Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravím všechny na emiminu,
mám dotaz na maminky, které tyto kapky davají dětem na podporu imunity. Zajímalo by mě jestli kapky dávate dětem mladším než dva roky. Doporučuje se to od dvou let, ale v lékarně mi dneska řekli, že to můžu dát malému, i když mu je 21měsíců. Tak nevím jestli to použít a nebo raději ne. A dále by mě zajímalo jestli je dávate třikrát denně jak se tam píše a nebo jen jednou denně.
Děkuji za odpovědi.
Hezký večer.
existuje echinaceový sirup od jednoho roku od firmy MEGAFYT stojí okolo 50,– a chuťově je úžasný!!!!! používáme ho od roka
nemají ho všechny lékárny!!
Dobry den, mam 4,5 leteho a 2,5 leteho syna a echinaceove kapky pouzivam na podporu imunity. Nedam dopustit na ty od Dr Theisse, a to z duvodu,ze pokud je opravdu zacnu pouzivat pri prvnich priznacich - davam i tomu mladsimu+dodrzim dle navodu pouzivani kazdou hodinu (mladsimu damvam3kapky v trose stavy 4-5krat denne, starsimu co hodinu2kapky) tak telo zabojuje a neonemocni-opravdu ze zkusenosti nas vsech.Take jsou chutove dobre a ma uvedeno, kolik tam toho vytazku echinacei uzkoliste opravdu je (a pry je uzkolista ech.nejucinejsi).I mladsimu diteti tak od roku a pul bych je dala - treba jen 4krat denne kapku. Je to urcite lepsi nez pripadna nemoc
Ahojky Jana
Náš syn má 1 rok a časro trpí záněty str.ucha,už jsme byly 3× na píchání.Poradí mi nějaká maminka jestli má s tím také skušenost,co bych měla dávat jako prevenci.Myslím tím něco na podporu imunity.Jsem z toho velmi zůfalá a nevím jak bych malému pomohla.
Moc děkuji za odpověď.
Slávka