Komunistický gumový dudlík

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7797
26.7.12 14:36

Ahoj, vím, že ho hodně holek používá, já jsem ale pro tvarované, ortodontické, to je ale věc názoru :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
157
26.7.12 14:40

Kamarádka ho má taky. My máme podobný kulatý z Tesca, ale latex, žádnej jinej mi nechtěl :) Myslím, když jsme ho měli i my jako mrňata tak proč ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
26.7.12 14:42

No právě, že jsme ho měli my jako mrňata a 99% z nás buď nosilo rovnátka, nebo má křivé zuby :mrgreen:. Doufám, že vlna ortodontických to trochu upraví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
26.7.12 14:43

Malé tenhle dudel strčili do pusinky už v porodnici. Jiný pak nechtěla. Byla malinká a ten maxidudel vypadal v její pusince srandovně. Koupila jsem jí ho pak i na doma, jak rostla, tak si oblíbila postupně i ty ortodontické a ten „komunistický“ už nechtěla.

Ptala jsem se doktora, jestli ten dudel nějak nevadí a on mi řekl, že mám být v klidu a mám ho malé klidně dávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
26.7.12 14:45

Ahoj moje malá vůbec ty ortodontický nechtěla, tak jsem taky koupila latexák za pár kaček u nás v drogošce a hned si ho vzala, vypadal ale děsně a pak mi poradila známá že v tescu maj kulatý dudák značky zifco který dělaj v latexu i silikonu, tak jsem koupila silikon a i ten si bere krásně, nemůže bez něj bejt ale jestli nějak škodí nevím ale neřeším to, určitě ji to nezabije :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
26.7.12 14:47
@verjanku píše:
No právě, že jsme ho měli my jako mrňata a 99% z nás buď nosilo rovnátka, nebo má křivé zuby :mrgreen:. Doufám, že vlna ortodontických to trochu upraví :lol:

já mám zuby ok :mrgreen: není to úplně asi ten co jsme měli my, tchýně dudle zbírá a byl trošku jiný.. Jinak bych třeba zkusila ještě koupit teda jiný. My jich měli asi 10 než jsme přišli na to který chtěl :mrgreen: A zuby má taky krásně rovný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
26.7.12 14:49

Tak já ho koupila protože malej taky nechtěl ortodonický, ale jak jsem ho vyvařila a cítila smrad, vyhodila jsem ho :poblion: Kupuju tady v tom krámě naproti penny silikovńový, mají podobný tvar savičky, jsou malé a ty si malej vzal :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
26.7.12 14:50

@Šťístkule
Tchýně sbírá dudlíky? Moje tchýně mi vnucovala dudlík po manželovi, ať jen proboha neutrácím na těch nových :zed: a pomalu se naštvala, že jsem je odmítla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
26.7.12 14:50

Jonáš ho měl taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
26.7.12 14:51

Taky jsem spíš pro tvarované, ale pokud mu vyhovuje více proč ne..až bude větší můžete ho vyměnit nebo vzít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
26.7.12 14:56
@verjanku píše:
@Šťístkule
Tchýně sbírá dudlíky? Moje tchýně mi vnucovala dudlík po manželovi, ať jen proboha neutrácím na těch nových :zed: a pomalu se naštvala, že jsem je odmítla.

Taky mi je nabízela :mrgreen:, ale na štěstí se nenaštvala, když jsem obmítla. Ona je na to ulítlá, pořád je schání. Hlavně ty staré co jsme měli právě my. Ještě je nemá všechny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
26.7.12 14:57

@CokeLady Moje sestry(dnes už 12 a 15) ho normálka měly a se zuby nic není :-) rovnátka taky nenosí ;) Jinak z vl zkušenostio bohužel neporadím, dcera od 2měs dudel nemá a to měla ten ortodonický, páč jsme ho dostali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
26.7.12 14:58

Klárka i Ondra ho měli, Ondra na spaní stále má a bohužel už je u něj patrný mírně otevřený skus, takže budem muset brzo odnaučit, aby se to začlo srovnávat. Klárka se skusem potíže neměla. Jůlu se mi podařilo naučit na silikonový ortodontický.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
26.7.12 14:59
@verjanku píše:
@Šťístkule

ta je hodná :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
26.7.12 15:01
@CokeLady píše:
Díky, zkusím :pankac: já to koupila v drogérce na náměstí. A je to nějaká značka?

Co vím, tak je dělá firma Baby Nova – http://www.baby-nova.cz/produkty/latex/ tu kulaté dole a pak ty klasické kytičky, jako jsi dávala obrázek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí