Váš názor na mou postavu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
149965
29.8.23 22:22
@OpportunityNox píše:
Obrovský zadek k vršku? Vidělas někdy fakt obrovský zadek? 8o

První zakladatelčina sestra dorazila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2561
29.8.23 22:22
@Lorre píše:
Co mi nicis utajení, konečně sem měl pocit že se se mnou ženy baví :lol:
že se nestydíš využívat důvěřivosti mladých slečen :D ráda tě prásknu :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
29.8.23 22:31

V pořádku nebudeš, když musíš svoji postavu řešit na netu, rodiče jsou jen zástupný problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
29.8.23 22:31

Normální zdravá, ženská postava. A kdybys náhodou do budoucna plánovala nějaký ten upgrade v podobě cvičení/hubnutí, gratuluji - jsi majitelkou skvělého genetického základu. Krásně tvarovaná a pevná silueta. :kytka: A rodičům řekni, ať si vyřeší svoje mindráky z mizernýho života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
29.8.23 22:34

Ne, tlustá nejsi samozřejmě a vyžraný člověk podle mě vypadá taky jinak. Nemáš ošklivou postavu, ani nejsi prasátko, ale pokud se chystáš na těhotenství, tak bych se určitě snažila co nejlíp jíst a být v co nejlepší kondici. Myslím, že pár kilo navíc by ti už neslušelo a těhotenstvím nebo věkem hodně žen tloustne a pak těžko kila navíc shazuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krecik.dzungarsky
29.8.23 22:37

Nečtu to celé, vzala bych rodiče k psychologovi nebo psychiatrovi, který by jim vysvětlil, že problém je spíš u nich v hlavě, a že ti ničí psychiku. Jejich řeči u tebe mohou odstartovat PPP. Popisovala jsi, že jsi měla potíže s jídlem a sedí to naprosto přesně na bulimií, tak doufám, že jsi se s tím někde léčila.
Moje desetiletá dcera váží 48 kg a měří dost přes metr padesát. Bere psychofarmaka, po kterých se bohužel přibírá. Dle lékařů je štíhlá.
Já mám 164/58 a věkově už jsem úplně jinde. Se svojí váhou spokojená nejsem. Chci shodit pár kilo. Neber si ze mne příklad.
Nevím, jak stáří jsou tvoji rodiče, ale řekla bych, že ve starších generacích bývá četnější netaktní jednání s druhými, které může působit buransky až primitivně. Nebyli vedeni k respektu ani k tomu, aby si nepouštěli pusu na špacír, protože by mohli druhého ranit. A ve výsledku je sprostota komentovat tělesnou integritu druhého, týká se i tetování. Nikdy nemůžeš vědět, co si daný člověk prožil.

• Citovat
  • Upravit
Nelel12
29.8.23 22:47

Máš naprosto normální postavu, nejsi hubeňour ani matróna. Občejná postava, co má co ukázat. Máš křivky.

Neřeš nesmysly. Rodiče jsou trefený a na ně kašli. U tebe je důležitý, aby ses začala mít ráda a tu postavu uměla oháknout a prodat.
Být zpevněná je daleko důležitější..a z fotek jak rosolka fakt nevypadáš. Buď ráda, co máš…

A ten tvůj kdyby tě neměl rád, nelíbilo by se mu to, tak by s tebou nebyl…

Jsem stejně stará jako ty a já patřím mezi ty hubenější…a pro změnu, každý mi říká, ať se najím, to jsem po dítěti a čekám další (teď si to teda nedovolí nikdo)..já si myslím, že ty máš postavu značka ideál..

• Citovat
  • Upravit
7975
29.8.23 22:47
@heřmánková píše:
V pořádku nebudeš, když musíš svoji postavu řešit na netu, rodiče jsou jen zástupný problém

Rodiče jsou spíš příčina problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7975
29.8.23 22:50
@Lorre píše:
Co mi nicis utajení, konečně sem měl pocit že se se mnou ženy baví :lol:

Na tohle pozor, hele. Ono to začíná pravidelným chozením na ženské fórum, pokračuje ikonkou s ženskou fotkou, za chvíli budeš zkoušet hadříčky a botičky a než se naděješ, budeš řešit hormony a operaci, Lóro. :P Dneska je možný leccos. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149965
29.8.23 23:03
@heřmánková píše:

To koukám teda, jakože rodiče do ní hustí kdykoliv můžou že je vyžraná, ale to není ten pravý problém? Právě rodiče, naši nejbližší lidé, kteří by nás měli milovat bezpodmínečnou láskou jsou ten problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.23 23:31

Máš úplně normální postavu, rodiče jsou úplně šáhlí. To by mě zajímalo, jak by hodnotili moji postavu, když jsem se ještě před 5 lety potýkala 5 let s anorexií. Už to přešlo, ale nabírá se to docela těžko. BMI= silná podváha.

• Citovat
  • Upravit
31200
29.8.23 23:37
@Sonmi píše:
Na tohle pozor, hele. Ono to začíná pravidelným chozením na ženské fórum, pokračuje ikonkou s ženskou fotkou, za chvíli budeš zkoušet hadříčky a botičky a než se naděješ, budeš řešit hormony a operaci, Lóro. :P Dneska je možný leccos. 8)

Konečně bych mohl beztrestně osahávat nějakou ženu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
30.8.23 00:09
@Lorre píše:
Konečně bych mohl beztrestně osahávat nějakou ženu :pankac:

tyy, abys nebyl zklamany, marne premyslim kdy me naposled osahavala nejaka jina zena? jako objeti na privitanou, pusa na tvar ok, ucast v babincich samozrejmosti, damske satny, sprchy… ale osahavani? to je vzacnejsi nez se priopit a nechat se osahavat cizim fesakem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31200
30.8.23 00:18
@maminaAJ píše:
tyy, abys nebyl zklamany, marne premyslim kdy me naposled osahavala nejaka jina zena? jako objeti na privitanou, pusa na tvar ok, ucast v babincich samozrejmosti, damske satny, sprchy… ale osahavani? to je vzacnejsi nez se priopit a nechat se osahavat cizim fesakem ;)

Je to jednoduchý, já tím myslel sebe samotnou :andel: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
30.8.23 09:04
@Lenkalin píše:
Mas pěknou postavu, za mě akorát až lepší, jestli mi rozumíš :mrgreen: co bych za ni dala… moje babi mi při každé návštěvě říkala: nepřibrala jsi? Mám ale pocit, že to říkala jen ze zvyku, aby řeč nestála :mrgreen:
Každopádně pokud to řešíš natolik, že se ptáš tady, viděla bych to, že tvá PPP není úplně pryč. Řešilas to s odborníkem?

No jo, babičky, to znám :lol:
U nasi babi když přijedu s vyžehlenými vlasy, tak jsem zhubla a když mám vlnitý, tak jsem ztloustla :lol: Přitom je to většinou naopak :lol: Taky si myslím, že je to takova hláška, aby řeč nestála. Už s nima komunikuji na stejném principu, jestli jim to dochází nebo ne, to je mi tak nějak jedno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová