Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Maminky, kde můžu koupit elegantní batůžek, který není vhodný na sport, ale spíš do města, do práce, hodí se i k šatům nebo sukním. Supluje kabelku, jen má víc prostoru. Koukala jsem kamenné obchody a výběr nic moc, navíc dost drahota. Na internetu je výběr obrovský, cena skoro o půlku levnější, ale moc tyhle věci přes net nekupuji, trochu mi vadí, té si nemůžu věc osahat. Máte nějakou stránku, kde jste spokojené? Něco opravdu ověřené? Děkuji.
Skoro všude?
Záleží, co od toho čekáš. Kůže, koženka, malý, velký, cenově?
Mám Rieker a jsem spokojená ![]()
Kupovala jsem dospělé dceři koženkový na Lucoto. Je spokojená ![]()
Připíchnu se, klidně můžete doporučovat i eshop - chtěla bych vzhled kůže (ale klidně napodobeninu, pokud bude vypadat dobře), elegantní vzhled a kapsu na 15 palcový noťas.
Tady jsme řešili podobný zadání - batohy https://www.emimino.cz/…ankovani/27/
@Fiducia píše:
Skoro všude?Záleží, co od toho čekáš. Kůže, koženka, malý, velký, cenově?
Mám Rieker a jsem spokojená
souhlas…miluju Rieker kabelky /batužky a zimní obuv
…a dobře se mi u nich nakupuje naživo i on-line.
Taky jsem chtela poradit Vuch - dobra kombinace vzhledu, kvality a ceny, prinesl Jezisek. Jinak ja videla pekny elegantni kozeny v Baťovi, stal ke trem tisicum…
Vybrala jsem si asi rok zpět Hilfigera, černý. Tehdy byl ale za půlku, 4 bych odmítla dát. Na notebook teď taky vybírám a vypadá to zase na TH, jen teda kabelka. Vyhovuje mi ve všem.
Vuch tedy naopak nedoporučuju. Měla jsem batoh. Přinesl Ježíšek, v srpnu jsem reklamovala zip. Mámě peněženka vydržela trošku dýl, asi do října ![]()
@Fiducia píše:
Vuch tedy naopak nedoporučuju. Měla jsem batoh. Přinesl Ježíšek, v srpnu jsem reklamovala zip. Mámě peněženka vydržela trošku dýl, asi do října
Jezisi nestras - mam taky od Jezucha i s penezenkou…
a vim jak je na tom muz se schovavanim dokladu pro pripadnou reklamaci…
@Hanka1 píše:
Jezisi nestras - mam taky od Jezucha i s penezenkou…a vim jak je na tom muz se schovavanim dokladu pro pripadnou reklamaci…
Tak snad to nebude třeba ![]()
TH, nebo já se dívala aj na Guess nebo CK. Ale ve slevách na About You nebo Zalando ![]()