Eko plenky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5429
3.1.10 15:31

Eko plenky

Ahoj,kolik stojí plenky Alana bio z DM?Jsou opravdu bio,jak se o nich tvrdí vyhovují Vám?Nebo používáte jiné Ekologické pleny?Jaké?Kde je kupujete?Kolik stojí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8297
3.1.10 16:04

Jednou jsem to počítala, alana vyšla myslím na 4,5,– za plenku, cca.

Ještě jsou myslím moltex, ty jsem viděla jen v internetových obchůdcích s látkovkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
3.1.10 16:06

Ahoj,
stojí 229Kč, já občas používám maxi 7-18kg, je jich 44ks, nově mají pružné lepící pásky. Oproti Moltexkám jsou bílé, ale jsou bělené kyslíkem, ne chlorem, v jádru je odbouratelný kukuřičný škrob, nejsou umělé, obal je kompostovatelný, plenky ne, ale jsou 100% biologicky odbouratelné.
Matíkovi vyhovují, používám je ale jen nárazově, když někam jedeme na dýl nebo mi nestihnou uschnout látkovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
3.1.10 16:08

my máme ty z DM velikost 3 a nemůžu si stěžovat. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
3.1.10 16:27

Malá má obvykle látkovky, ale na noc dávám Alany… Nebo když jedem někam, kde se špatně přebaluje. Nemůžu si na ně vůbec stěžovat, má je i Tobík na noc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
3.1.10 16:43

Taky „alaníme“ a jsme zatím moooc spokojeni.
Pružné pásky jako novinku jsem uvítala.. už jsem si říkala, že je škoda, že je nemají.. a hned příští nákup už byly s ním 8-)
Přemýšlím, co si ještě přáť :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
3.1.10 21:57

Díky všem,určitě je oboje zkusím.Hlavně ty z DM jsou pro mě dostupnější.Spíš mě zajímaj ty jednorázové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
3.1.10 22:19

Měla jsem i moltex, ale jsou fakt drahé (11?). Měla jsem druhou jakost za 5-7 Kč, ale ta už není k mání. Jsou kompostovatelné.
S plenama alana jsme moc spokojení. Píšou, že kompostovatekné nejsou, ale někde na diskusích jsem četla, že se rozloží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
26.6.12 15:45

Ahoj holky, měla bych dotaz, dělají se „eko pleny“ i pro novorozence? Doma budu používat látkovky stejně jako u první dcerky, ale potřebuji něco jen do porodnice, čili i jen pár kousků, balení se 100 plenkama určitě ne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Dneska jsem v DM zjistila, že Alany už se nevyrábí :-( mají místo toho nějaký ekologický od Baby Love, ale nejmenší měli 4-9kg a prý se menší nedělají :nevim:
Máte nějaký tip a na kolik plenky vyjdou? Našla jsem něco v Bráně k dětem, myslím že od Kikka, ale při ceně 10kč/ks mi to přijde celkem drahý tedy :think:
Díky moc za rady :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
26.6.12 15:56

Jeste jsou Moltexky http://www.mamaja.cz/…-mini-3-6-kg ale drahe jsou taky… :nevim: (Ted koukam, ze se o nich v diskuzi pise.

• Citovat
  • Upravit
4476
26.6.12 15:57

Pokud nebudes mit extra prtave mimi, tak by ta velikost 4-9 kg nemusela vadit. Proste bude mit tu plenku mimco do pulky telicka no a co :lol:
Mas uz nejaky odhad od doktora, jak velke mimco bys mohla ocekavat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101451
26.6.12 15:59

@Mysicka31 Alany se jen přejmenovali na Babylove natural, ale jinak jsou totožné, já je kupuju. Jo a normálně jsem měla v porodnici ty 4-9kg a šlo to, a to měl malý nějaká 3 kila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
26.6.12 17:24

Odhad velikosti miminka mám jen ze 31tt a to 1602g :nevim: jak bude tedy ve finále velké asi nikdo neodhadne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
U malé byl poslední odhad porodní váhy, asi týden před porodem, 3200g a měla rovných 2700 a 47cm :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Myslím že při této velikosti by miminko plenky vel.4-9kg mělo spíš jako spacák :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Vím že jsou i menší miminka, ale když byl malý týden a přišli jsme dom z porodky a dostala poprvé látkovku, tak čč 60×60 poskládaný na novo sklad měla až do podpaží :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tak to vypadá, že to asi risknu a pokud budu mít v porodce dítko u sebe, tak si vydupu že chci používat látkovky :think: malá se „slunila“ v inkubátoru pod lampou kvůli žloutence, takže tam to bylo taky zase něco jiného :nevim: ale už taky víc jak 2 roky zpět a všechno bylo v porodce jinak, kdo ví jak to tam bude teď :nevim: a moc aktuální info tedy sestřičky nepodávají :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
26.6.12 17:51

Já si do porodnice koupila beaming baby. Drahé byly, ale měla jsem jen pár kousků, tak to nevadilo. Ty Babylove bio jsem nechtěla právě proto, že by byly moc velké…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
26.6.12 18:02

@pomeranca
A tys sehnala kde? Neslyšela jsem o nich, ani na netu mi to nis takového nenašlo… tedy negooglila jsem teď jak jsi to napsala, už jdu na to ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí