EER REFLUX U DĚTÍ

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1.1.23 21:52

EER REFLUX U DĚTÍ

Dobrý den, mému synovi bylo toto zjištěno na Orl.. Nemáte prosím někdo zkušenost, zda s tímto refluxem může souviset častá nemocnost? Da se s tím něco kromě jídelníčku dělat? Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1742
1.1.23 22:08

Můžu se zeptat, jakým způsobem to u syna vyšetřili? Můj syn je taky dost často nemocný, taky chodíme na ORL, ale toto mu nikdy nikdo nevyšetřoval, aspoň o tom nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.1.23 22:30

@milwinka podíval se mu dr. Zrcátkem do krku, otázka pár sekund.. Původně jsem tam šla s tím, že má asi anginu, měl čepy na mandlickach. A ve zprávě toto, ale byli jsme na pohotovosti. Jsme objednání i na vyšetření nosní mandle, ale s tím, že jdeme z nemoci do nemoci už asi rok, tak prostě není šance to vyšetřit.. Ale díky tomuhle si myslím, že mu to způsobuje tu častou nemocnost, jak mu ty žaludeční stavy,, naleptavaji,, sliznice.. Chrape, dýchá pusou atd.. Teď máme zase angínu 🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.1.23 22:31

@milwinka a nosní mandli vám už vyšetřovali? To by zase zajímalo mě, jak probíhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1742
2.1.23 08:23

@GabuskaBaruska Nosní mandli už máme odstraněnou, ale vůbec to u syna nepomohlo. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.23 08:38

@wilwinka toho se právě také obávám, že nám ji vyndaji a nepomůže to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí