Konco-letní smutek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
3.9.23 12:10
@Bytsamsebou píše:
Tak dobře, zima jak v p. rdeli je u nás -20 stupňů, ale aby v červnu, či srpnu bylo ráno 5-8 stupňů, to taky není úplně v pohodě 8).

Zas to nepřeháněj :lol: 5 st. mohlo být ojediněle někde na horách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11158
3.9.23 12:11
@terien píše:
Zas to nepřeháněj :lol: 5 st. mohlo být ojediněle někde na horách

Však ano, u nás na horách 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
3.9.23 12:15
@Bytsamsebou píše:

Tak ale tam máte vždycky chladněji, to nevím, čemu se divis. Jestli chceš vedra, tak se přestěhuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9855
3.9.23 12:16
@Bytsamsebou píše:

Tak pokud někdo žije v mrazové kotlině, tak chápu, že má specifické podmínky :mrgreen: Pak věřím tomu, že i v tom srpnu jsou potřeba palčáky a válenky. Nám, žijícím v běžných středoevropských podmínkách stačí ta mikina :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11158
3.9.23 12:18
@terien píše:
Tak ale tam máte vždycky chladněji, to nevím, čemu se divis. Jestli chceš vedra, tak se přestěhuj.

Chladněji sice ano, ale takhle to nebývalo. Vždycky se tu střídaly všechny 4 roční období. Teď jdeš z dlouhé zimy rovnou do léta, které k tomu všemu ještě trvá jen pár dní. Proto nevěřím na globální oteplování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11158
3.9.23 12:21
@Jahru píše:
Tak pokud někdo žije v mrazové kotlině, tak chápu, že má specifické podmínky :mrgreen: Pak věřím tomu, že i v tom srpnu jsou potřeba palčáky a válenky. Nám, žijícím v běžných středoevropských podmínkách stačí ta mikina :mrgreen: :kytka:

To nežiju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56315
3.9.23 12:23

Ještě pojedu k moři září, říjen, pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107412
3.9.23 12:26
@CernaKocka PresCest píše:
Maminky, máte ho taky?
Léto bylo krásné, miluju ten čas, kdy jsme spolu, dovolená úžasná, méně povinností, relax…ale tak moc rychle to uteklo.
A už za týden to začne. Muž hodně v práci, velké děti do školy, úkoly, povinnosti, kroužky, jedno do školky a já do práce…😭
Mám z toho takovou depku, z toho koloběhu, do kterého se mi vůbec nechce a ze kterého zase dlouho nevystoupím…
Jediný světlý bod jsou Vánoce, ale ty mě poslední roky spíše děsí, pro mě znamenají kupu povinností…
A furt dokola…
Ach joooo
Jak to máte Vy?

V lete nepracujes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
3.9.23 12:28
@Bytsamsebou píše:
Chladněji sice ano, ale takhle to nebývalo. Vždycky se tu střídaly všechny 4 roční období. Teď jdeš z dlouhé zimy rovnou do léta, které k tomu všemu ještě trvá jen pár dní. Proto nevěřím na globální oteplování.

Letos bylo teplotně průměrné léto. V určitých obdobích padly dokonce teplotní rekordy. Fakt nevím, kde jsi ten katastrofický scénář sehnala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107412
3.9.23 12:29

Podzim muže byt ještě hezky…ja dostávám depku v listopadu z těch nekonečných mesicu hnusného počasí, vanoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25120
3.9.23 12:34

KONCO-LETNÍ smutek mám od mala každý rok :-( jsem letní lví typ :-) slunce za každou cenu a čím víc, tím líp.. i když v zimě vyleze, tak pomine největší depka… jednou si koupím mini-apartmán u moře a budu tam… zde v horách máme teplo akorát pár dní v červenci a pak už jen topíš jak de-bil… ještě je fajn teda babí léto, umí být nádherné… a čeká nás pár slunečních dní nyní do 15/9 a mne ještě jedna dovča, tak si to ještě naakumuluju do svých starých kostí… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9855
3.9.23 12:34
@Bytsamsebou píše:

To já teda jo. Tady bylo za červenec a srpen 35 dní s teplotami 30 stupňů a víc, z toho skoro třetina 35 stupňů a víc. A jediné chladnější období na začátku srpna jsme strávili na dovolené (kde byly teploty taky do těch 25, takže krása).
Doufám, že září bude normálnější, s teplotami kolem max. do 25.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107412
3.9.23 13:03
@Kelsey píše:
Prostě čas běží. Ani nemrkneme a bude tady zas další léto.
to bude trvat …jeste není ani podzim
@Kriss Tina píše:
Já teda nemám rada léto, to horko mě zabijí, ale to volno je fajn :D žádné vstavani, ukoly, kroužky :D to příští týden obrecim, až zas najede ten kolotoč :mrgreen:

ty jsi učitelka nebo proč nechodís do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7801
3.9.23 13:10

Globální oteplování ale neznamená, že se jen otepluje, ale spadají pod to i různé výkyvy a extrémy počasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
3.9.23 13:18

Pomalu nastává nejoblíbenější půlrok :lol:
Mám moc ráda podzimní a zimní dny až do předjaří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...