Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ke každému člověku na světě bys našla někoho, kdo je mu velmi podobný. Tím spíš u tady těch chirurgicky upravených, které doktoři šíji podle stejného mustru ideálu krásy.
Jo, dejme tomu se dá říct, že je podobná Megan Fox, ale přijde mi stejně podobná na Kim Kardashian nebo Bellu Hadid a určitě bych si pár dalších vybavila. Třeba asi téměř všechny vítězky soutěží krásy z latinské Ameriky (barvu očí nepočítám, tu si snadno změníš čočkami).
@Královna Kosmíru píše:
Kdo je Megan
@Královna Kosmíru píše:
Kdo je Megan
Byvala to krasna baba, nez to prehnala s plastem.
@Anonymní píše:
Ahoj ahojtrochu asi zvláštna tema, ale behala som na instagrame aj na google-u a našla som jednu brazílsku modelku čo sa vraj, podľa článkov podobá na Megan
čo poviete?
Tak je na podobne brdo, odmalovana a bez tech pavouku nad ocima ji asi ani podobna neni. Presne jak pise uzivatelka nade mnou, upravena podle stejneho mustru „idealu krasy“.
@Hoa Mai píše:
Ke každému člověku na světě bys našla někoho, kdo je mu velmi podobný. Tím spíš u tady těch chirurgicky upravených, které doktoři šíji podle stejného mustru ideálu krásy.
Jo, dejme tomu se dá říct, že je podobná Megan Fox, ale přijde mi stejně podobná na Kim Kardashian nebo Bellu Hadid a určitě bych si pár dalších vybavila. Třeba asi téměř všechny vítězky soutěží krásy z latinské Ameriky (barvu očí nepočítám, tu si snadno změníš čočkami).
Ano mě je třeba podobná Katy Perry ![]()
@Bytsamsebou píše:. Pokud ji neznáš (dost známá herečka, nekoukáš na filmy), stačí 2 kliknutí na googlu a zjistíš, kdo to je
.
Nechci klikat na jeji jmeno.. řekli jste mi kdo to je.. vic nepotrebuju. Na filmy koukam hodne, ale nesleduju kdo v nich hraje…
@Silverine247 píše:
Byvala to krasna baba, nez to prehnala s plastem.
To mne vzdycky mrzí kdyz tohle vidim. Jsko zubni technik jsem estét a mam rada přirozenou krasu a k tomu patří i male nedokonalosti, ktere charakterizují a individualizují člověka. Škoda, že se lide ženou za soumerností za kazdou cenu..
Ahoj ahoj
trochu asi zvláštna tema, ale behala som na instagrame aj na google-u a našla som jednu brazílsku modelku čo sa vraj, podľa článkov podobá na Megan
čo poviete?