Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, tak při prvním užívaní se problémy zhoršily, až mně to pálilo a štípalo a to jsem měla jen lehkou formu kvasinek, před užíváním těchto globul jsem měla jen svědění. Trvalo to tak tři dny, volala jsem dr a on říkal, že je to u některých pacientek taková reakce na Macmiror normální. Při dalších kvasinkách jsem už ten Macmiror snášela normálně. A teď do třetice zase problémy, a to tak, že po dobrání mně to svědilo ještě týden.
Tak zkušenost s alergickou reakcí na Macmiror nemám.Snášela jsem ho dobře.Trpím asi tak od 24.tt kvasinkovou infekcí a tak nějak mi stejně nic nezabírá.Po dobrání globulí se mi to asi tak na 14dní spravilo,ale potom se mi znova ,,kamarádka kvasinka´´objevila
.Teď mám opět macmiror tak to snad do toho porodu už přežiji.Ale co mi ještě tak pomohlo tak to Aflovag.. ![]()
Já poslední tři roky mám problém s víc přípravky,ale Macmiror mi udělal úplně nejhůře:-(
Přitom dříve jsem s ním neměla problém.
Chtěla bych se zeptat mam silnou kvasinkovou infekci…dostala jsem Macmiror ale po něm se to ještě zhoršilo a mam otok okolo rodidel…Mate stim někdo zkušenosti? Děkuji
Jo to se mi po tomhle stalo taky, nemohla jsem si pak ani pořádně sednout :-/. Raději vysaď a běž k doktorovi.
Měla jsem podobnou reakci, ale po třech dnech se to uklidnilo, tak jsem k dr nešla. Po druhé, když jsem ho měla, byla reakce slabší a na potřetí, když mi ho dr zase předepsal, už bylo bez reakce.
Ale za de bych zašla nebo aspoň zavolala, mně to tehda zrovna vyšlo na víkend.
Nemáte zkušenost s přecitlivělostí na tyto globule? Ono se to dost těžko pozná, protože při výtoku (kvasinkách) je svědění, pálení až bolestivost velmi častá. Ale stalo se Vám, že to globule jen zhoršily nebo prohloubily?