Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky,
doba je špatná a vše se pořád zdražuje. A věci pro atopiky a alergiky jsou drahé již sami o sobě. Výrobků které vyhovují hlavně atopikum je opravdu málo.
Tak mne napadlo pomocí těm, kteří tyto výrobky potřebuji. Pokud by měl někdo zájem o výrobky Ecover za lepší ceny, napište mi do zprávy. Samozřejmě se jedná o výrobky nové, zabalené, nepoužité. Jsou cca přes půl roku staré.
Držím palce všem, kteří se s tímto potýkají.
Anna ![]()
Pokud chce nekdo uklizet ekologicky a jeste ekonomicky, staci soda, ocet a kyselina citronova ![]()
@Dendiss píše:
Pokud chce nekdo uklizet ekologicky a jeste ekonomicky, staci soda, ocet a kyselina citronova
Tak to je samozřejmě pravda. Ne že ne. Ale je třeba práci gel Ecover Zero, který je speciální pro atopiky. A pokud si přečteš diskuse a komentáře atopiku, nic jiného jim ve velkém případě nevyhovuje.
@AnnaNovotna A pokzd ty si prectes pravidla disluze, tak za reklamu se tu plati a pro nekomerční prodej je urcen bazarek.
Našla jsem si cenu 5l balení a za stejné peníze pořídím dvakrát větší balení gelu od Sonnetu s lepším složením… Žádná velká hitparáda to pro atopiky nebude.