Převážení elektrické koloběžky v autobuse
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
El. koloběžka v autobuse
Chci otevřít diskuzi co se tyče elektrických koloběžek v autobuse. Několikrát se mi stalo, že mě odmítli s ni přepravit. Koloběžka byla čistá, složená a má správný parametry délky. Autobusy byli většinou poloprázdné s prázdným volným prostorem. Argument byl takový že může vybuchnout, i když zodpovědnost podle konkrétního dopravce je na mě. Mám strach že mě znova nevezmou, jde o to že o víkendu u nás nepojedou autobusy. Proto potřebuji se dostat s koloběžkou domů, budu tam mít 1 přestup. Můžete mi poradit co dělat v dané situaci? Přepravci jsem už volala kvůli stížnosti na řidiče, ale řidič stále jezdí a nic se nezměnilo
Děkuji a přeji hezký zbytek dne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak jelikož je řidičů kritický nedostatek, tak bude jezdit i kdyby nevím co.
Holt některým lidem to necysvetlis. Leda si vytisknout přepravní podmínky, že tam o tom nic není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dosty405 píše: Více
tak hlavně se podívej do přepravního řádu. Třeba Ostrava to přímo zakázala, má to v přepravních podmínkách.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přečíst si přepravní řád. Taky to budu někdy muset udělat. Už nevím proč jsem jela od našich v létě MHD. V dlouhém trolejbusu. Byla jsem v šoku, že revizor dal chlapovi pokutu za kolo. Viděla jsem ho, že mobilem si zaplatil před jízdou jízdenku. Seděla jsem vedle toho turniketu. Akorát nezaplatil za kolo. Už dvacet let nepoužívám běžně MHD. Takže se nezajímám o přepravní řád, jestli jsou změny nějaké.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemůžeš dát koloběžku prostě do zavazadla? Prostě nějaký obal, aby nebyla vidět
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zhádat se, ze je to zavazadlo. Já zatím problém se skladacim kolem neměl, ale nebylo to elektrokolo. Přinejhorším ji dát do ikea tašky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Treba v Brne je to zakazane. Visi to upozorneni ve vsech salinach.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Každá přepravní společnost to má jinak a také hodně záleží na ochotě a vstřícnosti konkrétního řidiče… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zwetta píše: Více
přesně, schválně jsem googlila, jak je to u nás a zjistila, že elektrokoloběžka i elektrokolo se přepravovat u nás může
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dedrichov píše: Více
Přesně to mě napadlo, třeba tahle vypadá jako běžná větší sportovní taška.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Může to být zakázané v přepravních podmínkách nebo může být řečeno, že můžeš převážet jen s dovolením řidiče.
Pak to nedovolil oprávněně.
Jinak ono to nemusí být ve vešech městech zakázané, jela jsem někde, kee nebylo a radši jsem vystoupila, je to opravdu velmi nebezpečné a jsem ráda, že v mém městě se to nesmí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A mohou se u vás vůbec převážet? Pokud ano, strčila bych ji do batohu nebo tašky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky mě napadl ten obal na koloběžku..
ale záleží jakou máš, manžel by tu svoji těžko schoval, má nějakou silniční CROSS a je fakt veliká.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sany80s píše: Více
Četla jsem přepravní podmínky u nás a tvrdí ze el. koloběžky můžou. Pochopím kdyby autobus byl plný a nebylo místo ale zrovna u nás v ranních hodinách jezdí minimálně lidí. S tou taškou je to dobry nápad, určitě si pořídím dekuji. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit