Elegantní batůžek

2110
13.4.23 18:01

Elegantní batůžek

Maminky, kde můžu koupit elegantní batůžek, který není vhodný na sport, ale spíš do města, do práce, hodí se i k šatům nebo sukním. Supluje kabelku, jen má víc prostoru. Koukala jsem kamenné obchody a výběr nic moc, navíc dost drahota. Na internetu je výběr obrovský, cena skoro o půlku levnější, ale moc tyhle věci přes net nekupuji, trochu mi vadí, té si nemůžu věc osahat. Máte nějakou stránku, kde jste spokojené? Něco opravdu ověřené? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35415
13.4.23 18:04

Skoro všude? :lol: Záleží, co od toho čekáš. Kůže, koženka, malý, velký, cenově?
Mám Rieker a jsem spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13434
13.4.23 18:10

Kupovala jsem dospělé dceři koženkový na Lucoto. Je spokojená :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101729
13.4.23 18:17

Připíchnu se, klidně můžete doporučovat i eshop - chtěla bych vzhled kůže (ale klidně napodobeninu, pokud bude vypadat dobře), elegantní vzhled a kapsu na 15 palcový noťas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
13.4.23 18:48

Tady jsme řešili podobný zadání - batohy https://www.emimino.cz/…ankovani/27/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
13.4.23 19:52
@Fiducia píše:
Skoro všude? :lol: Záleží, co od toho čekáš. Kůže, koženka, malý, velký, cenově?
Mám Rieker a jsem spokojená :palec:

souhlas…miluju Rieker kabelky /batužky a zimní obuv :srdce:…a dobře se mi u nich nakupuje naživo i on-line.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
13.4.23 19:53

Já na internetu kupuju Vuch https://www.vuch.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
13.4.23 19:56

Taky jsem chtela poradit Vuch - dobra kombinace vzhledu, kvality a ceny, prinesl Jezisek. Jinak ja videla pekny elegantni kozeny v Baťovi, stal ke trem tisicum…

• Citovat
  • Upravit
952
13.4.23 20:00

Mam Bagind a jsem velmi spokojena :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
13.4.23 20:11

Vybrala jsem si asi rok zpět Hilfigera, černý. Tehdy byl ale za půlku, 4 bych odmítla dát. Na notebook teď taky vybírám a vypadá to zase na TH, jen teda kabelka. Vyhovuje mi ve všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
13.4.23 20:42

Vuch tedy naopak nedoporučuju. Měla jsem batoh. Přinesl Ježíšek, v srpnu jsem reklamovala zip. Mámě peněženka vydržela trošku dýl, asi do října :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
13.4.23 21:00
@Fiducia píše:
Vuch tedy naopak nedoporučuju. Měla jsem batoh. Přinesl Ježíšek, v srpnu jsem reklamovala zip. Mámě peněženka vydržela trošku dýl, asi do října :?

Jezisi nestras - mam taky od Jezucha i s penezenkou… ;) a vim jak je na tom muz se schovavanim dokladu pro pripadnou reklamaci…

• Citovat
  • Upravit
459
13.4.23 21:00

Mohito

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
13.4.23 21:11
@Hanka1 píše:
Jezisi nestras - mam taky od Jezucha i s penezenkou… ;) a vim jak je na tom muz se schovavanim dokladu pro pripadnou reklamaci…

Tak snad to nebude třeba :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
13.4.23 23:55

TH, nebo já se dívala aj na Guess nebo CK. Ale ve slevách na About You nebo Zalando :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová