Váš názor na mou postavu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4373
29.8.23 18:31
@Monchichik píše:
@maminaAJ já bych řekla, že se přibírá daleko později než po dvacítce…v tomhle věku by měly mít holky nejlepší postavu…nemá děti, má sedavé zaměstnání…takže stačí trochu pohybu a bude mít super figuru…

me prijde ze to tloustnuti zen je v urcitych fazich, prvniho jsem si vsimla v maturitnim rocniku (kdy nekterym divkam narostl zensky zadek ze nebyly schopny vysplhat v telocviku po tyci kdyz rok predtim bez problemu), druhe prislo do 25 kdy uz vsechny jsou dospele zeny, dalsi s detma (narostl matersky bok) a posledni ted ve 40 :oops: (coz uz je teda fakt tloustnuti)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16298
29.8.23 18:34
@Monchichik píše:
Tak podle mě máš madla lásky a silnější stehna…ale měla by sis uvědomit, že nikdo nemá úplně dokonalou postavu…na 165 cm je 72 kg celkem dost…já si pamatuju vzorec, že žena má mít výšku mínus 110 a chlap minus sto…

Což právě vůbec neplatí u všech. Já když měla výšku minus 110, měla jsem míry 90-62-90, ale vypadala jsem fakt vychrtle a bylo to předtím, než mi narostla prsa. Od nějakých 16 let jsem se na výšku minus 110 nedostala, a to mi pořád spolužačky záviděly, že jsem hubená. Mám stejnou výšku jako mamka, ona má úzká ramena a ten vzorec u ní platí, ale já nosila její oblečení, když jsem měla o 5-10kg víc než ona, a ona moje neoblekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32281
29.8.23 18:36

@maminaAJ jo jasně, žensky se zaoblí…ale aby byly mladé holky bezdětné vyložené tlusté, to mi přijde moc…vidím, co chodí po ulicích… ;)…což není případ zakladatelky…ta je v pohodě, jen pár kg dolů a zpevnit…jo po 40 je to radost, to je koukáš jak letí kg nahoru…a počkej po 50, to už nechtějí jít vůbec dolů :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
29.8.23 18:36
@maminaAJ píše:
mno, slecna ma sedave zamestnani, bylo by dobre kdyby se ve svem volnem case hybala, o tom zadna, uz jen pro sve zdravi, ale aby zhubla 30kg? no to snad ne 8o

A proč by měla hubnout 30 kg?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2778
29.8.23 18:38
@Anonymní píše:
@safina tak trička a tilka mam většinou buď S nebo M, ale spis to M nejčastěji jak kdy a kalhoty mam 38 a někdy 40 - taky jak kdy, v každém obchodě je to jiné

Přesně tak jsem to odhadla. Takže úplně normální postava, víc osvalená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
29.8.23 18:39
@Thomassss píše:
A proč by měla hubnout 30 kg?

28kg presne, protoze vazi 72 a jeji matka si predstavuje ze bude vazit 45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
29.8.23 18:40
@Anonymní píše:
@jamik1416 ano mam 72 kg :) naposled jsem se vážila dnes rano 😁 mamka prave furt říká ze z porodnice odchazela z 50 kg nejvíce a do měsíce měla zas 45.. a zeby ji táta ani nechtěl kdyby měla víc.. takže abych měla aspoň její poporodni váhu musela bych dat 22 kg dolu🙈 🙈

Tady mas dukaz, ze to tvoje mama ma v hlavne dost pomotane a pokud je to pravda, tak tata taky.
Ty tvoje potize se sebeprijetim souvisi s nimi. Vypadas normalne, ani hubena, ani tlusta. Ale nic, z ceho by ses musela hroutit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
29.8.23 18:42
@maminaAJ píše:
28kg presne, protoze vazi 72 a jeji matka si predstavuje ze bude vazit píše: Více

Aha, tak to jo :) k těm 165 cm by byla dobrá váha 55-65, pokud je osvalená, tak spíš k těm 65.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
29.8.23 18:44
@Thomassss píše:
Aha, tak to jo :) k těm 165 cm by byla dobrá váha 55-65, pokud je osvalená, tak spíš k těm 65.

jj, taky si myslim ze nejaky svaly ma, stehna ma tvarovany pekne, to spek neni… tech 45 je naprosto mimo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
29.8.23 18:55
Rodiče říkají, že jsi vyžraná? Jinak hlavu a oči mají v pořádku?
U tebe bude spíš problém psychický blok a to ponižování. Takže jednou a rázně udělej stopku u takových toxických lidí. Nejsou normální.
@Anonymní píše:
Ahoj, nevěděla jsem do jaké kategorie zařadit tuto diskuzi, takže vše možné :D a anonym protože už takhle doufam, ze moje fotky nikdo nepozná😁. Je mi 27 let, mam svou domácnost, přítele, děti ještě nemame bohužel. Od svých 20 se trapim se svou postavou, protože do 20 jsem nepribirala a pak to začalo. Měla jsem pak i problémy s jídlem, nejezeni, prejidani, zvracení. Teď jsem z toho snad venku, ale když na sebe koukám tak si přijdu tlusta. Pritelovi se prý libim - nemyslím si ze keca, ale těžko říct. Nejvic co mě trápí tak moji oba rodiče mi každou moji návštěvu říkají jak jsem nezdrave tlusta a ze bych se sebou měla něco dělat a komentují každé moje jídlo. Jim normálně nějak se nehlidam, ale zas i často sportuju nebo chodím na procházky, mam jinak sedavou praci na poště. Kamarádky mě uklidnuji, ze mam normální postavu ani tlusta ani hubena, ale začínám si myslet, ze mě chtějí jen uklidnit. Protože kdybych byla normální tak mi rodiče přeci neříkají jak jsem “vyžrana” a že nemůžu otehotnet kvůli tomu, ze jsem tlusta a podobne… ja vím, ze tohle je trapne, ale jsem anonym takže mě tu nikdo nezná a budu rada za vaše upřímný názory - klidně ze jsem tlusta. K čemu mi to bude? Přestanu alespoň tak nenávidět rodiče za to ze mi to porad říkají 😁 černobíle jsem ty fotky dala aby mě bylo co nejméně poznat, ne ze chci zakryt celulitidu - tu mam hodně … predem děkuji
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
29.8.23 18:57

Nu dobrá, začneme tím nejjednodušším a to je změna spodního prádla, vypadá to, že velikostně neodpovídá. Postava určitě snese více pohybu. Když je vypnutá a zatáhnuté bříško, vypadá to celkem snesitelně, ale po uvolnění ta zdánlivá pevnost je zcela pryč. Na škodu by nebyla ani změna jídelníčku. Vyhnout se prasárnám a sestavit pořádný jídelníček. Takže mít silnou vůli, nepolevovat, neboť v tomto věku se rozhoduje, jak se bude postava formovat na stáří. Mnoho žen to nevydrží, pak přicházejí i různá stresová období a pomalu se z nich stávají Haliny. Je to škoda.

@Anonymní píše:
@Prostě Vodnář ale prosím rozvedte více :) co bych podle vás měla nejvíce zmenit
  • Citovat
  • Upravit
2181
29.8.23 18:58
@Anonymní píše:
@Liška32 Děkuji za názor.. ano celulitida mě tak netrápí, taky jsem ji měla i když jsem byla hodně hubena drive.. a když koukám na fotky přes 8 lety a teď tak se mi chce brecet.. jinak jsem zapomněla dodat ze merim 165 Cm a 72 kg… dle BmI už nadvaha :(

Ahoj, řekla bych, že tohle je dost subjektivní, jestli ses cítila lépe s menší vahou a není to jen kvůli recim rodičů - na rodiče a ostatní bych se vykašlala, jejich poznámky radši nebudu komentovat…- tak bych s tím zkusila něco udělat, zda ti to pomůže. Merim stejně a vždy jsem měla do 60 kg, pak se sedavym zaměstnáním jsem nabrala na 74 a bylo mi fakt hodně nedobře, není to jen o vzhledu, ale celkovém pocitu, člověku není stare oblečení atd…zkus si na odkaze níže spočítat bazalni metabolismus a spocita ti to, kolik kcal mas za den sníst, problém muže být jak hodně, tak málo jídla. A zkus třeba na měsíc používat kaloricke tabulky, pak už budeš cca vědět, kolik toho za den sníst a váha půjde pomalu dolů + pohyb :) a hlavně být trpeliva a nemít očekávání, u mě, dokud jsem měla očekávání, že za týden se vejdu do starých kalhot :D tak jsem to nevydržela ani měsíc..
Každopádně tlustá rozhodne nejsi, jen bych zkusila na tvém místě redukovat pomalu do te doby, než budeš spokojena, staci par kilo a věřím, že to na tvou psychiku zapůsobi dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
29.8.23 18:59

Kalkulačka kcal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
29.8.23 19:05
@kuky758 píše:
Ahoj, řekla bych, že tohle je dost subjektivní, jestli ses cítila lépe s menší vahou a není to jen kvůli recim rodičů - na rodiče a ostatní bych se vykašlala, jejich poznámky radši nebudu komentovat…- tak bych s tím zkusila něco udělat, zda ti to pomůže. Merim stejně a vždy jsem měla do 60 kg, pak se sedavym zaměstnáním jsem nabrala na 74 a bylo mi fakt hodně nedobře, není to jen o vzhledu, ale celkovém pocitu, člověku není stare oblečení atd…zkus si na odkaze níže spočítat bazalni metabolismus a spocita ti to, kolik kcal mas za den sníst, problém muže být jak hodně, tak málo jídla. A zkus třeba na měsíc používat kaloricke tabulky, pak už budeš cca vědět, kolik toho za den sníst a váha půjde pomalu dolů + pohyb :) a hlavně být trpeliva a nemít očekávání, u mě, dokud jsem měla očekávání, že za týden se vejdu do starých kalhot :D tak jsem to nevydržela ani měsíc..
Každopádně tlustá rozhodne nejsi, jen bych zkusila na tvém místě redukovat pomalu do te doby, než budeš spokojena, staci par kilo a věřím, že to na tvou psychiku zapůsobi dobře :)

mas pravdu, clovek na sobe citi kdyz uz se neciti na sve vaze komfortne, jen si nejsem jista jestli zakladatelka to ma nastaveno prirozene nebo vlivem rodiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
29.8.23 19:10

Zdravá postava není o váze, to je jen vedlejší číslo. Jsou lidé, co do sebe cpou horem dolem smažáky, zapíjejí to colou a vyblafnou tři krabičky cigaret denně. Nemají nadváhu, ale problémy budou mít velké. O zdravé postavě nemůže být ani řeč.

@Anonymní píše:
@EEKK moc děkuji.. :) bohužel s tím BMI mam nadvahu :( mam 165 Cm a 72 kg.. takže s tím se ohánět nemohu 😁 ale děkuji za hezky názor :)
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová