Ekzém a ABKM

3683
16.4.12 16:42

Ekzém a ABKM

Ahojky holky,mám problém,synovi se objevil ekzímek,ABKM máme vyloučenou,jsme 2 měsíce na BKM,myslíte že i tak by se to mohlo projevit?Otec malýho trpí ekzémem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
lenkaskri
17.4.12 13:49

Ekzém

Ahojky,
Dá se to řešit velmi jednoduše a budou mít klid od ekzému oba.Napiš mi a já ti poradím jak na to.

• Citovat
  • Upravit
3683
17.4.12 18:57
@lenkaskri píše:
Ahojky,
Dá se to řešit velmi jednoduše a budou mít klid od ekzému oba.Napiš mi a já ti poradím jak na to.

Je,kezby…mam napsat do SZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lenkaskri
17.4.12 19:03

ekzém

Určitě napiš mi já Ti ráda poradím a hlavně vysvětlím. ;)

• Citovat
  • Upravit
27verča
21.4.12 22:30

ovesná koupel
Ahoj, používám koupel z ovesných vloček. Uvařím tak 2 hrnečky vloček a přes cedník naleji do vany. Vykoupu Terezku a jen vysuším ručníkem. Jelikož koupel je na vysušení ekzému, tak promazat až ráno. Já mažu Adermou(také z vloček)z lékárny 400ml za 500kč, ale musím doporučit!!! Do měsíce jsme měly ekzém z celého těla pryč :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3683
21.4.12 22:44
@27verča píše:
ovesná koupel
Ahoj, používám koupel z ovesných vloček. Uvařím tak 2 hrnečky vloček a přes cedník naleji do vany. Vykoupu Terezku a jen vysuším ručníkem. Jelikož koupel je na vysušení ekzému, tak promazat až ráno. Já mažu Adermou(také z vloček)z lékárny 400ml za 500kč, ale musím doporučit!!! Do měsíce jsme měly ekzém z celého těla pryč :mrgreen:

Děkuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek