Ecover pro alergiky a atopiky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3.3.22 19:09

Ecover pro alergiky a atopiky

Ahoj holky,

doba je špatná a vše se pořád zdražuje. A věci pro atopiky a alergiky jsou drahé již sami o sobě. Výrobků které vyhovují hlavně atopikum je opravdu málo.
Tak mne napadlo pomocí těm, kteří tyto výrobky potřebuji. Pokud by měl někdo zájem o výrobky Ecover za lepší ceny, napište mi do zprávy. Samozřejmě se jedná o výrobky nové, zabalené, nepoužité. Jsou cca přes půl roku staré.
Držím palce všem, kteří se s tímto potýkají.

Anna :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1519
3.3.22 19:25

Pokud chce nekdo uklizet ekologicky a jeste ekonomicky, staci soda, ocet a kyselina citronova ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.22 19:47
@Dendiss píše:
Pokud chce nekdo uklizet ekologicky a jeste ekonomicky, staci soda, ocet a kyselina citronova ;)

Tak to je samozřejmě pravda. Ne že ne. Ale je třeba práci gel Ecover Zero, který je speciální pro atopiky. A pokud si přečteš diskuse a komentáře atopiku, nic jiného jim ve velkém případě nevyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101532
3.3.22 19:56

@AnnaNovotna A pokzd ty si prectes pravidla disluze, tak za reklamu se tu plati a pro nekomerční prodej je urcen bazarek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4958
3.3.22 21:43

Našla jsem si cenu 5l balení a za stejné peníze pořídím dvakrát větší balení gelu od Sonnetu s lepším složením… Žádná velká hitparáda to pro atopiky nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek