vejit… mela trochu problem, ale ten, ze chtela videt). Slunecnik dle meho neni nutny a pleny mi prijdou out. Otocit kocar, nebo se taky nezblanime, ze jo, kdyz vezem kocar po smeru ci proti (ja teda nevim, obecne se mi to totiz designove nelibi, za ty pleny bych strilela, a myslim, ze u prehazovaci rukojete je to jedno). Co se tyce pridavnych veci jako prodluzovadlo na luzko a nanoznik, to jsou veci k nicemu!!! Vse jsem koupila, jenze, kdyz to budete chtit narvat na kocar najednou, nepujde to. Vyuzila jsem system s pridavnymi kolecky, mam normalne otocna a na zimu byly super ty normalni.

• Citovat
  • Upravit
11.4.13 13:44

Veverusche: Díky za příspěvek. Krom toho, že jsi mě s ním potěšila jsem se i zasmála. :pankac: Kočárek mám objednanej, každým dnem by měl být… Už se těšim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
11.4.13 13:54

Veverusche tak já mám i prodloužení i nánožník a jde mi to na kočárek super a od 3/4 roku malé to tam mám až do dnes - rok a čtvrt a určitě to nesundám ještě celé jaro.

Já bych si to koupila znovu - mám sporťák, ale od nožiček pěkně schovaný - nic mi nepadá ven z kočárku, netáhne tam. Za mě tedy prodloužení bezva věc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veverusche
11.4.13 15:31

Jenze, kdyz se tam da to prodlouzeni, nejde tam to madlo, nebo aspon mne ne, pac to madlo jde do stejnych der jako prodlouzeni. Nanoznik pres madlo taky nejde. A kdyz ten nanoznik nandas pres prodlouzeny luzko (a vyndas to madlo, ktery je teda dle meho hodne dobry), nebo alespon ja, musis to zaprve rozepnout a za druhe, nevim, kam zapinas ten nanoznik, ale ja na nej patentky nemam, takze ho musim zapinat tak, ze vypojim spodni patenty od boudy. Zkoumali jsme to s manzelem mesic, ale jinak to nejde. Navodu se nedovolas, tam je prd, ted cekame na echo z Nemecka, jakze to tam delaj oni :D to mi rekni, jak to delas ty?

• Citovat
  • Upravit
3157
11.4.13 16:03

@ veverusche

Jojo s tímhle máš pravdu, že buď jde prodloužení, nebo madlo. To je jediná ale naprosto jediná věc, která mě na tom kočáru naštvala. Jinak je super. No a stejne dokud malej jezdil s prodloužením, tak madlo nepotřeboval, a ted už nemá prodloužení, ale má madlo jak je větší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
11.4.13 17:13

Nánožník zapínám místo boudy - fo je pravda, ale boudě to nevadí, protože drží bezchybně i nepřipnutá a ničemu to tedy nevadí.
Prodloužení se opravdu dává bez madla. ale to madlo mi zatím neschází :think: :think: a to to prodloužení používám dost dlouho - nejvíc se prodloužení využije, jak se dítě nevejde do vložné tašky a jde do sporťáku, což je cca od sedmi měsíců a to dítě ještě nesedí, takže madlo nepotřebuje. A stejně to madlo je jen tak pro pocit, jakmile dítě sedí musí mít kšíry a je jedno jestli s madlem nebo bez. A když je o hodně větší, tak by se do prodloužení dítě stejně nevešlo a u rok a půl starého dítěte to prodloužení už stejně ztrácí smysl, protože nemusí být v hlubokém kočárku :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veverusche
11.4.13 17:52

Tak to mne se prave nelibi, stabilita sportaku drzi jen na zacvakavacim systemu. Cela bouda se pak dle meho nevzhledne hrouti (uz tak je kocar velkej jako krava a nepusobi zrovna cool). Mne mala taky nesedi nijak zvlast, ale to madlo je takova jeji opera, o kterou se zveda a mam pocit, ze bez nej je to nejak moc chudy a otevreny (jinak, my tam ksiry mame a davam ji je, jsou ve spacaku, kterej s madlem taky stoji za starou backoru). My ji meli donedavna v hlubokem, to prodlouzeni uz vlastne nepotrebujeme, ale je to proste divny. Co se tyce nanozniku, tak ten je echt hnusnej! Nejen, ze se blbe nandava, jeste vypada, jako kdyby tam nepasoval, vubec se to neda nijak urovnat. Ja nevim, mozna jsem ujeta, ale kocar za 20 000,– jsem si poridila taky proto, aby trochu vypadal, a ne, aby to tam drzelo jen tak, na pul a nevim co jeste. Tohle je dle meho nepromysleny a kocar to proste hyzdi. U rok a pul stareho doufam, ze budou golfky, pac tahat se s tim nechci. Ten sportak je tak do doby, nez zacne dite chodit trochu lepe (ponevadz ja si nepreju mit malou v kocaru tohoto typu ve dvou letech, to by taky mura pak mohla zlenivet, takze chodit bude :) )…

• Citovat
  • Upravit
3157
12.4.13 12:22

@ veverusche Hele tak já nevím, ale mně se teda na tom kočáru nic nehroutí, je to stabilní tank, kterej vůbec nešetřím, jezdíme pořád jen někde po polích loukách po štěrku atd. a to synátor je docela drak takže na tom jezdí dost často třeba ve stoje, a teda musím říct že za mě super :-( A o tom jestli vypadá nebo nevypadá cool, to je asi věc vkusu, takhle to říct fakt nemůžeš. Mně se líbí strašně moc. Nánožník máš originál? Protože ten mi teda sedí na kočáru jak ulitej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veverusche
12.4.13 13:16

Mam vsechno original. A ten nanoznik proste nesedi :( Nevim, cim to je, ale povazuju to proste za fail, vzhledem k cene (a to nejen nanozniku, ze jo). No, jestli mas sportak taky jen na ty dva cvaky po stranach, tak mi nerikej, ze se ti nekejve. Nerikam, ze se kejve porad, ale proste dopredu a dozadu se pohybuje (ne, ze by to vypadlo, ale tak se to proste mrska). A co se tyce te boudy, ta se proste hrouti tim stylem, ze pokud dite nelezi a neni do ni zaprene dole to luzko a nahore to nemas v poloze hooooodne dopredu, tak je cela pokroucena. A to mne se teda moc nelibi. Halt mame zjevne kazda jinou predstavu, ja bohuzel venovala pozornost pri nakupu tomu hlubokemu luzku a plne nejsem schopna docenit sportovni verzi, coz je ma chyba, ale to neznamena, ze by kocar nemel byt v poradku. Doufam, ze neni na dlouho.

• Citovat
  • Upravit
2577
13.4.13 19:39

Mě se sporťák taky kýval a protože mám v současné době Hartany dva a na druhém to nedělalo, tak jsem to vyreklamovala a paráda!!! Ani se to nehne. Já jsem měla tu jednu sportovní nástavbu úplně novou a kočárek jsem prodávala a zrovna si měla paní pro kočárek přijet. Tak jsem to sestrojila a málem mě mrsklo, protože se to právě „hongalo“ :zed: :zed: :zed: - s tím jsem samozřejmě vůbec nepočítala, protože s hlubokou korbou jsem problém vůbec neměla. Tak jsem paní zavolala, že může zůstat doma, protože kočárek není 100% a poslala ho na reklamaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
14.4.13 07:34
@veverusche píše:
Mam vsechno original. A ten nanoznik proste nesedi :( Nevim, cim to je, ale povazuju to proste za fail, vzhledem k cene (a to nejen nanozniku, ze jo). No, jestli mas sportak taky jen na ty dva cvaky po stranach, tak mi nerikej, ze se ti nekejve. Nerikam, ze se kejve porad, ale proste dopredu a dozadu se pohybuje (ne, ze by to vypadlo, ale tak se to proste mrska). A co se tyce te boudy, ta se proste hrouti tim stylem, ze pokud dite nelezi a neni do ni zaprene dole to luzko a nahore to nemas v poloze hooooodne dopredu, tak je cela pokroucena. A to mne se teda moc nelibi. Halt mame zjevne kazda jinou predstavu, ja bohuzel venovala pozornost pri nakupu tomu hlubokemu luzku a plne nejsem schopna docenit sportovni verzi, coz je ma chyba, ale to neznamena, ze by kocar nemel byt v poradku. Doufam, ze neni na dlouho.

Tak nevím, jestli to třeba fakt není na reklamaci, jak píše někdo přede mnou, protože přísahám, že mně se na tom kočáru fakt nic nekejvá ani nehroutí, ani nehejbe, sedí to jak přibitý. :nevim:
Co se týče boudy, to asi pořád nějak nevím jak to myslíš, moc nerozumím co se kde jak kroutí.
Tak mě mrzí že máš tak blbou zkušenost, ale možná máš fakt špatnej kus :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
15.4.13 19:18

A tak je jasný, že každý očekává od kočárku něco jiného. Já mám Hartan na sedmé dítě, tudíž už mi rukama prošlo asi 12 kočárků a na Hartan prostě nedám dopustit. Našla bych mouchy, ale to má asi každý.

Dřív jsem měla nejvíc Peg Perego - hluboký, sporťák, golfky, Inglesinu - magnum a dvoukočár, dvoukočár Icoo platon a chvíli Phil & Teds, a jiné, ale Hartan mě opravdu oslovil nejvíc :think: :think: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí