Váš názor na mou postavu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.8.23 17:56

@maminaAJ podle BMI mam 3-4 kg nadvahy, myslíte ze na to nevypadam?
Ja vím ze sebevědomí mam úplně v ****, ale jak říkáte ze to zaseto hluboko od rodiny, ja to vím :( ale zas je fakt ze sem bývala opravdu hubenejsi

• Citovat
  • Upravit
2216
29.8.23 17:57

Máš hezkou postavu, krev a mliko. Jsi dost mlada, nemas deti a jedine, co bys mohla jeste spravit, je postavu trochu zpevnit. Zkus behat nebo posilovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Denny.5
29.8.23 17:58

Mas pěknou postavu, problém bude asi něco jiného.

• Citovat
  • Upravit
Denny.5
29.8.23 17:59
@Anonymní píše:
@maminaAJ podle BMI mam 3-4 kg nadvahy, myslíte ze na to nevypadam?
Ja vím ze sebevědomí mam úplně v ****, ale jak říkáte ze to zaseto hluboko od rodiny, ja to vím :( ale zas je fakt ze sem bývala opravdu hubenejsi

Kolik mas Cm a kg?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.8.23 18:00

@Denny.5 165 Cm a 72 kg :)

• Citovat
  • Upravit
149964
29.8.23 18:00
@Denny.5 píše:
Kolik mas Cm a kg?

Už to psala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
29.8.23 18:01

Rozhodně je na čem pracovat a plně chápu, že jsou fotografie černobílé. Více svůj názor raději nebudu rozvádět.

@Anonymní píše:
Ahoj, nevěděla jsem do jaké kategorie zařadit tuto diskuzi, takže vše možné :D a anonym protože už takhle doufam, ze moje fotky nikdo nepozná😁. Je mi 27 let, mam svou domácnost, přítele, děti ještě nemame bohužel. Od svých 20 se trapim se svou postavou, protože do 20 jsem nepribirala a pak to začalo. Měla jsem pak i problémy s jídlem, nejezeni, prejidani, zvracení. Teď jsem z toho snad venku, ale když na sebe koukám tak si přijdu tlusta. Pritelovi se prý libim - nemyslím si ze keca, ale těžko říct. Nejvic co mě trápí tak moji oba rodiče mi každou moji návštěvu říkají jak jsem nezdrave tlusta a ze bych se sebou měla něco dělat a komentují každé moje jídlo. Jim normálně nějak se nehlidam, ale zas i často sportuju nebo chodím na procházky, mam jinak sedavou praci na poště. Kamarádky mě uklidnuji, ze mam normální postavu ani tlusta ani hubena, ale začínám si myslet, ze mě chtějí jen uklidnit. Protože kdybych byla normální tak mi rodiče přeci neříkají jak jsem “vyžrana” a že nemůžu otehotnet kvůli tomu, ze jsem tlusta a podobne… ja vím, ze tohle je trapne, ale jsem anonym takže mě tu nikdo nezná a budu rada za vaše upřímný názory - klidně ze jsem tlusta. K čemu mi to bude? Přestanu alespoň tak nenávidět rodiče za to ze mi to porad říkají 😁 černobíle jsem ty fotky dala aby mě bylo co nejméně poznat, ne ze chci zakryt celulitidu - tu mam hodně … predem děkuji
  • Citovat
  • Upravit
7240
29.8.23 18:01

Za mě úplně normální postava :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.23 18:05

@Prostě Vodnář fotografie jsou černobíle opravdu aby mě nikdo nepoznal :) více důvodu to nemá, celulitidu vím ze mam jak prase 🤣 a děkuji za názor i když takový :) chtěla jsem pravdivý :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.8.23 18:06

@Prostě Vodnář ale prosím rozvedte více :) co bych podle vás měla nejvíce zmenit

• Citovat
  • Upravit
Denny.5
29.8.23 18:06
@Anonymní píše:
@Denny.5 165 Cm a 72 kg :)

Tak to je divné, já mám víc Cm a min kg a přijdu si oplacanejsi než ty? :D tak se asi řiď centimetry v pase, s tvoji výškou bych si to hlídala na max 70-75 cm.

• Citovat
  • Upravit
3958
29.8.23 18:08

Záleží, zda jsi se sebou spokojená ty. To je nejdůležitější. Pokud ano, není co řešit. Tlustá nejsi, máš nadváhu a je to vidět. Já bych s takovou postavou spokojená nebyla, obzvlášť ve tvém věku, ale to je samozřejmě individuální. Jinak jak tu někdo psal, že máš normální, zdravou postavu, tak tu si já osobně představuji trochu jinak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2808
29.8.23 18:11

Chápu. Mas normální hezkou soumernou postavu. Moji rodiče jsou taky hrabli, moje matka neustale komentuje, jestli jsem moc hubená nebo tlustá, jestli jsem se „zpravila“, kolik jsem přibrala atd… :mrgreen: otec v pubertě „ze mi pekne narostla pr*el“, bratr „nezer ty čokoládky, už mas ruce jak zápasník“… přitom já v pubertě neměla víc jak 50 kg na 164 cm :roll: Teď po 2 dětech cca 55 kg a mám těžkou depresi, váha mi neklesá, asi kvůli kojení a protože únava a není čas moc myslet na sebe, co jim natož nějaký větší pohyb… takže se neustale sleduju, jak mám tlustý zadek, břicho, ruce… nesnesu na sobě nic uplého, nejradši jsem ve volných teplakach a triku, chodit v plavkách je trest… takže ti rozumím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.23 18:16

@Thomassss ja to mam jak kdy.. zavidim holkam co jsou hubený a nebo i těm co nejsou, ale najedi se bez vycitek.. vím ze hubena nejsem, ale zase si nepřijdu ze bych měla nezdravou postavu s 3 kg nadvahy.. ale těžko říct.. ja nejsem spokojena se sebou celkove, ani s obličejem s vlasy s ničím

• Citovat
  • Upravit
2778
29.8.23 18:17

Hele, opravdu máš pěknou postavu. Není dokonalá, ale je dost dobrá! Malilinko větší zadek, malilinko faldíky, ale je to pěkná normální postava. Co bych za ní dala… Nezdravě tlustá bys byla, kdybys měla převislé břicho. Moje dcera má postavu podobnou a v oblečení je štíhlá, fyzicky je v dobré kondici - to je nejdůležitější. Sama na sebe jsem taky v mládí měla kritický pohled (a opravdu nebyl důvod). Teď vidím, jak jsem byla blbá. Dcera je „tlustší“, než jsem byla já a vidím, že je pěkná, úplně normální a zdravá. Má větší zadek a na nohou se jí nerýsují svaly, ale to má prostě kvůli autoimunitě blbý lymfatický oběh.
Když má tvoje máma 45kg, tak to měří optikou přes sebe - každý, kdo má o 5 kilo víc už je vyžraný. Pravděpodobně nemá skoro žádné svaly…Nenechej si kazit psychiku od rodičů, evidentně jsou mimo a to hodně, nedochází jim, že kopou do vlastní dcery, to je smutné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová