El. houpačka nebo vibrační lehátko?

43031
27.9.09 15:06

el. houpačka nebo vibrační lehátko?

Děvčata mi na uspávání našeho vřešťana doporučila elektrickou houpačku, třeba Fisher-Price osmirychlostní, ta asi normálně houpe, pak jsem taky našla lehátko s vibracemi, téže značky, prý i jemně houpe (co si pod tím představit).

máte něco z toho a jak se vám to osvědčilo? které z těch dvou mám koupit, za obojí by mě manžel asi přetrhl (event je něco, cou houpe i vibruje?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2681
27.9.09 15:27

Pudlo, máš vibrátor? :lol: :lol: V Sexu ve městě jsem viděla, jak ho strčili do lehátka pod mimino a hned máš vibrační lehátko.
Vážně ti neporadím, neměla jsem ani jedno. Jen obyč lehátko a to jsme využili maximálně, šla bych spíš do lehátka. Houpačka mi přijde zbytečně velká a jen na jedno použití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
27.9.09 15:28

ahoj…tak ja rikam, ze nasi houpacku absolutne miluju :)
mame akvarium od fisher price a ted v ni jede druha holcicka…je absolutne super, hlavne ta moznost houpani do strany, kolotoc a tak …hlavne v ni pokazde hned usne, kdyz potrebuju dam ji tama muzu se venovat te starsi nebo sobe cii domacnosti
KLarka je tedy neuveritelne hodna, ale Lucinka nam prvnich 14 dni prokricela noci nez jsme sestavili houpacku a od te doby byl klid, zabirala nam i na prdiky…litovali jsme, ze jsme ji nasestavili driv, mohli jsme byt rodice v uplne pohodicce od zacatku :)

s malou ctyrmesicni Lucinkou jsme jeli na Velikonoce na tyden pryc a prvni, co bylo v aute byla ta houpacka…sice se nam pak kamaradi smali, ale nakonec tam skoncilo i jejich ditko, protoze neni nad kavu vypitou v klidu

vibracni lehatko mam v kuchyni, malicke se v nem tolik nelibi, takze vzdy jen na par minut

nase houpacka a Clara 28 dni:

http://img5.rajce.idnes.cz/…P1060910.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
27.9.09 15:29

:D :D ta scenka s vibratorem byla vyborna :D 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
27.9.09 15:52

Vibrační lehátko máme (Fisher Price, od miminka po batole), na prohlížení hraček dobrý, ale jako uklidňující mi moc nefungovalo a ani nefunguje - podotýkám, že moje děti, bohudíky, moc neplakaly/nepláčou, tak počítám, že na uplakánka by to taky moc nefungovalo…
Houpačka vypadá prima, ale je to docela pálka 8O
Nechceš raději zkusit tu hacku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
27.9.09 15:54

hele použitá za 1200, nepřijde mi tak moc, když vezmu v úvahu, že za jednu návštěvu lékárny obvykle nechám 500 - a talky s ohledem na to, že jsme skoro všechno dostali půjčený (kočáry, postýlky, oblečení…) tak si to můžeme dovolit - kostěj zatím stál vlastně jen pleny, lékárnu a drogerii - a jedny hodiny s kyvadlem od vietnamce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
27.9.09 16:00

my ji kupovali novou, protoze si ji Bert vyhledl na vystave a pouzite jeste nebyli…ale te investice nelitujeme, fakt jsme ji uzili a ted uzivame zase a za ten absolutni klid to stoji :)
a pouzite se daji koupit vazne pekne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
27.9.09 16:24

My měly na Vendelínka vibrační lehátko a využívala jsem ho jen jako normální,ty vibrace ho vůbec neuklidňovaly a ani s tou hrací hrazdičkou na lehátku si vůbec nehrál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
27.9.09 16:25

Promiň, že jsem OT, ale co ten všemi doporučovaný šátek/babyvak/manduca/… nebo jsi zarytá nenosnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
27.9.09 16:47

když řve, tak řve i v šátku. trénujeme to, ale taky je ještě malý, nedrží hlavu až tak dobře a nepase dobře, takže s tím ještě počkáme - v šátku semi dycky zkroutí. nosení je mi sympatické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
27.9.09 17:05

Aha, tak snad pomůže to houpání. Teď jsem si uvědomila, že Mišák prvoplánově spal celý první 2,5 měsíce v domošroboš houpacím košíku, tak možná právě proto byl hodný :wink: ale nic vibračního jsme zas nezkoušeli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
27.9.09 17:10

Cau Pudlo, my mame lehatko (i s vibracema teda z druhz ruky) a mame ho spis aby mel kde byt, kdyz chci aby videl nebo ted kdyz krmim. kdyz byl mensi, tak tam nekdy i usnul, ale vibrace ho naprosto nezajimaly, zkousela jsem co on na to (prijde mi to dost ujety) a nic (takze si dal myslim, ze je to ujety). Houpacka aspon houpe, to by mohlo zklidnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2368
27.9.09 17:11

Tak mi máme od narození houpací křesílko od Fisher price, má jemné vibrace, hraje melodii a musím říct, že to je jedna z nejlepších věcí co jsem na mimi koupila. Kuba v něm usínal jako miminko a do dneška si do něj chodí sedat a blbne v něm.....Fakt za mě můžu doporučit, zkusím hodit odkaz,jo a dá se rozhodně sehnat levněji než v odkazu :D

http://www.babydracek.com/…-v-1-do-18kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
27.9.09 19:41

Tak musím potvrdit, že stejně jako Azalka mám toto houpací křesílko a je úžasné. Malý mi v něm usínal, teďka už má 70cm, takže se mu v něm spí špatně, ale ještě minulý měsíc mi v něm krásně usínal. Teďka si v něm hraje.Já jsem ho sehnala přes aukro za necelých 1500,–Kč i s poštovným a se záručákem úplně nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
27.9.09 20:30

tak já jsem si zrovna objednala tu houpačku (na inzerat), jsem mooc zvedava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie