Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, prosím doporučte mi elektrické ořezávátko.
@Petrapp11 píše:
Kupovala jsem nějaké v Tescu. Jak mají akce pomůcek do školy. Ale příprav se, že to strašně žere pastelky s tužky. Proti běžnému ořezávátku. Takže je spotřeba.
Zas na druhou stranu usnadní život. Mám v práci veliký košík pastelek a hromadu tužek. Vše ořezávat růčofůčo, tak nám upadnou ruce. Minulý týden nás tam bylo na strouhání 5. Jeden tím el. ořezávátkem a zbytek normálním. Aj tak to bylo nekonečné.
@Petrapp11 píše:
Linex EPS6000
Za mě je super to, co prodávají v Lidlu. Stojí málo a vydrží dlouho, ořezává vážně hezky.
To mě taky zajímá, už jsem jich pár koupila a po chvíli kaput, nebo to prostě neořezává ![]()
@lucynka25 píše:
To mě taky zajímá, už jsem jich pár koupila a po chvíli kaput, nebo to prostě neořezává
Proto doporučuji to od Linexu. Po těch hromadách jednorázových ořezávátek je tohle fakt funkční. Máme ho už možná deset let? A stále maká.
@Kelsey píše:
Kupovala jsem nějaké v Tescu. Jak mají akce pomůcek do školy. Ale příprav se, že to strašně žere pastelky s tužky. Proti běžnému ořezávátku. Takže je spotřeba.
Zas na druhou stranu usnadní život. Mám v práci veliký košík pastelek a hromadu tužek. Vše ořezávat růčofůčo, tak nám upadnou ruce. Minulý týden nás tam bylo na strouhání 5. Jeden tím el. ořezávátkem a zbytek normálním. Aj tak to bylo nekonečné.
Prosím tě, ty pracuješ jako co, s takovým množstvím pastelek a tužek? Čistě zvědavost ![]()
@Birds píše:
Prosím tě, ty pracuješ jako co, s takovým množstvím pastelek a tužek? Čistě zvědavost
Vychovatelka.
@lucynka25 píše:
@Zumpa Jaké máš konkrétně? Koukám, že je spousta typů..
EPS6000 viz výše.