Vodní kýla

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
390
11.11.09 19:39

Vodní kýla

Zdravím všechny,
dneska jsem se dozvěděla, že můj synovec má vodní kýlu, je mu pět let. Má jít na operaci. Zajímalo by mě zda se operuje v celkové narkoze a nebo v lokální? Jak dlouho je dítě v nemocnici. Najde se tu nějaká maminka, která má s tím zkušenost?
Děkuji za odpovědi. Hezký večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
51750
11.11.09 19:59

Ahoj,
ta já teda nemám osobníí zkušenost s vodní kýlou, ale s tříselnou. V nemocnici s námi byli ale i chlapečci s vodní kýlou a postup byl stejný jako u naší tříselné.
Tak že ve čtvrtek jsme nastoupili dopoledne do nemocnice, no než jsme se dostali na pokoj tak bylo poledne. Děti mohly jíst normálně do půl noci a pak už jen ve čtyři hodiny čaj. Poté jsme nastupovali od nejmladšího na sál, nejmladší jsme byli my, tak jsme šli první, po operaci si nechali malou na dospávacím pokoji, mě ji na pokoj přivezli po půl desáte, na sál jsme jí odváželi v 8 hodin, samotná operace trvá max. 30 minut a to i u vodní kýly.
No pak byla nějaká doba po narkoze, co nemohla jíst.........v sobotu ráno byla vizita a po té jsme šli domů, i všichni chlapečci po vodní kýle, tak že den po operaci odchod domů, pokud je samozjřemě vše ok.
Jo ještě jsi se ptala zda se to dělá v celkové narkoze.........tak že anno, operace se dělá v celkové narkoze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
11.11.09 20:22

Katy,
děkuji za tvou odpověď. HEZKÝ VEČER

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21662
11.11.09 20:28

Starší syn měl taky vodní kýlu, postup při operaci byl stejný, jako výše popsaný. Třetí den jsme šli domů a další týden normálně do školky. U té vodní kýly je záludné to, že se většinou v krátké době udělá na druhé straně, takže do roka a do dne jsme byli na druhé operaci. M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí