Ekzém a probiotika

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
441
22.3.10 08:22

ekzém a probiotika

Ahoj,
prosím Vás máte někdo dobrou zkušenost u ekzému s probiotiky?Dcera má dva roky,alergii na mléčnou bílkovinu a uvažuju,že ji je začnu dávat.Nebývá jinak vůbec nemocná(žádné chřipky,nachlazení),ale je pravda,že vlastně ji špatně fungují střeva a tak má tu alergii na mléko.
Ale je mi divné,že ani alergolog se o nich nezmínil :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2081
22.3.10 09:16

Ja dceri davam jiz asi 7 mesicu vkuse tato probiotika: http://www.lekarna.cz/…us-plus-20g/
Jsou vyborna v tom, ze nemaji zadnou prichut ani aroma, neobsahuji laktozu a tim padem nealergizuji.
Zbavit nas to alergie na BKM jeste nepomohlo, ale mala ma vyrazne mensi potize se strevy a stolice ma krasne. Bez probiotik to nestoji za nic. Takze to urcite zkus a berte je dlouhodobe. Ony obali to strevo a nepropousti tolik alergenu do tela.
Davam ji 2 odmerky do ranniho allergy care, protoze tam je temer 100%ni jistota, ze ho vypije cele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8927
22.3.10 09:27

Ahoj Eliskoanezko, my také máme doma alergičku na bílkovinu kravského mléka a už když byla malinká asi 7m tak jí alergoložka předepsala probiotickou kůru, jestli se ekzém nezlepší. Sice se tenkrát moc nezlepšil, ale určitě to je dobré na imunitu. Měli jsme cosi drahého tekutého (stálo to asi 600kč), ředilo se to se speciálními ampulkami vody za pomoci injekčních stříkaček. Ale prodávají teď probiotika pro takhle malé děti i v sirupu a teď používáme Lactobacílky od firmy Swiss, jen se ampulka rozdělá a vysype do mlíka. Můžu vřele doporučit, já používám od Swissu ty dospělácké. Jinak ekzém už skoro nemá, jen když sní něco co nemá… přímý vliv lactobacilů nepozoruji, ale určitě je to dobré na vyprazdňování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
22.3.10 10:14

to, co popisovala Badela, je tuším Colinfant Newborn, ale to je prej nejlepší na nejmenší mimča…starší dcera to po narození dostávala, ale nám připlácela pojišťovna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
22.3.10 10:38

Udajne maji mit preventivni ucinek, ale kdyz uz ekzem je, jiste se nic nezkazi
bude preparat probacin, ten ma byt nejlepsi, ale kdyz ja vchtela preventivne brat, nebyl
tak davame lacidofil kapsle rozmichat do jidla, cena asi 100 kc, nebo Infant dophilus ten se da rozpustit v MM - oba totiz maji kmen lactobacillus rammosus, kterej prej vysel v nejakych studiich na ekzem dobre -respektive lepe. zazracne vyledky nema zadny, spis je to tak ze decka s probiotiky jsou na tom o trosicku leeep… no znas to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8927
22.3.10 11:34
Gabinka1 píše:
to, co popisovala Badela, je tuším Colinfant Newborn, ale to je prej nejlepší na nejmenší mimča…starší dcera to po narození dostávala, ale nám připlácela pojišťovna…

Ano Gábinko, to je ono :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
22.3.10 11:35

Pro vasi potrebu by byl nejlepsi ten Infants dophillus nebo jeste ta jina probiotika od te firmy Swiss (ale tam nevim, zda neni nejake aroma - je to zbytecne). Ten collinfant newborn uz pro vas nema smysl, drahe to je jak blazen a ucinek stejny.
Schvalne koukni na ten Infants dophillus plus - obsahuje nejvic kmenu probiotickych bakterii a jak pise Pudloslava, dulezite je ten kmen lactobacillus rammosus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8927
22.3.10 12:38

Ještě koukám na krabičku těch Lactobacílků baby… a obsahují taky lactobacillus rhamnosus, dále lactobacil. acidophilus, lactob. casei, bifidobacterium infantis a bifidobacerium bifidum.. neobs. žándé chem konzerv. látky, příchutě, barviva, sladidla, pšeničné produkty ani lepek.
Mrknu se taky cvičně na ten druhý doporučovaný :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8927
22.3.10 12:44

Už to mám tak ten Infant dophilus obsahuje to samé plus navíc bifidobacterium breve. Těch lactobacilů rhamnosus je víc v lactobacílkách. Cenově jsou Lactobacílky dražší kupovala jsem 30tbl za 155,– a na netu koukám na ty druhé 60tbl za 167,– (ale v akci, normálně přes 180,–)…tak to možná bude srovnatelné, nenarazíš-li na akci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
22.3.10 13:39

No já teda dámy smekám před váma :palec: ,děkuji Vám moc za rady a hlavně jste to za mě vyřešily!!!!Což je paráda :potlesk: .Moc Vám děkuji.Odpoledne zajdu do lékárny a koupím na zkoušku ten Infants dophilus plus.Kdyby náhodou nebil,vezmu ten Lactobacilky baby.A uvidíme jestli se dostaví nějaký výsledek.
Ještě jednou děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
22.3.10 14:03

ten infants dophilus jsem občas musela objednávat, ale to je otázka toho, že to objednaj a odpol nebo druhej dne to bejvá…ten byl nej, měly jsme ho.

Laktobacílky jsou spíš pro větší děti, jako bonbon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8927
22.3.10 14:40

Gábi - dělají právě teď dva druhy, Lactobacílky cucací pro děti od tří let a pak pro děti od 0 do 3 v ampulkách Lactobacílky baby a ty se vysypají do pití :-). Ale pro mě je to taky dobrá zpráva, že se dělají i další druhy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
22.3.10 15:53

eliskoanezko, ja ho v lekarne objednavam, oni ho nemivaji, protoze musi byt v lednici.
Ale objednam rano a odpoledne tam je. tak ho rozhodne zkus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
22.3.10 19:18

Tak jsem byla v lékárně objednat ten infants dophilus,bude zítra,paráda :potlesk: .ještě jednou díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
24.3.10 08:26

Ahoj holky,
dnes ráno jsem malé dala první dávku do mléka a vypila to jako nic :palec: .Takže pohoda a časem uvidíme,jestli to bude k něčemu.Ještě jednou díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek