Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@OpportunityNox píše:
Obrovský zadek k vršku? Vidělas někdy fakt obrovský zadek?
První zakladatelčina sestra dorazila ![]()
@Lorre píše:že se nestydíš využívat důvěřivosti mladých slečen
Co mi nicis utajení, konečně sem měl pocit že se se mnou ženy baví
V pořádku nebudeš, když musíš svoji postavu řešit na netu, rodiče jsou jen zástupný problém
Normální zdravá, ženská postava. A kdybys náhodou do budoucna plánovala nějaký ten upgrade v podobě cvičení/hubnutí, gratuluji - jsi majitelkou skvělého genetického základu. Krásně tvarovaná a pevná silueta.
A rodičům řekni, ať si vyřeší svoje mindráky z mizernýho života.
Ne, tlustá nejsi samozřejmě a vyžraný člověk podle mě vypadá taky jinak. Nemáš ošklivou postavu, ani nejsi prasátko, ale pokud se chystáš na těhotenství, tak bych se určitě snažila co nejlíp jíst a být v co nejlepší kondici. Myslím, že pár kilo navíc by ti už neslušelo a těhotenstvím nebo věkem hodně žen tloustne a pak těžko kila navíc shazuje.
Nečtu to celé, vzala bych rodiče k psychologovi nebo psychiatrovi, který by jim vysvětlil, že problém je spíš u nich v hlavě, a že ti ničí psychiku. Jejich řeči u tebe mohou odstartovat PPP. Popisovala jsi, že jsi měla potíže s jídlem a sedí to naprosto přesně na bulimií, tak doufám, že jsi se s tím někde léčila.
Moje desetiletá dcera váží 48 kg a měří dost přes metr padesát. Bere psychofarmaka, po kterých se bohužel přibírá. Dle lékařů je štíhlá.
Já mám 164/58 a věkově už jsem úplně jinde. Se svojí váhou spokojená nejsem. Chci shodit pár kilo. Neber si ze mne příklad.
Nevím, jak stáří jsou tvoji rodiče, ale řekla bych, že ve starších generacích bývá četnější netaktní jednání s druhými, které může působit buransky až primitivně. Nebyli vedeni k respektu ani k tomu, aby si nepouštěli pusu na špacír, protože by mohli druhého ranit. A ve výsledku je sprostota komentovat tělesnou integritu druhého, týká se i tetování. Nikdy nemůžeš vědět, co si daný člověk prožil.
Máš naprosto normální postavu, nejsi hubeňour ani matróna. Občejná postava, co má co ukázat. Máš křivky.
Neřeš nesmysly. Rodiče jsou trefený a na ně kašli. U tebe je důležitý, aby ses začala mít ráda a tu postavu uměla oháknout a prodat.
Být zpevněná je daleko důležitější..a z fotek jak rosolka fakt nevypadáš. Buď ráda, co máš…
A ten tvůj kdyby tě neměl rád, nelíbilo by se mu to, tak by s tebou nebyl…
Jsem stejně stará jako ty a já patřím mezi ty hubenější…a pro změnu, každý mi říká, ať se najím, to jsem po dítěti a čekám další (teď si to teda nedovolí nikdo)..já si myslím, že ty máš postavu značka ideál..
@heřmánková píše:
V pořádku nebudeš, když musíš svoji postavu řešit na netu, rodiče jsou jen zástupný problém
Rodiče jsou spíš příčina problému.
@Lorre píše:
Co mi nicis utajení, konečně sem měl pocit že se se mnou ženy baví
Na tohle pozor, hele. Ono to začíná pravidelným chozením na ženské fórum, pokračuje ikonkou s ženskou fotkou, za chvíli budeš zkoušet hadříčky a botičky a než se naděješ, budeš řešit hormony a operaci, Lóro.
Dneska je možný leccos. ![]()
@heřmánková píše:
To koukám teda, jakože rodiče do ní hustí kdykoliv můžou že je vyžraná, ale to není ten pravý problém? Právě rodiče, naši nejbližší lidé, kteří by nás měli milovat bezpodmínečnou láskou jsou ten problém.
Máš úplně normální postavu, rodiče jsou úplně šáhlí. To by mě zajímalo, jak by hodnotili moji postavu, když jsem se ještě před 5 lety potýkala 5 let s anorexií. Už to přešlo, ale nabírá se to docela těžko. BMI= silná podváha.
@Sonmi píše:
Na tohle pozor, hele. Ono to začíná pravidelným chozením na ženské fórum, pokračuje ikonkou s ženskou fotkou, za chvíli budeš zkoušet hadříčky a botičky a než se naděješ, budeš řešit hormony a operaci, Lóro.Dneska je možný leccos.
Konečně bych mohl beztrestně osahávat nějakou ženu ![]()
@Lorre píše:
Konečně bych mohl beztrestně osahávat nějakou ženu
tyy, abys nebyl zklamany, marne premyslim kdy me naposled osahavala nejaka jina zena? jako objeti na privitanou, pusa na tvar ok, ucast v babincich samozrejmosti, damske satny, sprchy… ale osahavani? to je vzacnejsi nez se priopit a nechat se osahavat cizim fesakem ![]()
@maminaAJ píše:
tyy, abys nebyl zklamany, marne premyslim kdy me naposled osahavala nejaka jina zena? jako objeti na privitanou, pusa na tvar ok, ucast v babincich samozrejmosti, damske satny, sprchy… ale osahavani? to je vzacnejsi nez se priopit a nechat se osahavat cizim fesakem
Je to jednoduchý, já tím myslel sebe samotnou
![]()
@Lenkalin píše:
Mas pěknou postavu, za mě akorát až lepší, jestli mi rozumíšco bych za ni dala… moje babi mi při každé návštěvě říkala: nepřibrala jsi? Mám ale pocit, že to říkala jen ze zvyku, aby řeč nestála
Každopádně pokud to řešíš natolik, že se ptáš tady, viděla bych to, že tvá PPP není úplně pryč. Řešilas to s odborníkem?
No jo, babičky, to znám ![]()
U nasi babi když přijedu s vyžehlenými vlasy, tak jsem zhubla a když mám vlnitý, tak jsem ztloustla
Přitom je to většinou naopak
Taky si myslím, že je to takova hláška, aby řeč nestála. Už s nima komunikuji na stejném principu, jestli jim to dochází nebo ne, to je mi tak nějak jedno ![]()