Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bytsamsebou píše:
Tak dobře, zima jak v p. rdeli je u nás -20 stupňů, ale aby v červnu, či srpnu bylo ráno 5-8 stupňů, to taky není úplně v pohodě.
Zas to nepřeháněj
5 st. mohlo být ojediněle někde na horách
@terien píše:
Zas to nepřeháněj5 st. mohlo být ojediněle někde na horách
Však ano, u nás na horách
.
@Bytsamsebou píše:
Však ano, u nás na horách.
Tak ale tam máte vždycky chladněji, to nevím, čemu se divis. Jestli chceš vedra, tak se přestěhuj.
@Bytsamsebou píše:
Však ano, u nás na horách.
Tak pokud někdo žije v mrazové kotlině, tak chápu, že má specifické podmínky
Pak věřím tomu, že i v tom srpnu jsou potřeba palčáky a válenky. Nám, žijícím v běžných středoevropských podmínkách stačí ta mikina
![]()
@terien píše:
Tak ale tam máte vždycky chladněji, to nevím, čemu se divis. Jestli chceš vedra, tak se přestěhuj.
Chladněji sice ano, ale takhle to nebývalo. Vždycky se tu střídaly všechny 4 roční období. Teď jdeš z dlouhé zimy rovnou do léta, které k tomu všemu ještě trvá jen pár dní. Proto nevěřím na globální oteplování.
@Jahru píše:
Tak pokud někdo žije v mrazové kotlině, tak chápu, že má specifické podmínkyPak věřím tomu, že i v tom srpnu jsou potřeba palčáky a válenky. Nám, žijícím v běžných středoevropských podmínkách stačí ta mikina
![]()
To nežiju.
@CernaKocka PresCest píše:
Maminky, máte ho taky?
Léto bylo krásné, miluju ten čas, kdy jsme spolu, dovolená úžasná, méně povinností, relax…ale tak moc rychle to uteklo.
A už za týden to začne. Muž hodně v práci, velké děti do školy, úkoly, povinnosti, kroužky, jedno do školky a já do práce…😭
Mám z toho takovou depku, z toho koloběhu, do kterého se mi vůbec nechce a ze kterého zase dlouho nevystoupím…
Jediný světlý bod jsou Vánoce, ale ty mě poslední roky spíše děsí, pro mě znamenají kupu povinností…
A furt dokola…
Ach joooo
Jak to máte Vy?
V lete nepracujes?
@Bytsamsebou píše:
Chladněji sice ano, ale takhle to nebývalo. Vždycky se tu střídaly všechny 4 roční období. Teď jdeš z dlouhé zimy rovnou do léta, které k tomu všemu ještě trvá jen pár dní. Proto nevěřím na globální oteplování.
Letos bylo teplotně průměrné léto. V určitých obdobích padly dokonce teplotní rekordy. Fakt nevím, kde jsi ten katastrofický scénář sehnala.
Podzim muže byt ještě hezky…ja dostávám depku v listopadu z těch nekonečných mesicu hnusného počasí, vanoc
KONCO-LETNÍ smutek mám od mala každý rok
jsem letní lví typ
slunce za každou cenu a čím víc, tím líp.. i když v zimě vyleze, tak pomine největší depka… jednou si koupím mini-apartmán u moře a budu tam… zde v horách máme teplo akorát pár dní v červenci a pak už jen topíš jak de-bil… ještě je fajn teda babí léto, umí být nádherné… a čeká nás pár slunečních dní nyní do 15/9 a mne ještě jedna dovča, tak si to ještě naakumuluju do svých starých kostí… ![]()
@Bytsamsebou píše:
To já teda jo. Tady bylo za červenec a srpen 35 dní s teplotami 30 stupňů a víc, z toho skoro třetina 35 stupňů a víc. A jediné chladnější období na začátku srpna jsme strávili na dovolené (kde byly teploty taky do těch 25, takže krása).
Doufám, že září bude normálnější, s teplotami kolem max. do 25.
@Kelsey píše:to bude trvat …jeste není ani podzim
Prostě čas běží. Ani nemrkneme a bude tady zas další léto.
@Kriss Tina píše:
Já teda nemám rada léto, to horko mě zabijí, ale to volno je fajnžádné vstavani, ukoly, kroužky
to příští týden obrecim, až zas najede ten kolotoč
ty jsi učitelka nebo proč nechodís do práce?
Globální oteplování ale neznamená, že se jen otepluje, ale spadají pod to i různé výkyvy a extrémy počasí.
Pomalu nastává nejoblíbenější půlrok ![]()
Mám moc ráda podzimní a zimní dny až do předjaří