Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To, že tvoje máma a sestry vypadají jak anorektičky fakt není důvod ti předhazovat, že jsi tlustá. Nejsi. A i kdyby jsi byla, tak zhubnout bys mohla, kdežto tvojí famílii s tukem zmizely i mozkové buňky, takže bych to radši nedělala
@Anonymní píše:
@sakota třeba to zkresluje i to jak jsem vyfocena nebo černobílámate o 11 kg méně než ja, určitě musís vypadat lépe
61kg na 165cm nemusi vypadat vzdy totozne ani u jedne zeny, natoz u dvou ruznych. Ja mela pri techto mirach behem zivota rozdil i 2 velikosti XS/S a M/L, rozdil byl v pomeru tuku a svalu. Takze kdyz denn cvicim, umim byt se 61kg jak tintitko hubene a zaroven kdyz se na vsechno vybodnu, tak umim vypadat jak rozkydla manda a pritom nemit ani o kilo navic.
@Anonymní píše:
@Denny.5 Mamka i sestry měří stejně jako ja - 165 Cmjen oni mají 45-51 kg
to pak je fakt příjemné od vsech poslouchat ze vůbec nevypadam jak jejich rodina atd i když to třeba někdo nemysli zle
no a co? tak ses namichala z jinyho kolena pribuzenstva, to jsou fakt hlody
…
a ano je to o psychice, ja kdyz byla mlada a stihlounka, tak me zas zadni kluci nechteli pac vedle vnadnejsich devcat jsem vypadala jako decko… zadny prsa, zadny zensky boky, ohoblovany pravitko ![]()
Jo a mimochodem, jak vypadá máma a sestry v obličeji? Protože v mém okolí když jsou holky hodně hubené, tak to zase odnese obličej, protože vypadají celkem strhaně. A naopak holka, co je akorát (ne tlustá), tak je v obličeji hezčí. ![]()
@Anett.taa všichni prave o obou segrach a mamce říkají jaký to jsou kočky… přijde mi ze o mě to málokdo rekne
hlavně starší segra byla vždycky ta nejhezčí
@Anett.taa jednou si i pamatuju ze jeden jediný kluk řekl ze se mu libim více ja a ještě měsíc po tom se to doma řešilo ze tombyl první kluk který řekl ze ja jsem hezčí než starší sestra 🤣ale tomu se už dnes smeju
A ty údajne tuky si nechala na jiné fotce, nebo kde je mám hledat? ![]()
@Lorre je vy jste mila
ale tuky tam opravdu jsou
jen podle 95% lidi co jsou tady mam opravdu normální postavu
hned mam lepší den a vidím se jinak… asi jsem si pouze “vybrala” špatnou rodinu 😂 🤷♀️
Kdybych měla pas jako ty, tak si pískam. Po druhým dítěti nic moc, ale pracuje se na tom ![]()
@Anonymní píše:
@Lorre je vy jste milaale tuky tam opravdu jsou
hned mam lepší den a vidím se jinak… asi jsem si pouze “vybrala” špatnou rodinu 😂 🤷♀️
to neni milá paní ale místní gaučový povaleč ![]()
@Anonymní píše:
@Lorre je vy jste milaale tuky tam opravdu jsou
Ale ono to ani není o tom, jestli bys ideálně měla mít o tři kila míň nebo ta tři kila mít jinde… jde o to, že rodina tě má předně přijímat takovou jaká jsi, podporovat každého svého člena… od toho rodina je. Ne tě shazovat a záměrně trápit komentáři, jak snad ani do rodiny nepatříš a jak ségry jsou hezčí než ty. To je fakt
… Nejsou ty ségry nevlastní a nejmenuješ se Popelka? ![]()
@inzenyrka85 píše:
to neni milá paní ale místní gaučový povaleč
Co mi nicis utajení, konečně sem měl pocit že se se mnou ženy baví ![]()
No nevím, jestli byl dobrý nápad ptát se zrovna na serveru, kde jsou ženy po těhotenství a s dětmi, tady je dost jiné měřítko na faldíky
Budu asi jediná, ale upřímně za mě - není to katastrofa, ale není to pěkný. Vršek máš dobrý, ale máš k tomu obrovský zadek a i stehna. Břicho celkem ok. Působí to, jak když ten vršek a spodek k sobě vůbec nepatří.
@Salome123 píše:
No nevím, jestli byl dobrý nápad ptát se zrovna na serveru, kde jsou ženy po těhotenství a s dětmi, tady je dost jiné měřítko na faldíkyBudu asi jediná, ale upřímně za mě - není to katastrofa, ale není to pěkný. Vršek máš dobrý, ale máš k tomu obrovský zadek a i stehna. Břicho celkem ok. Působí to, jak když ten vršek a spodek k sobě vůbec nepatří.
Obrovský zadek k vršku? Vidělas někdy fakt obrovský zadek? ![]()