Konco-letní smutek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1218
29.8.23 21:33

Já nemám ráda léto, spatne snáším teploty nad 25. Mam ráda jaro a podzim.
Jinak já chodím do práce i přes leto, takze pro mě září není žádnej šok.😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80385
29.8.23 21:35

@CernaKocka PresCest Tomu rozumím. To mi taky vadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15474
29.8.23 21:37

@CernaKocka PresCest Mám to stejně, miluju léto, teplo, sluníčko, dlouhé večery, grilovačky, vylety. I když chodím do prace, tak je méně povinnosti kolem dítěte, žádné úkoly, neřešíme v kolik jde spát atd. Štve mě, ze už to pomalu konci, snad ještě září říjen uzijeme trochu hezke počasí. Listopad, prosinec díky Vánocům ještě ujde, ale nejhorší je leden, únor, období úplně o ničem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ledová káva
29.8.23 22:03

Já mám ráda září, podzim.. já jsem spokojená, ale trošku za létem taky někdy smutním. Spíš je to o tom, že si přes celý rok plánujeme, co bude v létě, a pak se toho stihne jen zlomek, tak je mi pak na podzim trochu líto těch nesplněných plánů a přání, co jsem na léto měla.

• Citovat
  • Upravit
42883
29.8.23 22:04
@CernaKocka PresCest píše:
A co vypalujes, výrobky z keramiky nebo zuby? ;)
To potom chápu, já jsem. Ale měla leto volné…bylo to úžasné.

Pracuji v továrně na výrobu technické keramiky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2004
29.8.23 22:06
Maminky, máte ho taky?
Léto bylo krásné, miluju ten čas, kdy jsme spolu, dovolená úžasná, méně povinností, relax…ale tak moc rychle to uteklo.
A už za týden to začne. Muž hodně v práci, velké děti do školy, úkoly, povinnosti, kroužky, jedno do školky a já do práce…😭
Mám z toho takovou depku, z toho koloběhu, do kterého se mi vůbec nechce a ze kterého zase dlouho nevystoupím…
Jediný světlý bod jsou Vánoce, ale ty mě poslední roky spíše děsí, pro mě znamenají kupu povinností…
A furt dokola…
Ach joooo
Jak to máte Vy?

Já bych klidně brala léto delší dobu, ale jen kvůli tomu teplu, protože nemám ráda zimu a všechno to navlékání se 🙂 ale co se týče práce a tak, jsem ráda že prázdniny končí, protože to znamená, že lidé už budou normálně doma a mě skončí téměř dvouměsíční depka, kdy jsme byli skoro furt sami, jen já, manžel a děti. I kluci už některé dny brečeli, že jim chybí kamarádi a mě bylo smutno i za mě. Jinak já mám práci super a chodím tam ráda 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
29.8.23 22:10

Zimu taky nemusím. Fakt tu hnusnou zimu. Když je počasí podobné podzimu i v zimě, tak se to období dá lehce přečkat. Od března to začíná venku vonět jarem. Tak je zas fajn. Pak je zas fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1704
29.8.23 22:13

Já ani nevím. V létě v podstatě nemáme hlídání, takže mám homeoffice a často k tomu i děti. Letos to bylo už skoro na pohodu, ale 5 týdnu jsem vykryla já nebo manžel, zbytek částečně školka/tabor a týden babička. Je to pro mě náročné a ano, měli jsme v podstate 3× dovolenou za tu dobu, ale stejně je potřeba furt někoho organizovat, poslouchat, furt nějaké emoce kolem nich a hluk… takže pro mě je to pořád spíš hodně povinností. Na podzim jsem vděčná za skolku/školu a klid doma na práci. Práce mi nevadí, hluk kolem děti ano. Ale zas odpoledne kroužky, o víkendu závody, ve škole často akce, furt nějaké informace, furt na něco myslet… tak asi je mi jedno, jaké je počasí, nejraději mám vikend :mrgreen: a nebo pátek odpoledne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4968
29.8.23 22:34

Když přejdu, že nejsem tvoje maminka….. :lol:
Já miluju jaro, mám ráda léto, toleruju podzim a nemám ráda zimu (teda jo - když je mráz a sníh, což je ale málokdy :zed: ). Depka na mně zatím nepřišla, ale ona dorazí, jako každoročně :roll: vím, že teď do října to ještě bude ok, pak přežít ty 4 měsíce a v březnu už mi zase bude dobře :) snažím se vždycky vrýt si ty krásné letní a jarní okamžiky hluboko do paměti a v zimě z nich žít.
Jinak do práce chodím i v létě, takže změna u nás bude jen, že opět začne vožení dětí do školy a na kroužky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44226
29.8.23 22:57
No, a to mne už je právě zima… :lol:
Ale jinak mi ani tak nejde o počasí, jak o ty povinnosti, o tu volnost, když děti nic „nemusí“. Už mne děsí ty úkoly školáků, k tomu moje povinnosti, domácnost, přemlouvání nejmladší do školky každé ráno, bude to boj… :P

Já už se těším. Vše má svůj čas a dost bylo zevlování :kytka: A to jsme se v neděli vrátili z dovolené. Budoucí prvňačka se moc těší do školy.
Horko nesnáším. Jsem ráda, že dnes pršelo skoro celý den a ochladilo se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
29.8.23 23:03

Zaplať pánbůh, že jde to léto do háje a smradi do školy. Volno je fajn, ale stačilo. Těším se na podzim :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44226
29.8.23 23:05

Miluji zimu. Ale u nás je se sněhem jen někdy a pár dní v roce. Většinou až v lednu. Snažíme se každý rok vyjet na hory nebo aspoň do výše položených vesnic v našem kraji, kde sníh je.
Hlavně mám se zimou a pozdním podzimem spojeno narození většiny svých dětí. Prosincové a lednové přišly na svět se sněhem. Dcera je narozena 21.prosince, přímo na zimní slunovrat :srdce:
Horka nemusím, ale děti milují koupání. Každý tropický den jsme se letos snažili trávit někde u vody. Jediné, co mě štve, že se nedají podnikat v tom horku žádné výlety. I na dovolené ve slovenských horách, kde by za normálních okolností bylo možno vidět kousek světa, jsme byli většinu času u vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
29.8.23 23:38

Já taky miluju léto. A vůbec mi nevadí, že většinu z něj pracuju. Užívám si, že je teplo, dlouho světlo a ráno na sebe stačí hodit jen šaty a hotovo.
Když si představím, že co nevidět bude pořád tma, zima a lezavo no brrr.
Mě by to střídání ročních období ani nevadilo, kdyby to bylo opravdu znát. Ale v posledních letech mám pocit, že až na dva, tři měsíce v roce je hnusně. V půlce září do zimních bund, které se uklidí zas až na konci května. No snad bude letos podzim hezký a zažijeme třeba i babí léto. A příští jaro bude jaro a ne, že ze zimy rovnou na konci května do léta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
30.8.23 07:03

Já se děsně těším na podzim. Z vedra je mi blbě a miluju podzimní modu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9049
30.8.23 07:25

Já leto miluji, bylo super, koupání, zahrada, moře. Na druhou stranu podzim mi přinese konec lítání kolem zahrady a péče o zeleninu, kterou teď cpu do sklenic.
Podzim je pro mě zklidnění a odpočinek. A chození na houby ❤️
To miluju.
A víc času na odpočinek. Zimu mám ráda se sněhem, ale ten moc nebývá. Tak se už těším na jaro. Ale já jsem životní Radovan, takže mě nevadí nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová