Ekonomie VUT vs. MUNI vs. Mendelu

1
15.7.24 23:46

Ekonomie VUT vs. MUNI vs. Mendelu

Ahoj!

Mohl bych se prosím zeptat na váš názor, jak je to s obtížností těchto 3 brněnských vysokých škol co se týče NAVAZUJÍCÍHO DÁLKOVÉHO studia v oboru EKONOMIE? Který je podle vás nejtěžší/nejlehčí, jestli jste slyšeli nějaké názory.

A to důležitější - jaký jste měli prosím rozvrh v tom dálkovém studiu? Které dny, v kolik hodin a co z toho bylo povinné?

Dostal jsem se na všechny 3 univerzity a nyní se musím rozhodnout, na kterou z nich se zapsat, a vůbec nevím jak se rozhodnout.

Díky moc předem za jakoukoliv odpověď!

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
88
16.7.24 00:42

Já mám zkušenost jen s prezenčním studiem na ESF MUNI, ale nebyl to přímo obor Ekonomie. Prezenční navazující bylo spíš těžké, lidi kteří přišli obvykle z MENDELU to někteří nedokončili. Dálková jsou obecně všude lehčí. I na mém oboru byly trochu shovívavější na dálkovém mi přišlo, ale ne v pravidlech, ale v tom co vše se muselo udělat pro započet atd.mi přišlo. Spolužáci co šli na VUT Podnikatelku to dali všichni a i u prezenčního zvládali pracovat, že jsem si pak říkala, že jsem tam měla jít taky, že zaměstnavatel tolik neřeší z jaké školy je titul, ale že už člověk pracoval v oboru. Dokonce jsem tam kamarádce dělala oponenta na diplomku jako Ing. Z jiné školy a to nemám akademické zkušenosti z výuky nebo tak. To tam nevadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze