Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky holky,mám problém,synovi se objevil ekzímek,ABKM máme vyloučenou,jsme 2 měsíce na BKM,myslíte že i tak by se to mohlo projevit?Otec malýho trpí ekzémem..
Ahojky,
Dá se to řešit velmi jednoduše a budou mít klid od ekzému oba.Napiš mi a já ti poradím jak na to.
@lenkaskri píše:
Ahojky,
Dá se to řešit velmi jednoduše a budou mít klid od ekzému oba.Napiš mi a já ti poradím jak na to.
Je,kezby…mam napsat do SZ?
Určitě napiš mi já Ti ráda poradím a hlavně vysvětlím. ![]()
ovesná koupel
Ahoj, používám koupel z ovesných vloček. Uvařím tak 2 hrnečky vloček a přes cedník naleji do vany. Vykoupu Terezku a jen vysuším ručníkem. Jelikož koupel je na vysušení ekzému, tak promazat až ráno. Já mažu Adermou(také z vloček)z lékárny 400ml za 500kč, ale musím doporučit!!! Do měsíce jsme měly ekzém z celého těla pryč ![]()
@27verča píše:
ovesná koupel
Ahoj, používám koupel z ovesných vloček. Uvařím tak 2 hrnečky vloček a přes cedník naleji do vany. Vykoupu Terezku a jen vysuším ručníkem. Jelikož koupel je na vysušení ekzému, tak promazat až ráno. Já mažu Adermou(také z vloček)z lékárny 400ml za 500kč, ale musím doporučit!!! Do měsíce jsme měly ekzém z celého těla pryč
Děkuji za radu