Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Maminky, máte ho taky?
Léto bylo krásné, miluju ten čas, kdy jsme spolu, dovolená úžasná, méně povinností, relax…ale tak moc rychle to uteklo.
A už za týden to začne. Muž hodně v práci, velké děti do školy, úkoly, povinnosti, kroužky, jedno do školky a já do práce…😭
Mám z toho takovou depku, z toho koloběhu, do kterého se mi vůbec nechce a ze kterého zase dlouho nevystoupím…
Jediný světlý bod jsou Vánoce, ale ty mě poslední roky spíše děsí, pro mě znamenají kupu povinností…
A furt dokola…
Ach joooo
Jak to máte Vy?
Ještě nikdy jsem se netěšila na podzim tak moc, jako se těším letos.
Dnes mi po dlouhé době nebylo špatně.
@Betty MacDonald píše:
A proč se tolik těší na podzim? Je ti špatně z horka?
@Eowyn01 píše:Že jo? I já
Chci teple leto jeste nejlepe 2 mesice.
Tak léto ještě nekončí a já se na zimu těším. Mně to vyhovuje jak se to střídá. Každé období má své to hezké. Vždycky se těším na zimu a po zimě na léto. Ale raději mám tu zimu. Zalezu pod deku, zapalime svíčku, pohoda. Už jsem to tu psala. Mám ráda sníh a vůní mrazu jen co otevřu ráno okno nebo jen vyjdu ven. Nepotim se pořád. Nejsem z toho tak unavená. Hlavne letos podle mě není krásné léto. To si představuji s teplotou okolo 25 a občas déšť. Ne pořád tropy, bouřky, lijáky, kroupy, vítr. To už fakt lepší poklidná zima.
Příspěvek upraven 29.08.23 v 21:11
@CernaKocka PresCest píše:
A proč se tolik těší na podzim? Je ti špatně z horka?
Jo, a v práci jsem v létě skoro pořád (záskoky za dovolený), a to vedro, když se vypaluje keramika
v zimě je to příjemnější ![]()
Příspěvek upraven 29.08.23 v 21:10
@Betty MacDonald píše:
Já mám ráda teplo ale prázdninové vysoké teploty byly dost už i na mě.
Já teda nemám rada léto, to horko mě zabijí, ale to volno je fajn
žádné vstavani, ukoly, kroužky
to příští týden obrecim, až zas najede ten kolotoč ![]()
Já jsem ráda, že ta hnusná vedra jsou pryč. Teplo má ještě být dost. I kolem 25. To bohatě stačí, i na koupání.
@inkakřivák píše:
Já jsem ráda, že ta hnusná vedra jsou pryč. Teplo má ještě být dost. I kolem 25. To bohatě stačí, i na koupání.
No, a to mne už je právě zima… ![]()
Ale jinak mi ani tak nejde o počasí, jak o ty povinnosti, o tu volnost, když děti nic „nemusí“. Už mne děsí ty úkoly školáků, k tomu moje povinnosti, domácnost, přemlouvání nejmladší do školky každé ráno, bude to boj… ![]()
@Betty MacDonald píše:
Jo, a v práci jsem v létě skoro pořád (záskoky za dovolený), a to vedro, když se vypaluje keramikav zimě je to příjemnější
Příspěvek upraven 29.08.23 v 21:10
A co vypalujes, výrobky z keramiky nebo zuby? ![]()
To potom chápu, já jsem. Ale měla leto volné…bylo to úžasné.
@CernaKocka PresCest píše:
Maminky, máte ho taky?
Léto bylo krásné, miluju ten čas, kdy jsme spolu, dovolená úžasná, méně povinností, relax…ale tak moc rychle to uteklo.
A už za týden to začne. Muž hodně v práci, velké děti do školy, úkoly, povinnosti, kroužky, jedno do školky a já do práce…😭
Mám z toho takovou depku, z toho koloběhu, do kterého se mi vůbec nechce a ze kterého zase dlouho nevystoupím…
Jediný světlý bod jsou Vánoce, ale ty mě poslední roky spíše děsí, pro mě znamenají kupu povinností…
A furt dokola…
Ach joooo
Jak to máte Vy?
Stejně. Už se nemůžu dočkat příštích prázdnin. Ale Vánoce mám tedy na pohodu, rozhodla jsem se si je nekomplikovat a dodržuji to. I tak, nemám ráda zimu, nám ráda počasí 30+ a nesnáším vstávání do školy a ten kolotoč okolo. Takže ještě 10 měsíců a jsou tu další prázdniny, hurá!