Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj,
má někdo ekologický nočník Becopotty? Jaký je? ![]()
Taky by mě zajímaly zkušenosti s tímto nočníkem. Má někdo? Jak se na něm sedí?
A co new design? Díky.
Já sice takový nočník nemám, ale vzhledem k tvaru zřejmě moc pohodlný není. Máme obyčejný a nikdy bych neměnila. Rozhodně jsem ušetřila dalších 210kč..
http://www.mimibertik.cz/…3999758A.JPG
Koupila jsem a zatím zkušenosti mizivé. Můj 10m synek na něm nevydrží, je to tryskomyš. Jinak tvar má ok a moc se těším, až odplenkujeme a nebudeme potřebovat, zakopeme na zahradu a zasadíme na něj kytičky ![]()
Koupila jsem ten new design, protože ten starý typ neměli a ten je podle mě lepší. New design má má moc kulaté okraje, asi to musí tlačit.
Ahoj holky..máte někdo doma tento nočník? Začali dělat novou verzi (takovou zaoblenou) - jaké máte zkušenosti? Přemýšlím, jestli pořídit starou nebo novou verzi…malá je drobek tak aby jí nebyla ta nová verze moc velká ![]()
Ahoj, mám zaoblenou a podle me to víc tlačí než ty placatější strany. Za mě - uz bych znovu nočník nekoupila, ekologičnost super, ale blbě se mi vymývá, vylévá, je těžký a dělá na podlaze rámus ![]()
@Petrushenka to je dobré vědět… malá zatím nesedí a používám misku, ale už se začínám po něčem ohlížet. Díky za postřeh ![]()
My máme ty placatější a klukům se na nich sedělo dobře. Jsou sice těžší, ale to nám nevadilo. ![]()