Váš názor na mou postavu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Denny.5
29.8.23 19:50
@Zeoli píše:
Máš praštěnou mámu. Jako vážit v dospělosti 50 kg, to bych teda nechtěla. Musí vypadat strašně. Jak 14 létě děvče.

To určitě nebude vypadat jako 14 leté děvče, ale jako seschlá starenka :) nepochytila jsem teda výšku..

• Citovat
  • Upravit
8302
29.8.23 19:51
@OpportunityNox píše:
A fotřík ještě řekne, že kdyby měla víc kg, že by ji už teda nechtěl :zed:

To je de.bil. Svůj k svému :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.23 19:51

@Denny.5 Mamka i sestry měří stejně jako ja - 165 Cm :) jen oni mají 45-51 kg :) to pak je fakt příjemné od vsech poslouchat ze vůbec nevypadam jak jejich rodina atd i když to třeba někdo nemysli zle

• Citovat
  • Upravit
8302
29.8.23 19:52
@Denny.5 píše:
To určitě nebude vypadat jako 14 leté děvče, ale jako seschlá starenka :) nepochytila jsem teda výšku..

Zezadu jo. Zepředu stařenka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7975
29.8.23 19:55
@Anonymní píše:
Ahoj, nevěděla jsem do jaké kategorie zařadit tuto diskuzi, takže vše možné :D a anonym protože už takhle doufam, ze moje fotky nikdo nepozná😁. Je mi 27 let, mam svou domácnost, přítele, děti ještě nemame bohužel. Od svých 20 se trapim se svou postavou, protože do 20 jsem nepribirala a pak to začalo. Měla jsem pak i problémy s jídlem, nejezeni, prejidani, zvracení. Teď jsem z toho snad venku, ale když na sebe koukám tak si přijdu tlusta. Pritelovi se prý libim - nemyslím si ze keca, ale těžko říct. Nejvic co mě trápí tak moji oba rodiče mi každou moji návštěvu říkají jak jsem nezdrave tlusta a ze bych se sebou měla něco dělat a komentují každé moje jídlo. Jim normálně nějak se nehlidam, ale zas i často sportuju nebo chodím na procházky, mam jinak sedavou praci na poště. Kamarádky mě uklidnuji, ze mam normální postavu ani tlusta ani hubena, ale začínám si myslet, ze mě chtějí jen uklidnit. Protože kdybych byla normální tak mi rodiče přeci neříkají jak jsem “vyžrana” a že nemůžu otehotnet kvůli tomu, ze jsem tlusta a podobne… ja vím, ze tohle je trapne, ale jsem anonym takže mě tu nikdo nezná a budu rada za vaše upřímný názory - klidně ze jsem tlusta. K čemu mi to bude? Přestanu alespoň tak nenávidět rodiče za to ze mi to porad říkají 😁 černobíle jsem ty fotky dala aby mě bylo co nejméně poznat, ne ze chci zakryt celulitidu - tu mam hodně … predem děkuji

Postavu máš normální, pěknou, ale rodiče ne.
Někdy se stává, že ženy s velkou váhou mají problém otěhotnět, protože tuková tkáň produkuje hormony, nicméně to se týká žen s morbidní obezitou a to ještě ne všech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
29.8.23 20:04
@Anonymní píše:
@Denny.5 Mamka i sestry měří stejně jako ja - 165 Cm :) jen oni mají 45-51 kg :) to pak je fakt příjemné od vsech poslouchat ze vůbec nevypadam jak jejich rodina atd i když to třeba někdo nemysli zle

Je úplně jedno, jak oni to myslí, jde o to, jak se pak cítíš ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
29.8.23 20:05

A vůbec, komentovat něčí váhu a tělo, to je tak troufalý, drzý a necitlivý, natož vlastní dítě…hnus.

Já to taky znám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
29.8.23 20:10
@Anonymní píše:
@Denny.5 Mamka i sestry měří stejně jako ja - 165 Cm :) jen oni mají 45-51 kg :) to pak je fakt příjemné od vsech poslouchat ze vůbec nevypadam jak jejich rodina atd i když to třeba někdo nemysli zle

Nemyslí zle? Jednoduchý nány to jsou všechny 3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
29.8.23 20:10

Přijdeš mi trošku mohutná přes břicho (z pohledu z boku).
Kolik měříš v pase centimetrů?

Zbytek běžná dobrá průměrná postava. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
29.8.23 20:11
@Anonymní píše:

Podle mě by stokrát raději měly tvoji postavu. Tak proč ti ji pochválit, když tě můžou zdeptat. Proč se ale necháš? Kdyby byly se sebou OK, tak nebudou řešit tebe přece. Jsou zamindrákovaný a já se při jejich váze ani nedivím. :mrgreen: Tak jim řekni pravdu, že vypadají strašně a že jsi ráda, že tebe to minulo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.23 20:13

@Zeoli to nevím jestli je pravda ☹️ Protože i z pohledu jiných lidi mi přijde ze jejich těla jsou oblíbenější.. segry se klukům líbily vždy více než ja :)

• Citovat
  • Upravit
6956
29.8.23 20:14
@Anonymní píše:
@Zeoli to nevím jestli je pravda ☹️ Protože i z pohledu jiných lidi mi přijde ze jejich těla jsou oblíbenější.. segry se klukům líbily vždy více než ja :)

To dělá ta psychika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
29.8.23 20:14
@Anonymní píše:
@Zeoli to nevím jestli je pravda ☹️ Protože i z pohledu jiných lidi mi přijde ze jejich těla jsou oblíbenější.. segry se klukům líbily vždy více než ja :)

Prosimtě. :hug: fakt nemáš reálný náhled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34304
29.8.23 20:16
@Anonymní píše:

Nemysli zle? A jak teda? Tohle jsou reci, ktery asi poslouchas casto, a brutalne ti to podkopava sebevedomi. Proto tahle diskuze. Ty jo, protoze nemas vahu jako mama a segry, tak nevypadas jako jejich rodina? 8o To je teda sila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
29.8.23 20:18

A jakou postavu má tvůj otec? Není to takový pupkatý vepřík, co si na rodině léčí své mindráky?

Jseš normální hezká holka. Když to jde, omez kontakt se svou toxickou rodinou.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová