Dostanu neschopenku kvůli ekzému?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ekzem nemocenská?
Dobrý den, ted mě asi díky chemkám v práci začaly trápit ekzémy v horní části těla.. v práci se to nedá vydržet, pořád se škrábu až do krve. Myslíte že mi doktorka uzná neshcopenku kvůli ekzému? aspoň na dobu než se mi to vyléčí? děkuji. mezi tím si chci v práci domluvit jinou pozici.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahojky, já dostala od kožní neschopenku, pak mi ji nabídl i praktický. Je to běžné, mám postiženo 90% těla, pakliže horní polovinu těla, trup, tak už bych taky neváhala a hodila se marod. Jen to prosím neřeš kortikoidními injekcemi.. to je cesta do pekla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mám to hlavně na rukou,krku a mezi prsty. včera jsem chtěla darovat krev a zjistili mi málo krevního barviva, myslíte že to stím má něco společného?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@danakop píše:
mám to hlavně na rukou,krku a mezi prsty. včera jsem chtěla darovat krev a zjistili mi málo krevního barviva, myslíte že to stím má něco společného?
já jen vím, že vše souvisí se vším. Určitě se na FB přidej do skupiny Svět non toxic a kontaktuj adminku.
@danakop píše:
@Jsemvakci A jak dlouho jsi byla na neschopence?
chtěli mi dát dva týdny, byla jsem ale doma jen týden kvuli práci. Jinak v nemocnici jsem byla 2× po 10 dnech
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@danakop určitě ano Já už i zvazuji vymáhání inv.duchodu neb mě to limituje v práci
@Jsemvakci injekce jsou hnus to Jo ale pri akutní fázi mě nic jiného nepomůže. Zrovna min.tyden jsem byla po tři dny na 80 Solumedrolu v kombinaci s mazáním kortikoidy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Spis vymen praci. Ekzem vylecis, vratis se tam a bude zas nanovo.
- Citovat
- Upravit