Elektrická odsávačka Beurer

183
31.7.16 08:42

elektrická odsávačka Beurer

Ahoj maminky. Nemáte prosím některá zkušenost s elektrickou odsávačkou Beurer? Nebo mám raději vsadit na jistotu a pořídit si dražší Medelu? Miminko se mi tedy ještě nenarodilo, ale u prvního jsem měla problém s kojením. Malej se nechtěl vůbec přisát (na to jsem si už pořídila tvarovače bradavek) a vůbec se mi nechtělo udělat mléko. Měla jsem ruční odsávačku od Aventu, ale vůbec mi to s ní nešlo :-( Děkuji za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
291
8.5.18 14:12

@Verculiinek Kterou sis nakonec koupila před těmi dvěma lety? :D Já teď uvažuju nad odsávačkou Beurer BY 40 a zajímalo by mě, jakou s ní kdo má zkušenost. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
11.6.18 14:21

@evelyn68 Omlouvam se, ze pisi az ted, uz sen nejak nechodim. Jinak jsem si nakonec poridila Medelu elektrickou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
20.6.18 12:22
@Verculiinek píše:
@evelyn68 Omlouvam se, ze pisi az ted, uz sen nejak nechodim. Jinak jsem si nakonec poridila Medelu elektrickou :-)

Děkuji za odpověď, začínám o ní taky uvažovat, Medelu mi doporučují všichni, asi bude fakt nejlepší. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
22.6.18 22:32

@evelyn68 Ja s ni byla moc spokojena, takze doporucuji. Maji i vice nastavcu podle velikosti bradavek/prsou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová