Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Máš normální postavu. Problémy s jídlem a se sebehodnotou máš evidentně kvůli rodičům, který jsou asi trošku šáhlí. Celulitida nesouvisí s váhou, já ji měla hroznou jako štíhlá až hubená a když jsem po letech vysadila HA, bylo do 14 dnů po celulitidě, takže evidentně hormony.
Zapracuj hlavně na tom, aby ses cítila ty dobře a nebyla z tebe pouhá řešička jídla a postavy.
@Anonymní píše:
Ahoj, nevěděla jsem do jaké kategorie zařadit tuto diskuzi, takže vše možnéa anonym protože už takhle doufam, ze moje fotky nikdo nepozná😁. Je mi 27 let, mam svou domácnost, přítele, děti ještě nemame bohužel. Od svých 20 se trapim se svou postavou, protože do 20 jsem nepribirala a pak to začalo. Měla jsem pak i problémy s jídlem, nejezeni, prejidani, zvracení. Teď jsem z toho snad venku, ale když na sebe koukám tak si přijdu tlusta. Pritelovi se prý libim - nemyslím si ze keca, ale těžko říct. Nejvic co mě trápí tak moji oba rodiče mi každou moji návštěvu říkají jak jsem nezdrave tlusta a ze bych se sebou měla něco dělat a komentují každé moje jídlo. Jim normálně nějak se nehlidam, ale zas i často sportuju nebo chodím na procházky, mam jinak sedavou praci na poště. Kamarádky mě uklidnuji, ze mam normální postavu ani tlusta ani hubena, ale začínám si myslet, ze mě chtějí jen uklidnit. Protože kdybych byla normální tak mi rodiče přeci neříkají jak jsem “vyžrana” a že nemůžu otehotnet kvůli tomu, ze jsem tlusta a podobne… ja vím, ze tohle je trapne, ale jsem anonym takže mě tu nikdo nezná a budu rada za vaše upřímný názory - klidně ze jsem tlusta. K čemu mi to bude? Přestanu alespoň tak nenávidět rodiče za to ze mi to porad říkají 😁 černobíle jsem ty fotky dala aby mě bylo co nejméně poznat, ne ze chci zakryt celulitidu - tu mam hodně … predem děkuji
No rodiće by se měli léčit
@Liška32 Děkuji za názor.. ano celulitida mě tak netrápí, taky jsem ji měla i když jsem byla hodně hubena drive.. a když koukám na fotky přes 8 lety a teď tak se mi chce brecet.. jinak jsem zapomněla dodat ze merim 165 Cm a 72 kg… dle BmI už nadvaha ![]()
Mas pěknou postavu, za mě akorát až lepší, jestli mi rozumíš
co bych za ni dala… moje babi mi při každé návštěvě říkala: nepřibrala jsi? Mám ale pocit, že to říkala jen ze zvyku, aby řeč nestála ![]()
Každopádně pokud to řešíš natolik, že se ptáš tady, viděla bych to, že tvá PPP není úplně pryč. Řešilas to s odborníkem?
Máš normální ženskou postavu. Léčit by se měli jít rodiče, kteří u tebe nejspíš vypěstovali žen nezdravý vztah k jídlu a vlastnímu tělu.
Ahoj, souhlasim s kamaradkami podle mě máš taky normální postavu. Tvoje rodiče nechápu
asi si myslí, že všichni musí být extra hubení.
Příspěvek upraven 29.08.23 v 17:24
@Anonymní píše:
Ahoj, nevěděla jsem do jaké kategorie zařadit tuto diskuzi, takže vše možnéa anonym protože už takhle doufam, ze moje fotky nikdo nepozná😁. Je mi 27 let, mam svou domácnost, přítele, děti ještě nemame bohužel. Od svých 20 se trapim se svou postavou, protože do 20 jsem nepribirala a pak to začalo. Měla jsem pak i problémy s jídlem, nejezeni, prejidani, zvracení. Teď jsem z toho snad venku, ale když na sebe koukám tak si přijdu tlusta. Pritelovi se prý libim - nemyslím si ze keca, ale těžko říct. Nejvic co mě trápí tak moji oba rodiče mi každou moji návštěvu říkají jak jsem nezdrave tlusta a ze bych se sebou měla něco dělat a komentují každé moje jídlo. Jim normálně nějak se nehlidam, ale zas i často sportuju nebo chodím na procházky, mam jinak sedavou praci na poště. Kamarádky mě uklidnuji, ze mam normální postavu ani tlusta ani hubena, ale začínám si myslet, ze mě chtějí jen uklidnit. Protože kdybych byla normální tak mi rodiče přeci neříkají jak jsem “vyžrana” a že nemůžu otehotnet kvůli tomu, ze jsem tlusta a podobne… ja vím, ze tohle je trapne, ale jsem anonym takže mě tu nikdo nezná a budu rada za vaše upřímný názory - klidně ze jsem tlusta. K čemu mi to bude? Přestanu alespoň tak nenávidět rodiče za to ze mi to porad říkají 😁 černobíle jsem ty fotky dala aby mě bylo co nejméně poznat, ne ze chci zakryt celulitidu - tu mam hodně … predem děkuji
Nejsi ani tlustá, ani hubená. Fakt ti rodiče říkají, že jsi vyžraná? To se mi fakt nechce veřit ![]()
A očekáváš pochvalu nebo kritiku?
Děláš si z nás srandičku, no proč ne. ![]()
Prosím Tě, máš úplně normální hezkou ženskou postavu. Ovšem máš taky pošahané rodiče. Oni si na tobě léčí nějaký svůj mindrák?
@arinecka opravdu si nevymyslim.. hlavně mamka používá tento termín dost často.. sama má cely život 45 kg a moje dvě sestry taky, jen ja jsem se “nepovedla”..
@Černá Madonna srandu si opravdu nedělám, však pisu ze mi to je trapne sem dávat … ale opravdu nevím jak mě vidí okolí, jestli jako prasnici nebo jako normální holku..
Zařadila bych tě do kategorie - normální postava.. takže ani ne hubena, ani ne tlustá.
Normální postava, ani tlustá, ani vyloženě hubena. Ale pěkná. Rodiče ať se jdou léčit, vůbec je neposlouchej.
Ahoj, nevěděla jsem do jaké kategorie zařadit tuto diskuzi, takže vše možné
a anonym protože už takhle doufam, ze moje fotky nikdo nepozná😁. Je mi 27 let, mam svou domácnost, přítele, děti ještě nemame bohužel. Od svých 20 se trapim se svou postavou, protože do 20 jsem nepribirala a pak to začalo. Měla jsem pak i problémy s jídlem, nejezeni, prejidani, zvracení. Teď jsem z toho snad venku, ale když na sebe koukám tak si přijdu tlusta. Pritelovi se prý libim - nemyslím si ze keca, ale těžko říct. Nejvic co mě trápí tak moji oba rodiče mi každou moji návštěvu říkají jak jsem nezdrave tlusta a ze bych se sebou měla něco dělat a komentují každé moje jídlo. Jim normálně nějak se nehlidam, ale zas i často sportuju nebo chodím na procházky, mam jinak sedavou praci na poště. Kamarádky mě uklidnuji, ze mam normální postavu ani tlusta ani hubena, ale začínám si myslet, ze mě chtějí jen uklidnit. Protože kdybych byla normální tak mi rodiče přeci neříkají jak jsem “vyžrana” a že nemůžu otehotnet kvůli tomu, ze jsem tlusta a podobne… ja vím, ze tohle je trapne, ale jsem anonym takže mě tu nikdo nezná a budu rada za vaše upřímný názory - klidně ze jsem tlusta. K čemu mi to bude? Přestanu alespoň tak nenávidět rodiče za to ze mi to porad říkají 😁 černobíle jsem ty fotky dala aby mě bylo co nejméně poznat, ne ze chci zakryt celulitidu - tu mam hodně … predem děkuji