Vrzající VASKY boty

3
13.4.23 15:40

Vrzající VASKY boty

Ahoj,

dostala jsem boty od značky VASKY Lydie.

Je možný, že mají hrozně vrzat? Pracuju v kanceláři, kde máme open space a můžu vám říct, že ty pohledy za to stojí :D

Potřebuju zjistit co s tím dělat. Zkoušela jsem namazat klasickým krémem na boty a nic se nestalo. To samý sádlo. Potírala jsem je a opět bez jakékoliv změny. Vržou na místě kde se jazyk boty překrávý se zbytkem boty po stranách.

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21639
13.4.23 15:45

S tím nenaděláš vůbec nic. My kvůli tomu boty vraceli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
13.4.23 16:21

Kontaktovat firmu Vasky?

• Citovat
  • Upravit
9243
13.4.23 16:43

Ja mam Pumy, na chate vicemene do lesa. Pohodlne se v nich chodi, proto nevyhozeny, ale vrzou a vrzou. Myslela jsem, ze se casem rozchodej a prdlajz.
A vadi mi to i v tom lese, nemám je ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14972
13.4.23 17:10
@Be2701 píše:
Ahoj,

dostala jsem boty od značky VASKY Lydie.

Je možný, že mají hrozně vrzat? Pracuju v kanceláři, kde máme open space a můžu vám říct, že ty pohledy za to stojí :D

Potřebuju zjistit co s tím dělat. Zkoušela jsem namazat klasickým krémem na boty a nic se nestalo. To samý sádlo. Potírala jsem je a opět bez jakékoliv změny. Vržou na místě kde se jazyk boty překrávý se zbytkem boty po stranách.

Díky

Asi bych se obrátila na ně. Brácha má Vasky a je s nimi 100% spokojen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
13.4.23 20:05

Mela jsem kozenezimni boty za tri tisice, takze jsem ocekavala jakous takous kvalitu, kterym hrozne vrzala podrazka na marmoleu v praci ve spolecnych prostorach v hale pro klienty a kolem recepce (jinak v kancelarich a openspace jsou takove ty klasicke kancelarske zatezove koberce, takze v kanclu i jako bonus jsem pri kazdem doteku na klice u dveri ci okna dostavala statickou ranu), reklamovala jsem to, prodavacka se sice netvarila, ale na reklamaci to vzala a pry mě vyrozumi do dvou tydnu…
Jinak ohromne pohodlne, teple, hezke na pohled, coz me docela stvalo, pac i po sezone (koupeny sobe k vanocum) vypadaly super…

• Citovat
  • Upravit
1132
13.4.23 23:56

Mám je a nevržou. Vasky ale nejsou kvalitní boty, kluci se to teprve učej, ale naštěstí jsou soudní, proto by ti mohli boty vyreklamovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
14.4.23 06:58

Mám 2 týdny také nové Lydie a nemám s nimi žádný problém. Jsou to moje druhé Vasky a jsem maxi spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
14.4.23 09:04
@Quertizop píše:
Mám je a nevržou. Vasky ale nejsou kvalitní boty, kluci se to teprve učej, ale naštěstí jsou soudní, proto by ti mohli boty vyreklamovat.

Mne jsou sympatičtí tou nynější záchranou puvodni firmy s bot Botas :palec:
ale o velke kvalite Vasky taky nejsem přesvědčena, mam klasicke kotnikove snerovaci a stejnou službu mi delaji a jsou i vice pohodlné kožené kotnikove od Bati za dvojku, tudiz půlku toho, co staly Vasky.
Ale ja jsem holt zatížena na znacku Gabor, tam jsem snad nikdy neslysela vedle, at se jedna o letni sandalky, klasicke lodicky nebo zimni boty… :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
1132
14.4.23 10:16
@Hanka1 píše:
Mne jsou sympatičtí tou nynější záchranou puvodni firmy s bot Botas :palec:
ale o velke kvalite Vasky taky nejsem přesvědčena, mam klasicke kotnikove snerovaci a stejnou službu mi delaji a jsou i vice pohodlné kožené kotnikove od Bati za dvojku, tudiz půlku toho, co staly Vasky.
Ale ja jsem holt zatížena na znacku Gabor, tam jsem snad nikdy neslysela vedle, at se jedna o letni sandalky, klasicke lodicky nebo zimni boty… :potlesk:

Díky za tip. My máme s manželem dohromady 6 párů Vasek, neboť jsme nic lepšího na trhu nenašli. Spokojení ale nejsme, z těch bot neskutečně bolej nohy, sandály nedrží, kůže flekatí.. no už je kupovat nebudeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.23 23:37
@Quertizop píše:

Tak by je teda mohli prodávat levněji, když se teprve učej, chtějí za ně docela dardu… :( no, nejsou špatné, ale pro mě pohodlnější zdravotní boty, Santé, Peon atd…jinak třeba ten Peon se taky údajně šije ručně, a botky seženete v pohodě za 1200, ve slevě jsem je teď viděla za něco přes 700 :mrgreen: kolem Vasek je hrozný haló a všichni je chtějí :roll:

• Citovat
  • Upravit
24.7.24 16:00

Botasky od firmy Vasky jsou pěkné boty, bohužel však plné neduhů.
Hlavní je naprosto nevhodný materiál paty. V praxi to znamená, že se již po krátkém nošení pata uvolní a boty se za chůze samovolně vyzouvají.
Chození v nich se stává velmi nepohodlné a na vycházky v nich můžete zapomenout.
Nákup rozhodně nedoporučuji. Jejich cena byl 3000kč a užitná hodnota nulová.
 Mir.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.24 16:09

A

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie